Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Se strinjam...namest, da bi zase mislila, da je lepa, jo bolj skrbi, da jo bojo mel drugi za samovšečno....pol so pa takoj vse punce označene za samovšečne, če rečejo zase, da so lepe.
Jaz vem, da se ne zdim vsem lepa. Pa mi je to čisto ok, ker sem sebi lepa (pa še komu naokoli hahaha...).
Pa če se zdim enim bejbam zarad tega samovšečna...me res prav malo briga
Jaz vem, da se ne zdim vsem lepa. Pa mi je to čisto ok, ker sem sebi lepa (pa še komu naokoli hahaha...).
Pa če se zdim enim bejbam zarad tega samovšečna...me res prav malo briga
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Huh??White_Widow napisal/-a:ampak tut mene mika z žensko, hudo. Ker tut jst nism grda.
A mene, teoretično, ki pa sem bolj pri tanelepih, pa ne sme/ne more mikat bit z žensko?
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
^^ Pa kaj spet ni jasno? Napisala je , da njo tud mika z žensko, vendar ta mora bit huda, ker se ma dotična avtorica tu za hudo.
Nikjer pa ni napisla, da tebe in drugih ne tko lepih ne sme mikat ženska.
Mislim eni določeni pa res tle gor že tolk analizirate, da se sami v svoji filozofiji zgubite.
Nikjer pa ni napisla, da tebe in drugih ne tko lepih ne sme mikat ženska.
Mislim eni določeni pa res tle gor že tolk analizirate, da se sami v svoji filozofiji zgubite.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Men je čist jasno kaj sem hotela vprašat, ne skrbi.sončnica napisal/-a:Mislim eni določeni pa res tle gor že tolk analizirate, da se sami v svoji filozofiji zgubite.
Sam eni določeni pa res tle gor ne znajo najbolj jasno izrazit svojih misli, potem se pa najdejo komentarji kot je moj.
Npr, tistle "hudo" v citiranem postu lahko zgleda kot "imam hudo (=močno) željo po taki izkušnji".
Pa dobro, vem, da je bil moj komentar čist mim; ma že tko je tema zaplavala v neko čudno smer ("ali mislim, da sem lepa?").
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^hehe, vidiš kolk različnih pomenov je lahko..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
no, večina bi razumela, da sem mislila, da more bit druga ženska zelo lepa, da bi šla z njo.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
jo lahko jaz umijem.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kaj pa če se z njo pri sexu sploh nebi ujela? se pravi, samo da je lepa..ni važno če leži tam ko klada.. kr ultralepe punce sploh ne morejo bit shit in bed
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sej ni rekla, da bi se z njo poročila... Kako se pa v postli ujameta bo pa že vidla PO seksu z njo, in ne pred.
- girlcosmo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
- Kraj: zagorje
full sm lepa. gre kera sexat ehehe malo za šalo malo zares. v glavnem jst sm probala s punco , kaj naj recem mela sem ful zeljo ampak mi ni blo potem nekej fajn mogoce zato ker je vmes dobila menstruacijo in se mi je vse skupaj "zagravzal"
ne nehaj sanjariti
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
vmes dobila menstruacijo?!
omg.. to pa more bit tud izkušnja in pol
omg.. to pa more bit tud izkušnja in pol
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov