Povabit policistko na pijačo ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mato220
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2012
Logitech napisal/-a:Mato220 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:what?? Zakaj bi ti pa napisala kazen, če jo povabiš ven? Al' planiraš s povabilom probat se izognit kazni?
Ne. Lahko ti napiše kazen ker "kao" je uradna oseba in jo ne smeš tega vprašat. Ne vem kako je s tem?
Moj nasvet: žensko pusti pri miru in jej žgance. Poleg tega se mi dozdeva, da si ti 14-letni trollator.
star sem 24 moj nasvet je da ti najprej preber vse komentarje ki so bili napisani ker jaz sem se dobro nasmejal kajti ljubljanski fanatiki z namišljenim orožjem so najbolj smešni za te bi lahko jaz dejal da so stari 2 leti
- Mato220
- Sramežljivka
positive vibration napisal/-a:A na to, da bi pristopil do nje kot do normalnega človeka, pa nisi pomislil? Ta policijska uniforma očitno tolk rajca, da nekaterim moškim čist zamegli zmožnost racionalne presoje...
res ne razumem slovencev ? pač punca, pa čeprav je policistka mi je všeč, normalno povedano je luštna, lepa.....
ne morem jaz pridit do nje in ji kar poved živijo ej zelo si lepa, luštna ker pol bi ga najebo..
in ne rajca me uniforma ker če bi bila ta ženska prodajalka, čistilka ali karkoli drugega bi jo vseen povabo na pijačo.
ne vem kaj misliš s tem: "A na to, da bi pristopil do nje kot do normalnega človeka, pa nisi pomislil?" A ti to misliš pol ko konča službo da bi jo potem povabil al ka? menda ne misliš da bom pred pol. postajo center čakal 10 ur
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mislila je, da pristopiš kot, da bi pristopil do ene punce v baru, ne pa kot da je sedmo kraljevo božanstvo, ker je policajka.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Mato220
- Sramežljivka
Logitech napisal/-a:Mato220 napisal/-a:star sem 24
Toliko si že star? Potem jaz vidim 3 možnosti:
- s puncami/ženskami nimaš izkušenj
- nimaš jajc jo ogovorit
- trollaš
Pišeš kot kakšen 14-letnik.
prepričan sem da sem imel več žensk kot ti
pozor vendar do zdaj še nisem imel policistke in ne vem kako bi zlavfal saj bi bila večinoma v službi
Tipična slovenska nevoščljivos favšarija cilj tega foruma je Ali je kdo povabil policistko na pijačo ko je bila v službi in če ja potem naj napiše kako si jo pa ogovoril, isto kot v baru... v baru lahk puncam govoriš karkoli pa še všeč jim je
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
In kje je tukaj problem?Mato220 napisal/-a:Tipična slovenska nevoščljivos favšarija cilj tega foruma je Ali je kdo povabil policistko na pijačo ko je bila v službi in če ja potem naj napiše kako si jo pa ogovoril, isto kot v baru... v baru lahk puncam govoriš karkoli pa še všeč jim je
- Mato220
- Sramežljivka
Tu je večina najstnikov ki je proti policistom za to sem se odločl da bom odgovarjal samo normalnim ljudem
Odgovr sem že dobil od treh pametnih oseb in sem se odločil da jo naslednjič ko jo srečam na ulici vprašam za pijačo pristop pa bo normalen, prideš do nje jo lepo pozdraviš potem se pa pogovarjaš o raznih stvareh... mogoče počakaš še kakšen dan in jo naslednji dan spet ko jo srečaš vendar ne bo na istem mestu jo bo treba poiskat , vprašaš za pijačo.
Če že ima fanta potem s pijačko ne bo nič
Zahvaljujem se vsem ki ste si vzeli čas in ste povedali nekaj pametnega
lep večer vsem ostalim
Odgovr sem že dobil od treh pametnih oseb in sem se odločil da jo naslednjič ko jo srečam na ulici vprašam za pijačo pristop pa bo normalen, prideš do nje jo lepo pozdraviš potem se pa pogovarjaš o raznih stvareh... mogoče počakaš še kakšen dan in jo naslednji dan spet ko jo srečaš vendar ne bo na istem mestu jo bo treba poiskat , vprašaš za pijačo.
Če že ima fanta potem s pijačko ne bo nič
Zahvaljujem se vsem ki ste si vzeli čas in ste povedali nekaj pametnega
lep večer vsem ostalim
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Hm, čaki, a dva dni zaporedoma jo misliš vprašat za pijačo A To misliš nasl. dan po že realizirani prvi pijači (v tem primeru ji lahko že ob koncu pijače namigneš, da bi se še dobila, oz. bi iz poteka zmenka razbral, a ji je do tega) al že pričakuješ, da te bo prvi dan zavrnila? Razen če si malo nerodno napisal in si mislil prvi dan samo klepetat brez povabila...
- Mato220
- Sramežljivka
dot napisal/-a:Hm, čaki, a dva dni zaporedoma jo misliš vprašat za pijačo A To misliš nasl. dan po že realizirani prvi pijači (v tem primeru ji lahko že ob koncu pijače namigneš, da bi se še dobila, oz. bi iz poteka zmenka razbral, a ji je do tega) al že pričakuješ, da te bo prvi dan zavrnila? Razen če si malo nerodno napisal in si mislil prvi dan samo klepetat brez povabila...
Se opravičujem, nerodno sem napisal
prvi dan samo klepet potem nasledni dan pa bi jo povabil
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mato220
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Logitech napisal/-a:- s puncami/ženskami nimaš izkušenj
- nimaš jajc jo ogovorit
si ti mal brezvezn, ker kolkor se spomnim si ti tist, ki do punc v živo ne upa, preko neta ti je uspelo eno spoznat, ki ti sploh všeč ni bila, iz samega obupa, si pa se spraševal ali je možno, da ti nekoč pa všeč rata.
Hahaha a res al ka ?
No to je značilno za ljubljančane preveč so v bajti in se ne nadihajo svežega zraka pol pa men neki težijo, mogoče se kje srečamo na ulici
Mislim da nisem na pravem forumu ker tu je večina starih od 10 do 15 let in neki nakladajo.
Lahko noč sirova štručka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov