Posilstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Maj. 2007 16:00

ari
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Maj. 2007 17:55

Posilstva se redko zgodijo ob polnoči pri sprehodu po mestu od nekega neznanca, ki bi lih takrat prežal na svojo žrtev. Večina se jih zgodi v družinskem krogu, storilec pa je oseba, ki ga žrtev dobro pozna.

Ok, saj ni 100% varno ponoči izzivati 'čudne' osebke, nikoli ne veš kaj in kje se ti lahko zgodi. Samo kakšne posebno velike možnosti, da boš posiljen/a pa tudi ni (mogoče edino v velemestih :razz:).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 14. Maj. 2007 20:05

*purple* napisal/-a:mislm halooo :roll: magar ženska NAGA po cesti hodila, nihče NIMA pravice jo posilit/poseksat/napast/karkoli..in vsekakor krivda nebi bila od ženske ampak od storilca..mislim da tlele pa res ni čist nč za razglabljat glede oblačil... :roll:

To je bistvo vsega!! Nihče nima te pravice, ne glede na to kako si oblečen, ne glede na to kaj si po narodnosti in še marsikaj,...
Kot sem že rekla, dokler tega katera od vas ne bo izkusila, je najlažje pametovati :roll: . Tiste,... ki so to dale skozi gledajo na to precej drugače,... precej bolj boleče :cry:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 14. Maj. 2007 22:12

g00fy_qa napisal/-a:Posilstva se redko zgodijo ob polnoči pri sprehodu po mestu od nekega neznanca, ki bi lih takrat prežal na svojo žrtev. Večina se jih zgodi v družinskem krogu, storilec pa je oseba, ki ga žrtev dobro pozna. .

ja.
in storilec včasih kar nekaj časa preži na svojo žrtev in čaka pravi trenutek. da bi si po naključju izbral kar eno sredi ulice? redko no.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Maj. 2007 1:10

Tonja napisal/-a:Bila sem skoraj žrtev posilstva in vedno so imeli prste poleg kolegi ali pa sošolci, v glavnem znanci, neznanci nikoli! Razlog? Niti obleka, niti izzivajoče obnašanje. Sem odprta in odkrita oseba in to so želeli izkoristiti.
...
Spolnost danes ni več osebna stvar, nekaj posebnega, spoštovanje telesa... Niti moški, niti ženske danes na to nimajo več takega pogleda. Sex je danes pač zadovoljevanje potreb. Mislite, da se danes spoštuje žensko telo?
Ocitno imas kretene za kolege, ki ne spostujejo zensk in jih slatajo in hujse. Mislim da nas je takih, ki spostujemo zenske zelo veliko, zgleda da nisi v pravih krogih.

Tonja napisal/-a:Moški najprej zagledajo v klubih bitja, ki so bolj izzivalno oblečena. Nato se prično spogledovat, plesat, se zvijat. Nato pride do poljuba. Morda moški hoče nato kaj več in ženska se upre. Čakaj malo?! Najprej 2 uri zajebavaš in rajcaš tipa, nakar ga odrineš proč? Ja, seveda znori. Potem pa pridejo na vrsto koka, španska muha in podobne reči. Ena zadeva hodi z roko v roki z drugo.
...
Danes ni več vprašanje: " A misliš, da mi bo dala?", danes je dejstvo: " Normalno da bom dobo."
Samo retard A+ klase misli, da bo zenska seksala z njim(oziroma se huje da mora) ce se zalizuje z njim v diskacu. Noben normalen moski ne misli tega. Celo obratno je. Za tiste s katerimi se zalizuem v diskacih VEM da se ne bova vec slisala, za une k jim pa ne "dam" pa se bomo slisali. Kot sem ze rekel mas ti neke cudne tipe okol sebe. Hehe ze sama izjava "a islis da mi bo dala?" pove veliko o tvojem dojemanju.

Nasplosno je tvoje dojemanje moskega spola zaljivo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 23. Maj. 2007 15:20

em ok tist lih je lih mau tak no. sam drgač pa ponoč po ulicah si kr nebi upala hodit sama. zihr ne. samo sem pa iz "govcou" tko d upam d tle se ne najde kakšen podoben norec. ne hvala še tako ali tako je preveč tega!!!! ;(
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 23. Maj. 2007 18:02

jaz imam prav tak slab občutek hodit ponoči po lj. ko grem žurat, pa če mal stran parkiram...skor laufam v avto. pa čist takoj se zaklenem. :oops: tuki pri nas na vasi, pa čist sproščeno šetam tud ob 3.00 ponoči.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 23. Maj. 2007 19:03

Ja ne vem po moje da ni glih najbolj varno sam hodit ponoči, še posebej v večjih mestih. Sam poglejte primer pred 3 dnevi k so punco v novem mestu 3 napadli, jo udarli po glavi, omamili in posilili. Ene 14 dni pred tem pa so 3 fanti eno punco napadli sam jim je en uspeu preprečit da bi prišlo do česa več.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 23. Maj. 2007 21:22

nikjer več ni varno, vsepovsod okrog nas so razni psihično moteni ljudje, ki s i želijo sexa na vsak način... lahko se zgodi vsakemu, tudi vam,meni,... po parku pa se nene rada sprehajam ponoči, zdaj če bi nas šlo kakih pet, bi šlo, drgač, pa verjetno nebi upala sama it... preveč se dogaja dandanes..
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2007 17:49

Mahagonij, vse lepo in prav, samo en stavek mi pa ni všeč - da sem naperjena proti moškim (nekaj v tem stilu). Oprosti, ljubo, ampak nisem!
Družim se samo in samo z moškimi, imam samo eno kolegico, katero vidim 1x na 2,3 mesece. Že od malih nog nisem prenesla ženske družbe. In ja, družim se z več vrstami moških - od čudnih (no, s tistimi ponavadi hodim :D ), do normalnih, do posebnih, do .... kar želiš.
Ja, poznam moške, ki vidijo užitek v tem, da nekaj dobijo s silo. Poznam moške, ki obožujejo, če so prisotni, ko ženska seksa z živaljo. Poznam moške, ki jih je sama romantika in nežnost. Poznam moške, ki ne spoštujejo žensk, zaradi določenih stvari iz preteklosti. Družim se z veliko moškimi in vsak je zgodba zase. In četudi bi lahko bila žrtev posilstva, nikoli nisem obdolžila moškega za to dejanje! Ti moški so še vedno kolegi, še vedno se pozdravljamo in še vedno spregovorimo kakšno besedo (razen enega, za katerega niti ne vem, kje sedaj živi). Nikakor jih ne obsojam in nikakor jih ne mečem v isti koš.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Maj. 2007 12:37

posilstva v družinah je vedno več...to pa zato, k jim prav tem najbol zaupamo in se jim pustimo vodit...čeprav si sama ne bi mogla predstavlt d bi mi kšn sorodnik to storil... to je tko podlo, tko kretensko, idiotsko, psihično!!!...<---in to ne samo od sorodnikov, ampak od useh, k si sploh to pomislijo naredit, tudi od tistih, k na to razmišlajo!!!

in nevem od kje nekaterim izjave, da je ženska sama kriva za posilstvo, ker se je sama tko oblačila in je sama tako izzivala!!! haaloooo :x ?!?! ma kje je logika? a pole to pomeni d mora bit na nudistični plaži usaka ženska posiljena, ker kao izziva?? kr neki!!

učasih me je strah hodit sama ponoči...zdej niso niti osvetljene ulice varne, kaj šele temne! in JA, posilstvo se lahko zgodi tud na ulici, ker nikol ne veš, kašn psihič te opazuje in te bo usak čas napadu...
in to ne govorim o tistih, ki ti piskajo z avti, ko vozijo mimo tebe, al pa žvižgajo, ko se sprehajajo za tabo...takih se ne bojim...ampak se bojim tistih, k tega nikoli ne pokažejo! tistih, k se skrivajo...

ne morm si predstavlt kako se počutijo posiljene ženske, in upam, d tega ne bom nikoli doživela...upam, d jih bo vedno več zbralo pogum, da posilstvo pove komu, in da storilca prijavi...in da bojo znale živet naprej!!!***
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 26. Maj. 2007 22:28

Mene je tud zlo strah zvečer hodt sama zunej, pa četudi po našem mestu. Pa zelo strah me je kleti. Še nekaj mesecev nazaj si nisem sama upala dol, pa me je fant pol navadil; namreč v kleti sm bila pri 6ih letih skorajda posiljena (od soseda, s katerim smo si bili zelo blizu :cry: :roll: )
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Maj. 2007 1:04

Tonja napisal/-a:In četudi bi lahko bila žrtev posilstva, nikoli nisem obdolžila moškega za to dejanje! Ti moški so še vedno kolegi, še vedno se pozdravljamo in še vedno spregovorimo kakšno besedo

Da se meni to zgodi, bi najprej razmišljala o prijavi na policijo, pol bi razmišljala o maščevanju in bi kakšne kolege naščuvala.... niti pod razno človeka ne pogledam več :eek:

Ne razumem, kako da moškim tega ne zameriš. Poskus posilstva torej toleriraš, kaj pa druge oblike fizičnega nasilja, verbalno nasilje in vse, kar še spada zraven?

Torej, ko so te kolegi parkrat poskusili posiliti, torej misliš, da si sama "izzivala"? Kaj konkretno si naredila, da jim v svoji glavi opravičuješ to, kar so hoteli narediti?

Res mi ni jasno.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 27. Maj. 2007 2:10

hmm.. glede posilstva. izogibat se stranskim ulicam.. tam kjer nobenga ni, čim manj hodit sami ponoči pa bo.. druagč pa je ful velik literature o tem.. pa na netu je polno vsega.. ;)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 27. Maj. 2007 11:00

Zvončica, prekleto dolgo sem premišljevala, kaj sem jim naredila, da je prišlo do tega. Takrat sem nosila 3x prevelika oblačila (pač "moda), večinoma sem bila v črno oblečena, tudi plesat nisem marala preveč. Enostavno sem bila preveč odprta, zaupljiva, morda naivna.
Eden izmed njih mi je takrat grozil, da moram o tem molčati, drugače se zame ne bo dobro končalo. In sem bila tiho 2 leti, dokler se ni nekam preselil. Danes o tem verjetno ne bi bila tiho.
Ne bi rekla, da toleriram ta dejanja, ker jih ne. Tudi jaz še vedno nosim posledice zaradi moškega dokazovanja. Mislim, da se je takrat v tistih krogih, kjer sem se takrat pač gibala, šlo predvsem za dokazovanje. Takrat so pač izkoristili zaupanje, prijateljstvo, pač vse, kar je bilo nekako stkano med nami, da bi pač eden od njih dobil potrdilo ali stavo. Kar nekaj časa smo se z njimi grdo gledali, si med seboj delali probleme in težave, vendar konec koncev se ne splača. Te ljudi srečujem skoraj vsak teden, nočem se z njimi grdo gledati, ker do posilstva dejansko ni prišlo. Zadeva je nekako pozabljena, o tem ne govorimo, niti ne želim, da bi sploh prišlo do teh pogovorov.
Bila sem preveč naivna, pa sem verjela v prijateljstvo, ki je bilo morda samo na zunaj iskreno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]