potrebujem nasvet

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

butterfly92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2012
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly92 » 09. Jul. 2013 21:34

hejj :)
kako pristopiti do fanta,katerega ne poznas? poznam ga samo tako, da lahko rečem, da sem prek prijateljev slisala za njega, drugače pa. dodala sem ga na FB, ampak res nevem kaj mu naj napišem, ali mu naj kaj ali ne?

hvala za pomoč :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 21:42

po ZS na FB mu napiši: ti vedno sprejmeš prošnjo za prijateljstvo deklet, katerih ne poznaš, denimo mene? :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jul. 2013 21:44

Zakaj točno bi torej rada v kontakt s tem tipom če ga ne poznaš?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 21:47

dobr zgleda, to je pa začetek vsega! :D
butterfly92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2012
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly92 » 09. Jul. 2013 21:48

ker me ji ze kar nekaj časa simpatičen, in sem ga šele sedaj dodala :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jul. 2013 21:58

Kaj pa vse besedičenje o tem da kako se ne sodi knjige po platnici? No, ampak vso srečo, ziher je dober po srcu, imata ogromno skupnega, izhajata iz podobnih okolij in nasploh se bo vse dobro izteklo!
Js bi ga dodala, mu komentirala vse statuse (tudi tiste za nazaj), polajkala vse profilne in ga vprašala za telefonsko in domač naslov.
Potem bi šla na obisk k njegovim staršem.

Oprosti, da ne najdem nič pozitivnega na tvoji želji, ampak se mi zdi vse skupaj prav nadvse prisiljeno in ne vidim neke prihodnosti na tem.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 22:03

mogoče sta si pa usojena! :D
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 22:06

jao si cinična. ljudje smo pač produkt evolucije in smo kot taki zelo občutljivi na vizualne znake, ki nam povejo, kdo je ok za reprodukcijo in kdo ni. seveda niso to edini znaki, ampak so pa prvi. in tip ji je všeč, rada bi ga bolje spoznala. valda to še nič ne pomeni ...
moj nasvet: daj se probaj kaj družit z njim v neki taki situaciji, kjer bojo vajini frendi skupaj, npr. na kakem žuru ali kaj podobnega in mu pokaži, da ti je všeč, npr. večkrat ga pogledaj v oči z nasmehom oz. že to, da pristopiš do njega je veliko. pol mu lahko pač rečeš, da bi se kdaj lahko dobila in potem čakaš, da odreagira. lahko tudi po fb, samo v živo je sigurno boljše, hitreje se vzpostavi kemija. na fb lahko začneš kar en random pogovor, tu ti težko kaj rečem, ker ne vem, kaj dela ... poskusi najti kake skupne točke. ne vem, npr. če bi bla na kakem koncertu, potem rečeš, da si ga videla, vprašaš a mu je blo kul al ne ... sej ni treba nekaj komplicirat, pač nekaj čist navadnega.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 22:17

pirodoksin napisal/-a:moj nasvet: daj se probaj kaj družit z njim v neki taki situaciji, kjer bojo vajini frendi skupaj, npr. na kakem žuru ali kaj podobnega in mu pokaži, da ti je všeč, npr. večkrat ga pogledaj v oči z nasmehom oz. že to, da pristopiš do njega je veliko. pol mu lahko pač rečeš, da bi se kdaj lahko dobila in potem čakaš, da odreagira.

ti si z žensko na žuru in se na žuru dogovarjaš, če bi se kaj dobila??? ne bi raje izkoristil možnost, da sta v tistem trenutku skupaj?'' naslednji zmenek bo pač posledica ujemanja na tem žuru...ali pa ne bo... :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jul. 2013 22:19

butterfly92 napisal/-a:hejj :)
kako pristopiti do fanta,katerega ne poznas? poznam ga samo tako, da lahko rečem, da sem prek prijateljev slisala za njega, drugače pa. dodala sem ga na FB, ampak res nevem kaj mu naj napišem, ali mu naj kaj ali ne?

hvala za pomoč :D :D

butterfly92 napisal/-a:ker me ji ze kar nekaj časa simpatičen, in sem ga šele sedaj dodala

Očitno ni to situacija "všeč mi je prijatelj od prijatelja", ker bi ga potem na kaki skupni žurki v vsem tem času ko ji je "simpatičen" verjetno videla/spoznala? Nvm, to je meni tako.... plitvo. Pa js po definiciji nisem globok, s smislom življenja in obstoja obremenjen človek.
Je pa to samo moje mnenje, ampak js rabim živo bitje da se zaljubim/navdušim nad nekom. Ne pa govoric in hude profilne slike.

(no na koncu se glede "hude" profilne itak izkaže nekaj v tem stilu
http://www.funny-games.biz/hot-or-heavy.html)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 22:22

pust punco, nej ma svoje vesele! :)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 22:48

Jochie napisal/-a:
pirodoksin napisal/-a:moj nasvet: daj se probaj kaj družit z njim v neki taki situaciji, kjer bojo vajini frendi skupaj, npr. na kakem žuru ali kaj podobnega in mu pokaži, da ti je všeč, npr. večkrat ga pogledaj v oči z nasmehom oz. že to, da pristopiš do njega je veliko. pol mu lahko pač rečeš, da bi se kdaj lahko dobila in potem čakaš, da odreagira.

ti si z žensko na žuru in se na žuru dogovarjaš, če bi se kaj dobila??? ne bi raje izkoristil možnost, da sta v tistem trenutku skupaj?'' naslednji zmenek bo pač posledica ujemanja na tem žuru...ali pa ne bo... :)

tebi je pa v veliko veselje, da brezveze seciraš moje poste. saj bi bla v tistem trenutku skupaj, samo pač je dobro, da mu to omeni, ker bo dovolj jasen signal zanj.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 22:56

o naslednjem zmenku se pogovarja preden se s človekom posloviš... :wink:
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 23:55

P***a kot da pišem pravniku ali avtistu, da moram napisat vse dobesedno tako kot mislim. sej točno to, kar praviš, sem mislil.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Jul. 2013 8:40

Pa kaj komplicirate, saj je pa pirodoksin povedal čist prav. Ko nekoga spoznaš, ga proti koncu druženja na kraju, kjer ga spoznaš, pač vprašaš kdaj bi se lahko spet videla, potem pa že vidiš na čem je vse skupaj. Na žuru se komaj spoznaš, potem pa moraš poznanstvo nadgraditi, če ti je nekdo všeč, in edina pot do tega je ta, da ga povabiš nekam, kjer ne bo žura in drugih motečih faktorjev, pač pa se bosta lahko bolje spoznala. :wink:

Kar se tiče teme je pa tudi meni plehko če ti je nekdo všeč samo po profilni in ga dodaš. Jaz rabim nekoga najprej spoznati, da (poleg videza seveda) začutim njegov karakter, ujemanje med nama in še kaj. Pa že tako mi je mimo, če nekdo doda neznano žensko/moškega, ker to pomeni, da lahko doda še en kup drugih in probava katera bo prej pristala na pijačo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]