Potrebujem odgovor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:Mislim da je boljše, da končata zvezo.
On ti je itak povedal, da več ne čuti metuljčkov...torej so vsi ti zadnji dnevi, le še njegova prezveza. On je bil verjetno te zadnje čase s tabo prijazen samo zato, da bi tebi ustregel. Ne zato, ker bi spet kaj čutil do tebe.
Tako je, ali pa je še vedno navezan nate in ne ve kako to navezanost pretrgati.
In verjetno so te tvoje krize prevelik zalogaj zate. 1x ti je bil pripravljen pomagat in ti stat ob strani, da bi se pa to večkrat dogajalo, pa verjetno ve, da nebi imel živcev za to....in kaj to pove? Da te nima dovolj rad, da bi ti stal ob strani in ti pomagal.
Se strinjam z napisanim. Toliko kot ti narediš zanj in toliko truda kot si ti pripravljena vložit v zvezo, toliko on ni pripravljen. Žal je včasih pač tako... Sem bila v podobni situaciji.
- Nalivnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2011
Zdaj bo kmalu 1 mesec od tega, pa sva trenutno super. Povedala sem mu za svoje dvome, ki sem jih imela in o tem, da sem izgubila zaupanje v najino zvezo (da nisem zihr kako dolgo bova skupaj). Po tem sva se pogovorila o tej temi in mi je dal jasno vedeti, da se nimam za nič bat, da se ma fajn z mano in da sem lahko sigurna, da ne bova šla kar tako narazen, ker sva se preveč trudila in se še trudiva, da bi se izšlo najbolje in preveč vlagava v zvezo.
Tako da zaenrkat nama laufa, sem pa uporabljala vaše nasvete, tako da HVALA vsem!
Tako da zaenrkat nama laufa, sem pa uporabljala vaše nasvete, tako da HVALA vsem!
Nasmehni se dnevu in dan se bo nasmehnil tebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]