Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beauty sugar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2010
Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Z ženo imava s tem še kar nekaj izkušenj. Sicer ne ravno pogosto, da bi bila žena s katero sama skupaj - čeprav ima včasih željo tudi za to - ampak ponavadi v trojčku ali z drugim parom.
Poznam tudi nekaj prijateljic, ki že imajo to izkušnjo, in tipično jim je stvar všeč. Večinoma kot nekaj občasnega, kot prijetno spremembo; enim pa je celo bolj všeč, kakor večinoma z moškim.
Glede na lepoto privlačnega in urejenega ženskega telesa jih razumem in jim sploh ne zamerim.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 19. Mar. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sirova štručka napisal/-a:
dobra.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ne, samo če je ona dovolj dobra za nas
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
haley napisal/-a:beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja...
Dej kako slikco gor...da vidmo kuk si lepa...da vemo punce tle na forumu, če smo dost dobre zate
^^ se podpišem, Haley
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov