Povabit policistko na pijačo ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dioniz napisal/-a:Mislila je, da pristopiš kot, da bi pristopil do ene punce v baru, ne pa kot da je sedmo kraljevo božanstvo, ker je policajka.
This.
V baru, knjižnici, na faksu, whateva.
Zakaj bi ga najebal, a misliš, da te bo prtisnla ob zid in aretirala? Glede na to, da jo očitno večkrat vidiš, pač mal sklepaj, v kateri izmeni dela in se pozanimaj pr kakemu kolegu policaju (vsak ma enega kolega policaja), kdaj ta izmena konča. Al pa direkt do nje, kaj? Čeprav si zbiješ šanse za karkoli, če jo ogovarjaš med delovnim časom, ker ima takrat verjetno avtomatično nek zid postavljen, ker se pač mora obnašat delovnemu mestu primerno, ne pa zdaj tam neke privat zadeve reševat...
Poleg tega, vsak policist ima pripeto etiketo s priimkom, mogoče tako poskusiš kaj izvedet.
Najbolj uspešen boš, če jo nekak nasmeješ, sprostiš. Ne pa, da delaš prekrške.
Pač saj ni Cop allmighty, ne more kr kazni napisat, kr jo nekdo na pijačo povabi, kaj je s tabo. Veš, kolk je takih, še posebej, če je luštna, a misliš, da pol kr vsakemu kazn napiše? In da njenim nadrejenim ni nič čudno, da je pr njej tolk napadov na uradno osebo? Pomisli malo, no. Če boš prste stegoval tam, kjer ti ni treba in se prostaško izražal, potem pa itak, se ne čudit.
Glede tega:
sem se odločil da jo naslednjič ko jo srečam na ulici vprašam za pijačo pristop pa bo normalen, prideš do nje jo lepo pozdraviš potem se pa pogovarjaš o raznih stvareh... mogoče počakaš še kakšen dan in jo naslednji dan spet ko jo srečaš vendar ne bo na istem mestu biggrin jo bo treba poiskat , vprašaš za pijačo.
...malo dvomim, verjetno ti bo samo odzdravila in šibala dalje, razen če jo pohaklaš, ko bo nekje nekaj čakala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
al pa če imaš kakšnega kolega policista ga prosiš da se pozanima kam zahaja da jo dobiš brez uniforme. Ko bo oblečena v uniformo ti bo avtmatsko rekla odjebi, ker je v službenem času to neprimerno sploh v njenem položaju.
- Mato220
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2012
positive vibraton lepo si napisal/a vendar nima vsak kolege policiste mam pa to srečo da imam teto policistko in menda ne misliš da jo bom vprašal ej teta prosil bi te za nasvet ali če..?
zakaj misliš da sem šel na forum in ostvaril to temo? Če bi teta delala v lj pol ne bi ustvaril l forum in bi vedel kam gre " moja policistka" ko konča sližbo.
Nekateri ste se čudili zakaj naj bi ti policistka napsala kazen če jo povabiš na pijačo?
Odgovor je preprost - ker se v lublani vsak teden pripeti da najstniki jebajo policiste v glavo in potem policistka res ne ve ali jo tisti človek ki jo res ima rad in jo želi povabit na pijačo le en trol najstniški ki bi jo še na zmenku zajebal-
zradi teh trolov smo vsi ( normalni ljudje stari od 24 let dalje ) za policistko ene barabe ki bi jo v primeru če bi jo povabil na zmenek in bi sprejela dejanso zajebali s tem da nas ne bi bilo na dogovorjenem kraju.
Jaz nisem svetnik vendar nikoli nisem jebal polocistov v glavo.
Zato bo policistka vedno reka "ne" - odjebi Ko pa sleče uniformo jo pa res težko dobiš, preprosto povedano pobegne domov
Danes popoldne ( če bo delala ) jo bom povabil na pijačo in odgovor bo "ne"
Če ne bi bilo teh čudakov v lublani povsod kamor se obrneš potem bi bilo drugače, tako pa ima policistka občutek da jo vsak želi jebat v glavo in tudi če jo nekdo povabi na pijačo si bo mislila da jo hoče jebat v glavo s tem "zmenkom"
Welcome to Ljubljana kjer je pol lublane proti policistom
Avtorji kot so : Led zeppelin, sxe in logitech - vi ste najstniški dečki ki sanjate doma kako v diskotekah sexate z dekleti z 30 cm v resnici pa ste uboge pare ki se samo hvalijo kdo je naboljši v tej lepi sloveniji in si ne upate na ulice, vaš računalnik je vaše dekle.
zakaj misliš da sem šel na forum in ostvaril to temo? Če bi teta delala v lj pol ne bi ustvaril l forum in bi vedel kam gre " moja policistka" ko konča sližbo.
Nekateri ste se čudili zakaj naj bi ti policistka napsala kazen če jo povabiš na pijačo?
Odgovor je preprost - ker se v lublani vsak teden pripeti da najstniki jebajo policiste v glavo in potem policistka res ne ve ali jo tisti človek ki jo res ima rad in jo želi povabit na pijačo le en trol najstniški ki bi jo še na zmenku zajebal-
zradi teh trolov smo vsi ( normalni ljudje stari od 24 let dalje ) za policistko ene barabe ki bi jo v primeru če bi jo povabil na zmenek in bi sprejela dejanso zajebali s tem da nas ne bi bilo na dogovorjenem kraju.
Jaz nisem svetnik vendar nikoli nisem jebal polocistov v glavo.
Zato bo policistka vedno reka "ne" - odjebi Ko pa sleče uniformo jo pa res težko dobiš, preprosto povedano pobegne domov
Danes popoldne ( če bo delala ) jo bom povabil na pijačo in odgovor bo "ne"
Če ne bi bilo teh čudakov v lublani povsod kamor se obrneš potem bi bilo drugače, tako pa ima policistka občutek da jo vsak želi jebat v glavo in tudi če jo nekdo povabi na pijačo si bo mislila da jo hoče jebat v glavo s tem "zmenkom"
Welcome to Ljubljana kjer je pol lublane proti policistom
Avtorji kot so : Led zeppelin, sxe in logitech - vi ste najstniški dečki ki sanjate doma kako v diskotekah sexate z dekleti z 30 cm v resnici pa ste uboge pare ki se samo hvalijo kdo je naboljši v tej lepi sloveniji in si ne upate na ulice, vaš računalnik je vaše dekle.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^jaz imam punco , ker znam sam stegniti gobec....ne pa spraševati po forumih za dovoljenje
In še, a se samo meni zdi da vsak tip ki pride na forum zavrne vse nasvete ki mu jih uporabniki napišejo, najde izgovor za vsako stvar ki jo more premagat (lublančani k *ukajo policaje)....resno!?
Če greš s samimi izgovori in špilaš neke scenarije v glavi, boš spušil ne glede na to kaj nosi v službi.
Ne vem, mogoče bom počakal še 2 leti ko bom postal odrasel človek, sedaj grem pa jebat policistke in cockblockat matota.
In še, a se samo meni zdi da vsak tip ki pride na forum zavrne vse nasvete ki mu jih uporabniki napišejo, najde izgovor za vsako stvar ki jo more premagat (lublančani k *ukajo policaje)....resno!?
Če greš s samimi izgovori in špilaš neke scenarije v glavi, boš spušil ne glede na to kaj nosi v službi.
Ne vem, mogoče bom počakal še 2 leti ko bom postal odrasel človek, sedaj grem pa jebat policistke in cockblockat matota.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Mato220 napisal/-a:Avtorji kot so : Led zeppelin, sxe in logitech - vi ste najstniški dečki ki sanjate doma kako v diskotekah sexate z dekleti z 30 cm v resnici pa ste uboge pare ki se samo hvalijo kdo je naboljši v tej lepi sloveniji in si ne upate na ulice, vaš računalnik je vaše dekle.
A dej no Matto220, mal heca pa tut ne škod! Če še nis dojel se naši fantje/punce tut kdaj pohecajo!
Drugače pa bi se strinjala s tistimi, ki pravijo, da te bo policistka verjetno avtomatično zavrnila, če jo boš med delom vprašal, ker imam med dleovnim časom postavljen nek zid, ki ga zavoljo dela ne bo prestopila. Razen če ji boš reeeeeees padu v oči in oh in sploh, in ne bo hotla zamudit priložnosti. To bo pa težko!
Js bi raje predlagala, da na njeni etiketi prebereš ime in priimek (če jo dnevno srečuješ, se to pomojem dna izvest tut na dokaj nevpadljiv način) in jo morda najdeš na Fb ali kje drugje. Če bi teta delala v tem okolišu bi jo pa js definitivno vprašala. Loh jo vsaj vprašaš, če bi se dal vseeno na kakršen koli način zvedet delovnike od lj policistov (kolk je zdej to možn, ne vem).
Druga možnost je pa pomojem še vedno, da jo pričakaš, ko bo v civilni opravi. Če jo dnevno srečuješ, pomojem približno veš, kdaj bi mogla končat. Magar teto vpraš, kok dolg je njihov delovnik, da ti bo lažje.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Mato...uporabi domisljijo, bodi originalen.
Pristopi tako, da bosta samo vidva vedela kaj se v resnici dogaja...ne postavljaj je v kocljivo situacijo pred njenim sodelavcem ali ljudem okoli vaju.
Npr.: Jaz bi kupil karto Ljubljane, v en kot karte bi napisal: "Nocem te postaviti v kocljivo situacijo, ampak nekaj na tebi mi je zelo privlacno (ne ni uniforma ) in bi te rad spoznal, da vidim kaj je to. Ce te zanimam tudi jaz, mi napisi kje te lahko kontaktiram."
Potem bi zlozil karto tako, da se to sporocilo nebi videlo na prvi pogled in bi pristopil do nje z nekim splosnim vprasanjem (npr.: ce ti lahko oznaci najbolj varna parkirisča v centru, ker se nisi utegnil zavarovati avta pred krajo.....).
Poskrbel bi, da bi res samo ona videla sporocilo in neglede na odgovor, bi se zahvalil za pomoc in ji zazelel lep dan.
Pristopi tako, da bosta samo vidva vedela kaj se v resnici dogaja...ne postavljaj je v kocljivo situacijo pred njenim sodelavcem ali ljudem okoli vaju.
Npr.: Jaz bi kupil karto Ljubljane, v en kot karte bi napisal: "Nocem te postaviti v kocljivo situacijo, ampak nekaj na tebi mi je zelo privlacno (ne ni uniforma ) in bi te rad spoznal, da vidim kaj je to. Ce te zanimam tudi jaz, mi napisi kje te lahko kontaktiram."
Potem bi zlozil karto tako, da se to sporocilo nebi videlo na prvi pogled in bi pristopil do nje z nekim splosnim vprasanjem (npr.: ce ti lahko oznaci najbolj varna parkirisča v centru, ker se nisi utegnil zavarovati avta pred krajo.....).
Poskrbel bi, da bi res samo ona videla sporocilo in neglede na odgovor, bi se zahvalil za pomoc in ji zazelel lep dan.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
al pa reci da jo boš pretepel s svojim pendrekom
reci ji da naj prinese svoje lisice v posteljo
reci ji da naj prinese svoje lisice v posteljo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov