Posilstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Sep. 2013 19:46

carrie_ napisal/-a:Slika

"Solzivec šminka" v Lovcu.

Ravno brala, da je v mnogih evropskih državah solzivec prepovedan. Za Slovenijo piše

Solzivci, električni paralizatorji, loki, noži, sekire in nekateri drugi nevarni predmeti pa se po zakonu o orožju ne štejejo za hladno orožje.

...in solzivec kot takšen dovoljen. Zahtevana pa je polnoletnost.

za paralizator je tudi zahtevana samo polnoletnost al še kaj druga?
kaj se bolj splača, to^^ al solzivec ?

kaj potem to skoz nosiš v roki al kak?
ker glede na to kaj se mi je nazadnje zgodlo, nisem imela pojma kaj naret in sem čist v šok padla, kaj šele da bi brskala po torbici :S
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 16. Sep. 2013 19:49

Punce najbolje, da se naučite kakšne borilne veščine pa še nič ne rabiš s sabo nosit
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Sep. 2013 20:00

ja, to sem tud razmišljala.
kaj pa če jih je več ?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 20:04

oblečeš se v staro mamo, pa se te noben ne bo dotikal :D še več, na avtobusu boš sedež dobila :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Sep. 2013 20:12

pa smo tam.
tudi če bi bla naga, se me noben ne bi imel pravice dotikat.
poleg tega pa dvomim, da imajo oblačila kaj veze s tem, mogoče eni še bolj padajo na take, ker mislijo da je devica al pa da ziher ne dobi redne doze :roll:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 16. Sep. 2013 20:33

trust napisal/-a:Punce najbolje, da se naučite kakšne borilne veščine pa še nič ne rabiš s sabo nosit

Če te napade kakšen orjak ali pa da je več tipov hkrati, dvomim da ti kak kung fu takrat pomaga.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 21:17

mishela, kaj posiljevalca brigajo pravice? posiljevalec bo posilil, kar ga bo rajcalo :D

to je kot da bi rekel, grem hodit po cesti s šopom bankovcev za 500 eur ki mi štrlijo iz zadnjega žepa, ker to pravico pač imam, in če mi bo kdo kakega sunil bo on kriv, oz. država ki dopusti da kradljivci hodijo po ulici..

najmanj kar lahko narediš je, da ne hodiš ravno ponoč okol v korzetu in samostoječih nogavicah, čeprav imaš tako pravico ;) tako kot ti tud bankovci ne štrlijo iz zadnejga žepa, čeprav imaš pravico da bi jih tako nosila, ne? :D temu se reče preventivno izogibanje težavam ;)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 16. Sep. 2013 21:18

moram komentirat, ker gre za enega največjih mitov glede posilstva: ni važno kako je ženska oblečena, koliko je stara, kako izgleda. tudi babice so lahko posiljene :!: pri posilstvu ne gre za neustavljivo seksualno privlačnost, ampak za izkazovanje premoči storilca nad žrtvijo.

sicer pa ja, jaz nosim sprej v roki, kadar se ne počutim varno, npr. ponoči, če sem sama zunaj, čez dan v gozdu ipd.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 16. Sep. 2013 21:20

in slovenc, tvoj komentar je zelo neoksuen! žrtve ne izzivajo, ok? mislim, kako si lahko dovoliš sploh namigovat na to, ko je očitno, da nimaš pojma o spolnem nasilju.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 21:26

precej primitivno obtoževanje. na pamet naučeno. se vidi da je čakalo v tebi da ven useka..

prav, maniac, oblači se v minič in hodi ponoči naokoli, če te pa kdo posili pa mu pridigaj o pravicah :D še vprašaj ga, zakaj je napadel tebe in ne tisto staro mamo na drugi strani ulice.

meni ti govoriš? če bi TI imela pojma o kakršnemkoli nasilju, bi vedela da je preventiva pomembna stvar, ne pa da bleješ o pravicah :roll: jaz imam tudi pravico hodit po robu strehe od stoplnice, pa tega ne počnem. le zakaj ne, se vprašaj. ti pa le pojdi, saj imaš vendar pravico :D in če dol padeš, bo kriva država, ker takih krajev ustrezno ne zaščiti, tko da nikakor ne boš kriva. sam kok ti bo pa to pol pomagalo, pa tud ne vem :)

btw, koliko je posiljenih babic in koliko mladenk?
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 16. Sep. 2013 21:37

Dej si glavo iz riti in pojdi malo ven slovenc. Se bos mogoce celo kaj naucil o zivljenju.

Pa ne pozabi si oblect nepolulane hlace.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 21:41

bom šel, s šopom 500€ bankovcev v žepu. in če me kdo oropa, nisem izzival, ampak se je name spravil popolnoma naključno :P

ne, sej se hecam. nikoli ne bi, ker PRILOŽNOST DELA TATU.

previdnost ni odveč, pravjo, ampak blebetanje o pravicah je danes očitno bolj pomembno :) kaj ko bi vi trmoglavci potegnil mal glavo iz riti?

jaz sem se u življenju naučil (in to brez seksa!! uau :D ) da je treba bit previden, ne glede na pravice. kaj si se pa ti?
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Sep. 2013 21:51

namesto da se kregate, bi blo fajn najt rešitev, kako ljudem vtepst v glavo, kaj so to človekove pravice in kako jih spoštovat, ker ja.. res je, da jih (posiljevalce) ne brigajo. in to je najbolj žalostno.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 16. Sep. 2013 21:56

maniac napisal/-a:moram komentirat, ker gre za enega največjih mitov glede posilstva: ni važno kako je ženska oblečena, koliko je stara, kako izgleda. tudi babice so lahko posiljene :!: pri posilstvu ne gre za neustavljivo seksualno privlačnost, ampak za izkazovanje premoči storilca nad žrtvijo.

sicer pa ja, jaz nosim sprej v roki, kadar se ne počutim varno, npr. ponoči, če sem sama zunaj, čez dan v gozdu ipd.

Oprosti moji radovednosti, ampakkaj pa čez dan počneš v gozdu? Nabiraš gobe?

Drugače pa na vprašanje, kaj, če jih je več? Če jih je več in če so iz pravega testa, jih faše tudi 100 kilogramski moški, vrhunsko izurjen v borilnih veščinah, kaj šele neka švohotna punca s srednje frizerske. Vsega žal ne moremo preprečiti, lahko pa si s samozaščitnim obnašanjem precej zmanjšamo možnost, da postanemo žrtev.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Sep. 2013 21:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov