Posilstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
carrie_ napisal/-a:
"Solzivec šminka" v Lovcu.
Ravno brala, da je v mnogih evropskih državah solzivec prepovedan. Za Slovenijo piše
Solzivci, električni paralizatorji, loki, noži, sekire in nekateri drugi nevarni predmeti pa se po zakonu o orožju ne štejejo za hladno orožje.
...in solzivec kot takšen dovoljen. Zahtevana pa je polnoletnost.
za paralizator je tudi zahtevana samo polnoletnost al še kaj druga?
kaj se bolj splača, to^^ al solzivec ?
kaj potem to skoz nosiš v roki al kak?
ker glede na to kaj se mi je nazadnje zgodlo, nisem imela pojma kaj naret in sem čist v šok padla, kaj šele da bi brskala po torbici :S
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mishela, kaj posiljevalca brigajo pravice? posiljevalec bo posilil, kar ga bo rajcalo
to je kot da bi rekel, grem hodit po cesti s šopom bankovcev za 500 eur ki mi štrlijo iz zadnjega žepa, ker to pravico pač imam, in če mi bo kdo kakega sunil bo on kriv, oz. država ki dopusti da kradljivci hodijo po ulici..
najmanj kar lahko narediš je, da ne hodiš ravno ponoč okol v korzetu in samostoječih nogavicah, čeprav imaš tako pravico tako kot ti tud bankovci ne štrlijo iz zadnejga žepa, čeprav imaš pravico da bi jih tako nosila, ne? temu se reče preventivno izogibanje težavam
to je kot da bi rekel, grem hodit po cesti s šopom bankovcev za 500 eur ki mi štrlijo iz zadnjega žepa, ker to pravico pač imam, in če mi bo kdo kakega sunil bo on kriv, oz. država ki dopusti da kradljivci hodijo po ulici..
najmanj kar lahko narediš je, da ne hodiš ravno ponoč okol v korzetu in samostoječih nogavicah, čeprav imaš tako pravico tako kot ti tud bankovci ne štrlijo iz zadnejga žepa, čeprav imaš pravico da bi jih tako nosila, ne? temu se reče preventivno izogibanje težavam
hej norci
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
moram komentirat, ker gre za enega največjih mitov glede posilstva: ni važno kako je ženska oblečena, koliko je stara, kako izgleda. tudi babice so lahko posiljene pri posilstvu ne gre za neustavljivo seksualno privlačnost, ampak za izkazovanje premoči storilca nad žrtvijo.
sicer pa ja, jaz nosim sprej v roki, kadar se ne počutim varno, npr. ponoči, če sem sama zunaj, čez dan v gozdu ipd.
sicer pa ja, jaz nosim sprej v roki, kadar se ne počutim varno, npr. ponoči, če sem sama zunaj, čez dan v gozdu ipd.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
precej primitivno obtoževanje. na pamet naučeno. se vidi da je čakalo v tebi da ven useka..
prav, maniac, oblači se v minič in hodi ponoči naokoli, če te pa kdo posili pa mu pridigaj o pravicah še vprašaj ga, zakaj je napadel tebe in ne tisto staro mamo na drugi strani ulice.
meni ti govoriš? če bi TI imela pojma o kakršnemkoli nasilju, bi vedela da je preventiva pomembna stvar, ne pa da bleješ o pravicah jaz imam tudi pravico hodit po robu strehe od stoplnice, pa tega ne počnem. le zakaj ne, se vprašaj. ti pa le pojdi, saj imaš vendar pravico in če dol padeš, bo kriva država, ker takih krajev ustrezno ne zaščiti, tko da nikakor ne boš kriva. sam kok ti bo pa to pol pomagalo, pa tud ne vem
btw, koliko je posiljenih babic in koliko mladenk?
prav, maniac, oblači se v minič in hodi ponoči naokoli, če te pa kdo posili pa mu pridigaj o pravicah še vprašaj ga, zakaj je napadel tebe in ne tisto staro mamo na drugi strani ulice.
meni ti govoriš? če bi TI imela pojma o kakršnemkoli nasilju, bi vedela da je preventiva pomembna stvar, ne pa da bleješ o pravicah jaz imam tudi pravico hodit po robu strehe od stoplnice, pa tega ne počnem. le zakaj ne, se vprašaj. ti pa le pojdi, saj imaš vendar pravico in če dol padeš, bo kriva država, ker takih krajev ustrezno ne zaščiti, tko da nikakor ne boš kriva. sam kok ti bo pa to pol pomagalo, pa tud ne vem
btw, koliko je posiljenih babic in koliko mladenk?
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
bom šel, s šopom 500€ bankovcev v žepu. in če me kdo oropa, nisem izzival, ampak se je name spravil popolnoma naključno
ne, sej se hecam. nikoli ne bi, ker PRILOŽNOST DELA TATU.
previdnost ni odveč, pravjo, ampak blebetanje o pravicah je danes očitno bolj pomembno kaj ko bi vi trmoglavci potegnil mal glavo iz riti?
jaz sem se u življenju naučil (in to brez seksa!! uau ) da je treba bit previden, ne glede na pravice. kaj si se pa ti?
ne, sej se hecam. nikoli ne bi, ker PRILOŽNOST DELA TATU.
previdnost ni odveč, pravjo, ampak blebetanje o pravicah je danes očitno bolj pomembno kaj ko bi vi trmoglavci potegnil mal glavo iz riti?
jaz sem se u življenju naučil (in to brez seksa!! uau ) da je treba bit previden, ne glede na pravice. kaj si se pa ti?
hej norci
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
maniac napisal/-a:moram komentirat, ker gre za enega največjih mitov glede posilstva: ni važno kako je ženska oblečena, koliko je stara, kako izgleda. tudi babice so lahko posiljene pri posilstvu ne gre za neustavljivo seksualno privlačnost, ampak za izkazovanje premoči storilca nad žrtvijo.
Oprosti moji radovednosti, ampakkaj pa čez dan počneš v gozdu? Nabiraš gobe?
Drugače pa na vprašanje, kaj, če jih je več? Če jih je več in če so iz pravega testa, jih faše tudi 100 kilogramski moški, vrhunsko izurjen v borilnih veščinah, kaj šele neka švohotna punca s srednje frizerske. Vsega žal ne moremo preprečiti, lahko pa si s samozaščitnim obnašanjem precej zmanjšamo možnost, da postanemo žrtev.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov