Postelja :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zdravo!
Odločam se za nakup nove, večje postelje.. Zanima me
*katere dimenzije imate, računam da bi na njej (občasno?) spal tudi moj fant
*kakšne postelje ne škripajo.. so kovinske bolj glasne?
Odločam se za nakup nove, večje postelje.. Zanima me
*katere dimenzije imate, računam da bi na njej (občasno?) spal tudi moj fant
*kakšne postelje ne škripajo.. so kovinske bolj glasne?
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- miska_889
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*jst mam dimenzijo 140x200, mam pa od alplesa harmonijo, je lesena, in res čist nč ne škripa sm fullll zadovoljna z njo
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Priporočam 140x200 (glede na to, da bo fant OBČASNO prespal). Glede škripanja pa takole......vzami kvalitetno posteljo (ne v Dipotu) in ne bo škripala. Pa fajn vijake zategnit, po 14 dneh privijanje ponoviti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
140x200... js si tut kupujem novo, ker mi je leseno uspelo zlomit :S priporočam železno
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kakor so uporabnice prej napisale: 140×200 je super . Splača se malo več dat za posteljo, ker drugače lahko grozno škripa in še spati ne moreš normalno, kaj šele kaj drugega. Sama sem eno bolj masivno kupila v Ikei in mi/nama je super. Dala sem si še dodatno letvice spodaj (družinski mizar zrihtal), da je bolj trdo
A goal without a plan is just a wish.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^iz tega razloga se pri nama zdaj kupuje večja postelja.
Horus, če veš kje prodajajo jogije po teh merah, se priporočam!
Horus, če veš kje prodajajo jogije po teh merah, se priporočam!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
140x200 se pri meni čisto obnese.
postla je iz ikee, tista najbolj poceni za 49€. dve leti je odlično služila, zdej jo bo počasi treba privit, ker je že malo zjahana.
postla je iz ikee, tista najbolj poceni za 49€. dve leti je odlično služila, zdej jo bo počasi treba privit, ker je že malo zjahana.
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
js mam pa dormeo 160x200 in je super.
posteljo skup z letvicami je pa nardil stric ki je mizar sm dobla pred dvema letoma cel komplet za roj.dan in tut če bi si sama zdej kupovala nevem če bi šla spod 160 širine. se res splača pomoje dat malo več pa na komot spat. bi najbrž še v dolžino vzela 210cm zarad fanta.
posteljo skup z letvicami je pa nardil stric ki je mizar sm dobla pred dvema letoma cel komplet za roj.dan in tut če bi si sama zdej kupovala nevem če bi šla spod 160 širine. se res splača pomoje dat malo več pa na komot spat. bi najbrž še v dolžino vzela 210cm zarad fanta.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Eh, ko sva midva s fotrom kupovala posteljo, sva šla v Rutar in nisva ravno gledala da bova ugodno prišla skozi, pa mi je začela škripat že po enem mesecu, čeprav so letve pravilno nameščene. Prav bedno je, ko se samo obrneš in te tisto glasno škripanje v momentu zbudi. Da ne omenjam kako bedno je šele, ko je fant pri meni... Imam pa leseno, oblečeno v črno usnje, mer 210x140.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Ne vem, če ta tema spada pod ljubezen in sex glede na to, da se gre za pohištvo?
Jaz imam leseno, dimenzije 180x200 od Alplesa in je super. Prej sem imela, oziroma jo še imam doma, francosko 160x200, ki je pa za dva že kar malo majhna, ker imam rada dovolj prostora. Ta mi pa malo škriplje in to tisti fedri, ki dvignejo posteljo, da se mi odpre predal spodaj. A katera ve kaj naredit s tem, da ne bo škripalo?
Jaz imam leseno, dimenzije 180x200 od Alplesa in je super. Prej sem imela, oziroma jo še imam doma, francosko 160x200, ki je pa za dva že kar malo majhna, ker imam rada dovolj prostora. Ta mi pa malo škriplje in to tisti fedri, ki dvignejo posteljo, da se mi odpre predal spodaj. A katera ve kaj naredit s tem, da ne bo škripalo?
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Itak da spada. Seksamo (več ali manj) v postelji, kajne?
Drugače pa sem tudi jaz najprej pomislila, da bi tale tema bolj spadala pod Splošno ali kaj takega.
Drugače pa sem tudi jaz najprej pomislila, da bi tale tema bolj spadala pod Splošno ali kaj takega.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov