Povabit policistko na pijačo ali ne ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2012 13:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 30. Mar. 2012 13:47

Nared kakšen manjši prekršek, pa ko ti bo pobrala osebne podatke ji daj še telefonsko zraven.

Upam, da nimaš debele kartoteke, ko bo preverila kdo si :)

A je s Trdinove, oziroma postaje center? Tam imajo nekaj dobrih, samo so večinoma Štajerke.

Drugače pa: ACAB :twisted:
PLUS ULTRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2012 13:53

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 30. Mar. 2012 13:55

Mogoče bi znalo uriniranje na javnem mestu naredit vtis (pa še cenovno ugodno je). Seveda, če je kaj za videt. :D
PLUS ULTRA
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Mar. 2012 14:06

najbolje da kar s flashingom začne.. pa se najprej njej pokaže :roll:

ko bo ona blizu začneš grozit da boš naredu samomor, kao nobena te ne mara itd.. pa se te mogoče usmili :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 30. Mar. 2012 15:54

sirova štručka napisal/-a:
sxe napisal/-a:Nared kakšen manjši prekršek, pa ko ti bo pobrala osebne podatke ji daj še telefonsko zraven.

ja, ker prekrškarji tak pozitiven vtis na policistke naredjo, da bi jih te prav gotovo bile potem pripravljene še poklicat.

Napisal je manjši prekršek. Zaradi tega ga pa reees ne bo imela, se strinjam. :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2012 16:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Mar. 2012 16:28

A na to, da bi pristopil do nje kot do normalnega človeka, pa nisi pomislil? Ta policijska uniforma očitno tolk rajca, da nekaterim moškim čist zamegli zmožnost racionalne presoje...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 30. Mar. 2012 16:31

sirova štručka napisal/-a:če ne razumeš, ti tud sarkazem ne pomaga, loh ti pa js razložim :P

Skratka, ali bi js nekoga, ki bi mi napisal številko, šla potem poklicat? Najbrž ne oziroma odvisno ali bi on tako dober vtis naredil name, da bi me zamikalo ga poklicati. Če pa nekdo nek blag prekršek naredi, potem bi pa še številko dal, pa res ne vem s čim je prepričal (naredil tako dober vtis), da bi ga tista policistka potem poklicala.
Razen, če bi naredil prekršek, potem imel možnost prepričat, potem pa telefonsko dal, ampak, je pa potem vprašanje, če in kako bi bil dost prepričljiv, da ne bi bil samo en loj več, s katerim je imela opravka med službenim časom.

Ne rabiš delati zdaj nobene znanosti iz tega, da bi mi karkoli morala razlagati. :D Vse kar si spisala je eno navadno kompliciranje. S tabo mora človek očitno navezati stik na precej konvencionalen način. Zeeh.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2012 16:45

...
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 30. Mar. 2012 17:43

Mato220 napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:what?? Zakaj bi ti pa napisala kazen, če jo povabiš ven? Al' planiraš s povabilom probat se izognit kazni? :D

Ne. Lahko ti napiše kazen ker "kao" je uradna oseba in jo ne smeš tega vprašat. Ne vem kako je s tem?

Moj nasvet: žensko pusti pri miru in jej žgance. Poleg tega se mi dozdeva, da si ti 14-letni trollator.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Mar. 2012 19:25

sirova najbol da se na sprejemni izpit prijavi :roll:
hej norci :)
Mato220
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mato220 » 30. Mar. 2012 20:39

kikyca napisal/-a:^^Saj pa ne bo šla na pijačo v tistem času ko bo delala, se bosta zmenila da gresta ko konča z delom, če bo recimo privolila. :)

Probaj vprašat saj za izgubit nimaš nič. Mogoče ma pa tipa pa itak ne bo nič s tega ampak dokler ne probaš ne moreš vedet. Kazni ti pa po mojem res ne bo šla pisat, če jo boš vljudno vprašal.

Točno tako bom naredil. Končno en pameten nasvet saj za izgubit nimam kaj :D
Mato220
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mato220 » 30. Mar. 2012 20:46

sirova štručka napisal/-a:če ne razumeš, ti tud sarkazem ne pomaga, loh ti pa js razložim :P

Skratka, ali bi js nekoga, ki bi mi napisal številko, šla potem poklicat? Najbrž ne oziroma odvisno ali bi on tako dober vtis naredil name, da bi me zamikalo ga poklicati. Če pa nekdo nek blag prekršek naredi, potem bi pa še številko dal, pa res ne vem s čim je prepričal (naredil tako dober vtis), da bi ga tista policistka potem poklicala.
Razen, če bi naredil prekršek, potem imel možnost prepričat, potem pa telefonsko dal, ampak, je pa potem vprašanje, če in kako bi bil dost prepričljiv, da ne bi bil samo en loj več, s katerim je imela opravka med službenim časom.

Sirova štrucka nekateri tu na forumu so najstniki tako da jim ni potrebno kaj razlagat ker te bojo sam provocirali , ob branju nekaterih komentarjv teh najstnikov sem se ful nasmejal :lol:
Mato220
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mato220 » 30. Mar. 2012 21:00

sxe napisal/-a:Nared kakšen manjši prekršek, pa ko ti bo pobrala osebne podatke ji daj še telefonsko zraven.

Upam, da nimaš debele kartoteke, ko bo preverila kdo si :)

A je s Trdinove, oziroma postaje center? Tam imajo nekaj dobrih, samo so večinoma Štajerke.

Drugače pa: ACAB :twisted:

kartoteko? eh jaz sem angelček :)
naj bi bila s centra in kako veš da so same štajerke, namreč jaz po videzu ne bi mogel določit aha ta policistka je iz ptuja aha ta je iz gornje radgone :)
vsak dan kamor kol grem a se obrnem levo ali desno po ljubljani vidim policiste ko pa ropajo zlatarno sredi belega dne pa nikjer nobenega :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]