Povabit policistko na pijačo ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mato220
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2012
Mene zanima če je kdo že povabil policistko na pijačo? Kakšne izkušnje imate s tem?
V Ljubljani je ena lepa policistka, povabil bi jo na pijačo vendar mi lahko napiše kazen, ki pa zna biti zelo visoka.
Kaj bi vi naredili?
Bi povabil policistko na pijačo in tvegal da mi napiše kazen, lahko pa me samo zavrne in ne napiše kazen ?
V Ljubljani je ena lepa policistka, povabil bi jo na pijačo vendar mi lahko napiše kazen, ki pa zna biti zelo visoka.
Kaj bi vi naredili?
Bi povabil policistko na pijačo in tvegal da mi napiše kazen, lahko pa me samo zavrne in ne napiše kazen ?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
what?? Zakaj bi ti pa napisala kazen, če jo povabiš ven? Al' planiraš s povabilom probat se izognit kazni?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Misliš, da ti bo kazen napisala, ker jo boš ven povabil? Kaj bo pa dala za razlog kazni? Vabljenje na zmenek?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Probaj začet vabljenje na zmenek s tem, da pač nočeš dobit kazni in, da ne veš kak je s tem ampak ti je všeč in bi jo rad povabil na zmenek. Takrat ti verjetno res ne more napisat. Saj pa je ne boš odzadaj naskočo pa ji pištolo na čelo prislono...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mato220
- Sramežljivka
Dioniz napisal/-a:Probaj začet vabljenje na zmenek s tem, da pač nočeš dobit kazni in, da ne veš kak je s tem ampak ti je všeč in bi jo rad povabil na zmenek. Takrat ti verjetno res ne more napisat. Saj pa je ne boš odzadaj naskočo pa ji pištolo na čelo prislono...
Najlažje jo je vprašat takrat ko je nekje v centru sama, če pa je z drugim policistom pol pa ne veš kako bo odregirala sploh če je ta drugi njen nadrajeni.
Policis zna bit ljubosumen in mi lahk on kazen napiše
- Mato220
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:^^ tko ja.
Greš do nje, pa ji poveš, da imaš problem, in sicer, da bi uradno osebo rad na kavo povabil, ampak ne veš kako je s tem in če ti ve ona povedat. Potem pa, če bo šlo, jo povabiš, če pa ne bo šlo, jo pa vprašaj kdaj konča in če bi jo lahko takrat in ko te bo skenslala, se sam sekirat ne smeš, pa bo ok
Lepo povedano
- Mato220
- Sramežljivka
Dioniz napisal/-a:Še enkrat: kako kazen??? Za kaj?
Nekje sem zasledil da ti lahko policistka / policist napiše kazen za neprimerno obnašanje.. to pomeni da tudi če se ti z njo pogovarjaš normalno in potem jo vprašaš če bi šla z mano na pijačo je to "kao" neprimerno obnašanje do uradne osebe. Ker jo "kao" ne bi smel tega vprašat.
Če je policistka / policist žleht pol lahk dobiš kazen.
A to drži ali ne?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Saj pa ne bo šla na pijačo v tistem času ko bo delala, se bosta zmenila da gresta ko konča z delom, če bo recimo privolila.
Probaj vprašat saj za izgubit nimaš nič. Mogoče ma pa tipa pa itak ne bo nič s tega ampak dokler ne probaš ne moreš vedet. Kazni ti pa po mojem res ne bo šla pisat, če jo boš vljudno vprašal.
Probaj vprašat saj za izgubit nimaš nič. Mogoče ma pa tipa pa itak ne bo nič s tega ampak dokler ne probaš ne moreš vedet. Kazni ti pa po mojem res ne bo šla pisat, če jo boš vljudno vprašal.
Yada, yada, yada...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kupiš fejk pištolo, greš nekam kjer ona hodi okoli v uniformi...zagrabiš mimoidočega človeka in groziš da ga boš ubil, ko pridobiš njeno pozornost ji poveš da je pogoj za izpustitev da gre na zmenek z njo. In ko prideš ven iz zapora bosta šla na zmenek, razen če te kak ostrostrelec ubije.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov