Posilstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Sep. 2013 19:30

^^jaz pa mislim, da ti dobro veš, na kaj je mislila.

Drugače pa... ženska lahko hodi po najbolj temačni ulici v najkrajšem krilu, pa še to vedno ne daje nikomur pravice, da jo posili.
Pa če smo realni, lahko bi šle na osnove samoobrambe in hodile tudi v bližnjo trgovino s solzivcem, pa še vseeno- kaj bi naredila ena ženska proti 2m , prek 100 kg mrcini? Realno gledano.
Meni se je npr zgodilo, da sem šla s faksa v Lj proti svojemu avtu na parkingu in je tip skočil proti meni,me zgrabil za plašč, mi govoril opolzke besede in stegoval roke proti meni. Pa nikoli ne hodim kot sključena, tiha miška, samo sama sem bila tam-s tem, da sem imela srečo, da se je tip ustrašil mojega dretja in kletvic, pa kmalu bi ga s ključem štrafnila. V tem primeru mi tudi solzivec ne bi pomagal, ker ga ne bi imela časa potegniti iz torbice.
slovenec, ti pa kot vedno poln "pametnih" nasvetov. Najboljše, da se ženske skrijejo po bajtah in ne hodijo nikamor, da ja ne bi kakšnega potencialnega posiljevalca zamikale. V gl, če bi vedel, kakšno je dejansko stanje, če bi imel kaj izkušenj v tej smeri bi vedel, da ti včasih ne pomaga nič, pa se lahko zgodi. In da ženskam pišeš, naj zaprejo svoje preklete gobce? Daj, prosim te. Za Dioniza vsaj (nekateri) vemo, da ni en psihič, skrit za svojim nickom, medtem ko za tebe dvomim.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Sep. 2013 20:04

^^ Natančno tako!

To, kar trobezlja slovenec je nekako tako, kot če bi v Sloveniji, kjer je največ umorov zagrešenih znotraj družine, trdil, da je največ, kar lahko narediš za svojo varnost to, da si nikoli ne omisliš partnerja in otrok ter pretrgaš stike s celo žlahto ... :roll:
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 17. Sep. 2013 22:22

*Abby** napisal/-a:^^ Natančno tako!

To, kar trobezlja slovenec je nekako tako, kot če bi v Sloveniji, kjer je največ umorov zagrešenih znotraj družine, trdil, da je največ, kar lahko narediš za svojo varnost to, da si nikoli ne omisliš partnerja in otrok ter pretrgaš stike s celo žlahto ... :roll:

No, roko na srce, če si zaprti za vrati s 7 ključavnicami, je možnost posilstva res zelo majhna, jasno pa je, da taki nasveti seveda niso življenjski. Aja, pa še sorodnikom ne smeš odpirati vrat, saj je ogromno spolnega nasilja ravno v družinskih krogih.

Mislim, da je najbolje, da človek živi neko normalno življenje, skuša pa se izogibati res tveganim situacijam. Ker je druga opcija potem res samo še, da se zabarikadiraš v hišo in hrano jemlješ skozi lino.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Sep. 2013 18:06

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 27. Sep. 2013 8:32

neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec » 27. Sep. 2013 8:34

You are a man, you're supposed to like it.

http://9gag.com/gag/aWZ10Dq
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 27. Sep. 2013 10:01

Fuj, prasci!! :x
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Sep. 2013 20:38

Premagati krivdo, sram itd in se izpostaviti , za to je res potreben pogum.
The world is as you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]