Potrebujem nasvet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem tudi tega zloglasnega korenjaka prvo opazila. Najprej se je treba ''sprijaznit'' da beseda penis obstaja in ni grozna beseda, potem se pa nadaljuje da Mr. Penis ni noben bavbav. V bistvu se strinjam s s0nckico - njeno (ne)dejanje je egoistično, pa ne zato ker bi bila zadržana, ampak če bi želela fantu nuditi malo ugodja, bi ga že povprašala, kaj bi mu godilo....
Sicer pa ob današnji poplavi informacij ni težko najdit kakšni nasvetov za začetnice, ko se ga boš lotila, ti bo pa že fant sam povedal kaj mu najbolj paše, s kakšnim tempom, kako intenziteto.... In bo že šlo.
Sicer pa ob današnji poplavi informacij ni težko najdit kakšni nasvetov za začetnice, ko se ga boš lotila, ti bo pa že fant sam povedal kaj mu najbolj paše, s kakšnim tempom, kako intenziteto.... In bo že šlo.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Ne skrbi, samo začeti ti je težko, potem boš pa uživala. Kot so že prej skoraj vsi napisali, povej mu, da tega še nisi počela (čeprav verjetno to že ve). Potem pa počasi, če boš kaj narobe naredila, ti bo pa že povedal. Ko bo led prebit, boš pa videla, da ni nobenega problema.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Ninii napisal/-a:S fantom sva skupaj nekaj mesecev, vendar se v tem času še nisem dotaknila njegovega korenjaka. Kriva je moja osebna zadržanost in strah pred tem, da bi kaj storila narobe.
Halo? S fantom sta skupaj ze nekaj casa in ti se bojis, da bi storila kaj narobe???
In kaj pol, ko bos storila narobe? Te bo pustil? Te je tega strah? Kako je nenehno ziveti v strahu, da bos naredila nekaj narobe?
Sicer pa, kako sploh se lahko narobe dotaknes penisa? A mu ne bo ze dotik sam po sebi vsec? Pol bo pa tak povedal kako mu pase... Razen ce ti ni do njegovega "korenjaka"
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Tudi mene je ta izraz zmotil, ker vedno, ko ga kdo uporabi (ponavadi na internetu, v resničnem življenju še nisem slišala koga reči te besede), dobim asociacijo na ponesrečen erotični šund, ki ga je napisal nekdo, ki v času svojega obstoja ni imel dosti stika z nasprotnim spolom.
Kar pa ne pomeni, da se mi zdi smešno, ker avtorica teme še nima izkušenj s fanti, daleč od tega. Le smešno se mi zdi, da kdo med pogovorom o svojih problemih uporablja to besedo.
Kar pa ne pomeni, da se mi zdi smešno, ker avtorica teme še nima izkušenj s fanti, daleč od tega. Le smešno se mi zdi, da kdo med pogovorom o svojih problemih uporablja to besedo.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]