Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 138 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
- girlcosmo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
- Kraj: zagorje
ja .. dobro jaz priznam da ko sem s tipom se mi tudi ze zgodilo da je vmes prisla =/ me je bilo full sram. ampak takrat pa tega nisem pricakvala revca se je tak opravicvala
ne nehaj sanjariti
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Ja no sej.. Se pač zgodi
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
beauty sugar napisal/-a:beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Joj, kok ste me napadle A ne smem napisat da sm lepa? Mislim resn in to ni nič tko čudnega če hočm fantazijo izpolnt z lepo punco. Drgač me bi prvlačla in ni fora
Lepa sm pa res sm tud na reklamah in naslovncah če je ktera zares lepa za ji pošlem fotke na zs. Sm 170 cm 52 kg, 75 c čvrste polne prsi, polne ustnce, lep face.
ojoj, kaki pogoji za lepoto torej je vsaka, ki je na naslovnici in v reklami lepa? polne prsi. in kako izgledajo prazne? in ja, še vedno čakamo na sliko. če praviš da si na naslovnicah in celo v reklamah pol te itak (skoraj) vsi vidijo. zakaj nebi slike prilepla kar tu
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
Saj nisem rekla da me zanimajo ženske. sploh nisem rekla da me zanima ona. zanima me samo kako izgleda če pravi da je ZARES lepa ampak ok, saj veš da je v pravljicah veliko stvari nepredvidljivih
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Prvi neprebran prispevek • 138 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov