Postelja :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
A to je teb čudn? Mene pa najbolj v postu zmoti meni nepredstavljiva povezava besed "cheap" in 2500 eur za postlo
Pa da ne bom čist mim:
postelja
Pa da ne bom čist mim:
postelja
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:A to je teb čudn? Mene pa najbolj v postu zmoti meni nepredstavljiva povezava besed "cheap" in 2500 eur za postlo
Pa da ne bom čist mim:
postelja
Barbie ti si carica - točno to hočem... Pa še eno akcijo imajo mogoč jo dobim za manj... Jeeeej!
Aja drgač sem pa rekla 2500 da je cheap ker onako sem jo gledla je bla 4900... Sm tale je pa ZAKON!!!!!
-
Nesanica - Cosmofrik
McLarnovc napisal/-a:Ok sam da bi pa dal 2500€ za eno fakin posteljo.... Enako se naspiš na tisti za 200€...
pa sej kupuješ pojstlo za dlje časa tko da teh 1800 EUR se bo porazgubil. Sicer pa gledam še eno mal cenejšo pa se bom odločla... Sm pojstla je tko al tko najpomembnejši del stanovanja....
-
Nesanica - Cosmofrik
McLarnovc napisal/-a:Sem samo napisal... Meni je to(dat toliko denarja za eno fakin' poslo) razsipniško do konca...
Osebno bi jo izdelal sam, doma...
če bi si jo znala sama nardit bi si jo jz tud... V bistvu če bi znala bi si vse sama naredila. Ampak sej pravim prioriteta v stanovanju je postelja. Vse ostalo je sekundarnega pomena.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Men sta pa kuhinja in kopalnica (nora sem na kopalnice) najpomembnejši Čeprav....bi bilo treba tud spalnico menjat, me omara živcira, ker je premajhna. Sam to drugo leto, ni financ letos
Drgač pa.....me veseli, da ti je bila postelja všeč
Drgač pa.....me veseli, da ti je bila postelja všeč
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov