Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ene .....hm računam.......7 let nazaj. Izkušnje.......mela je dve roki in dve nogi, dve dojki in vagino. Ponoč sem ene dvakrat kozlala, ostalga se ne spomnim. Kozlanje in luknje v spominu izvirata iz istega vzroka.....dobra stara Trojka. Aja pa zraven je bil še en tip, njega sem si še manj zapomnila Ko sem se zbudila, me je povabla pod tuš, jst pa šturo domov...
PS Bila je ful suha, taka drobčkana......no to sem še uspela prvleč iz predalčka možganov......
PS Bila je ful suha, taka drobčkana......no to sem še uspela prvleč iz predalčka možganov......
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst sem tud zelo lepa (sebi seveda, drugi bi znal komentirat kšne strije, pa izpraznjene dojke, ene par brazgotinc od stiskanja mozoljev v najstniških letih, razcepljeni lasje.......).
- beauty sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2010
beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Joj, kok ste me napadle A ne smem napisat da sm lepa? Mislim resn in to ni nič tko čudnega če hočm fantazijo izpolnt z lepo punco. Drgač me bi prvlačla in ni fora
Lepa sm pa res sm tud na reklamah in naslovncah če je ktera zares lepa za ji pošlem fotke na zs. Sm 170 cm 52 kg, 75 c čvrste polne prsi, polne ustnce, lep face.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ na to sem pomislila tudi jaz.. in to prvo sekundo, ko sem odprla temo
samo tip namreč lahko misli, da si punce, ki bi jih mogoče res mikala kakšna takšna stvar, želijo prsato bejbo, manekenskih mer, ovito v črn latex in s faco kot iz naslovnice
samo tip namreč lahko misli, da si punce, ki bi jih mogoče res mikala kakšna takšna stvar, želijo prsato bejbo, manekenskih mer, ovito v črn latex in s faco kot iz naslovnice
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
rachka_ napisal/-a:^^ na to sem pomislila tudi jaz.. in to prvo sekundo, ko sem odprla temo
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
beauty sugar napisal/-a:beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Joj, kok ste me napadle A ne smem napisat da sm lepa? Mislim resn in to ni nič tko čudnega če hočm fantazijo izpolnt z lepo punco. Drgač me bi prvlačla in ni fora
Lepa sm pa res sm tud na reklamah in naslovncah če je ktera zares lepa za ji pošlem fotke na zs. Sm 170 cm 52 kg, 75 c čvrste polne prsi, polne ustnce, lep face.
Ja zakaj pa ne prlepiš slike sem, če si itak že na naslovnicah in v reklamah?
Da ocenimo če si res tolk superdupermegafakinnoro huda...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
rachka_ napisal/-a:samo tip namreč lahko misli, da si punce, ki bi jih mogoče res mikala kakšna takšna stvar, želijo prsato bejbo, manekenskih mer, ovito v črn latex in s faco kot iz naslovnice
Misliš? Meni se pa zdi, da se take bejbe punca, ki bi to hotela (samo eksperimentiranje torej), ne bi preveč branila.
Every rose has its thorn
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
sem poskusla... bilo..... zanimivo Jaz pravim-poskusiti ni greh.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
prizna tudi mene kdaj zamika... tako za izkušnjo v današnjem svetu to ni več nič takšnega heh. ampak ja zdi se mi pa malce neumno da za sebe rečeš da si ful lep.. no ne neumno... precej samovšečno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov