Postelja :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz mam 200x 200 zelo bedno, če si samcat jz itak vedno spim na eni strani, druga pa pač zavzema plac. Komi čakam manjšo drugače pa je vrjetno zakon, če nekdo redno spi s tabo, ja..
It was forever..but it didnt last long..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Moja je 160x200 in je ravno prav. Čisto sem se že razvadila, tako da se mi zdi fantova, ki je 140x200 že kr malo premajhna Sva pa samo 1x poskusila spat na tamali postelji in se skor pobila, spala pa itak nič. Prisegam na velike
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Doma imam 90×200 in to je tudi razlog da sva parkrat na leto pri meni Če bi imela v sobi prostor za večjo posteljo, bi jo takoj imela (3×3 m soba). Fant ima pa 200×200 in je super. Ne maram nekega stiskanja in spanja objeta, tako da sva vsak lepo na svojem koncu in taka bo postelja, tudi ko bova živela skupaj Perfect
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Tudi jaz imam 200x200 posteljo in mi je zakon. Je lesena, starejša, narejena iz hrastovega lesa, stara 40 let, če ne več, ne škripa, ko nova, skratka... Včasih so vedeli, kaj so dobri materiali, ne pa danes te postle ko so .
Kot je *mala*napisala, tudi jas obožujem velike postelje, ker tudi jas ne maram tega, da se neka mučkaš pa ne vem kaj... Vsak na svojo stran (po dolgem al počez, ni važno), pa je to to.
To posteljo imam, če sem samska ali ne. Je ne dam, ker ni ga čez ogromno prostora za spat
Kot je *mala*napisala, tudi jas obožujem velike postelje, ker tudi jas ne maram tega, da se neka mučkaš pa ne vem kaj... Vsak na svojo stran (po dolgem al počez, ni važno), pa je to to.
To posteljo imam, če sem samska ali ne. Je ne dam, ker ni ga čez ogromno prostora za spat
- *rafaella*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
jz mam tut 140x200, dala sm jo pa mizarju za delat po naročilu, tko da ne škripa čist nč... je pa tut fajn kr mam odličn jogi, tko da priporočam meblo jogije, sicer so po 200€ ampak so vredni svojga dnarja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pa kako vi to spite?
midva se na 140širine čisto zgubiva. tudi s prstki na nogah se nam ni treba taknit, če nočemo.
js itak spim nekje v klobčiču na robu, sama ali v dvoje.
zdej ko malo bolj prakticiram stisnjeno objeto spanje (čizi, aj now) je pa sploh preveč placa.
tudi prej, ko sem z dečkom spala na 90cm široki postli je čisto v redu funkcioniralo.
midva se na 140širine čisto zgubiva. tudi s prstki na nogah se nam ni treba taknit, če nočemo.
js itak spim nekje v klobčiču na robu, sama ali v dvoje.
zdej ko malo bolj prakticiram stisnjeno objeto spanje (čizi, aj now) je pa sploh preveč placa.
tudi prej, ko sem z dečkom spala na 90cm široki postli je čisto v redu funkcioniralo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no dobro, zate mi je jasno, da je zaželjeno, da je postelja malo večjih dimenzij
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pri meni je problem, ker spim z "skrčenimi" nogami (nekak tak) in ker sem velika, to kar zavzame. + ne maram da se dotikam koga, ko spim. Preveč greje Pa še če se tisti premakne, se takoj zbudim. Rabim svoj prostor ko spim (in svoj kovter, če smo že pri tem)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov