Posilstvo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jun. 2008 13:57

Poznam dobavitelja deviških pasov v Sloveniji...to si fračo zaklenete in posiljevalec nima šans, da vas posili...priročno in zanesljivo :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 09. Jun. 2008 15:02

^^ hmm na podlagi česa pa sklepaš, da tebe noben moški ne more posilit ?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jun. 2008 15:54

puma napisal/-a:^^ hmm na podlagi česa pa sklepaš, da tebe noben moški ne more posilit ?

Hmm...recimo da nisem ravno privlačen, da bi si kdo zaželel moje kosmate riti...to je taka šuma tam zadaj, da še blato komaj čez pride kaj šele da si bo penis prebil pot tja notri :D
Pa recimo temu da nisem tako lahek plen kakor neka ženska...poznavanje borilnih veščin bi mu tu zelo otežilo delo...obstajajo seveda razne substance kjer se te lahko omami...ampak ponavadi ne grem sam ven žurati, da bi se mi to lahko zgodilo recimo.
Pa mislim da tisti ki imajo radi fante imajo radi bolj take poženščene...tudi pri gayih je tako da imajo pomožačeni gayi radi poženščene ali obratno...recimo temu da je verjetnost da se mi to zgodi tolikšna da sem precenil da se mi ne splača sekundnega lepila za rit kupiti, da se zaščitim pred posilstvom. :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Jun. 2008 16:00

ryu10kyu napisal/-a:...to je taka šuma tam zadaj, da še blato komaj čez pride kaj šele da si bo penis prebil pot tja notri :D

Hvala za nazoren prikaz tvoje riti hahahaha, prisežem, da sem umrla od smeha :lach:

sicer pa ja...obstajajo načini, kako lahko zmanjšaš verjetnost napada. Recimo ne hodiš sama ponoči okrog, pač ne greš peš ampak s taksijem....vseeno pa NIKOLI ni kriva ženska, ampak vedno storilec...
B-Barbie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2012
Kraj: Rack city

Neprebrana objavaNapisal/-a B-Barbie » 22. Feb. 2013 21:19

ma kaka varnost na ljubljanskih ulicah že u manjših mestih kot je Postojna,Ilirska Bistrica je nevarno.... :) no ubistvi odvisno od kraja in časa dogajanja...drgač pa sei zdei u strahi živet ne morš,pač greš po svojih opravkih,za druge pa te nima kei brigt :D Dgač pa obvezno s sabo morste met usej solzilc al kšn ostr predmet,v primeru nujne obrambe.ampak zkai pa nej bi biu le Tivoli nevarn? u lj še u trgovini ne morš u miri živet,nazadnje ko sm bla u intersparu je en starec,ki bi mi fotr loh biu gledu u mojo rit in se režal :eek: fujjj....drgač pa sm iz Postojne tuki pa sm nemalokrat se KOMAJ izmuznila nekaterim tipom,k so me nadlegovali tako rekoč podnevi,okol sedmih zvečer poleti...tko d glede useh mest u slo,tud tuki ni nč bolš :lol:
You Only Live Once <3
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Feb. 2013 5:33

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Feb. 2013 10:29

[quote="Zvoncica]
sicer pa ja...obstajajo načini, kako lahko zmanjšaš verjetnost napada. Recimo ne hodiš sama ponoči okrog, pač ne greš peš ampak s taksijem....vseeno pa NIKOLI ni kriva ženska, ampak vedno storilec...[/quote]

vem da citiram star prispevek,ampak glede na to da je nekdo osvežil temo:
V Ljubljani je bilo baje nekaj posilstev s strani taksistov (na črno). Tako da samo znani taksiji oz. najbolje vedno isti taksist.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Feb. 2013 23:01

S taksisti imam tudi jaz nekaj neprijetnih izkušenj (sicer ni šlo tolko daleč ampak vseeno).

Omenjali ste SOLZIVEC. Kakšen solzivec je najboljši? Tudi jaz že nekaj časa načrtujem ta nakup (pa nisem nek paranoik, dejansko je v planu že kar nekaj let :P, se mi pa zdi, da bi ga vsaka punca lahko imela v torbici (če embalaža ni prevelika in na kakšen čuden način samosprožilna ali puščajoča itd.)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Feb. 2013 23:16

^^ Ne vem, če je to sploh dovoljeno, vsaj pred nekaj leti vem, da ni bilo v splošni prodaji (kar je v bistvu razumno, ker bi marsikdo lahko to začel izkoriščat, ljudje bi uporabljali za neupravčene namene, npr. med prepirom, na ulici, nenazadnje bi tudi storilci s tem lahko onesposobili žrtev itd.) :| Oziroma ne vem, v kakšnih specializiranih trgovinah (ala lovske, army) je verjetno še vedno na voljo, mislim, da imajo tudi paralizatorje, ki so jih drugod prepovedali prodajati (npr. v trafikah), tam je vsaj nekaj nadzora.

EDIT: aha, za army shop piše, da je treba predložiti osebni dokument za identifikacijo :)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 24. Feb. 2013 0:34

Slika

"Solzivec šminka" v Lovcu.

Ravno brala, da je v mnogih evropskih državah solzivec prepovedan. Za Slovenijo piše

Solzivci, električni paralizatorji, loki, noži, sekire in nekateri drugi nevarni predmeti pa se po zakonu o orožju ne štejejo za hladno orožje.

...in solzivec kot takšen dovoljen. Zahtevana pa je polnoletnost.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Feb. 2013 0:51

Jp, saj nisem mislila prepovedan sam po sebi, ampak glede proste dostopnosti / prodaje, ker pred leti se spomnim, da ni bilo ravno nadzorovano in so jih lahko prodajali celo v trafikah itd., zdaj je pa bolj omejeno oz. so določeni pogoji tako za kupce kot prodajalce :) Sem pa mislila, da jih je težje dobit... pa očitno je kar nekaj izbire v teh specializiranih trgovinah.

Sama sem imela enega pred leti, pa mi ga na srečo ni bilo treba uporabit in mu je prej rok pretekel :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 24. Feb. 2013 1:02

in si se lahko špricala po obrazu kolko si hotla, pa se nič ni zgodlo? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Feb. 2013 1:07

Hm, kdo, a jaz :D Nope, nikoli ga nisem sprobala, po preteku roka je šel pa med nevarne odpadke :)
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 24. Feb. 2013 19:55

puma napisal/-a:na enem drugem forumu, je nekaj let nazaj bila podobna debata in tam je ena oseba glede posilstva napisala nekaj v tem smislu:
'Predstavljaj si, da je tvoj avto parkiran na parkirišču ... in pride mimo nek tip in z ključem poškoduje tvoj avto. Koga bi pri tem krivili avto, ker je pač tam bil ali osebo, ki je to storila?'

kljub temu, da ne bi primerjala osebe z avtom in da se škoda ne da primerjati, mi je koncept predstavitve tega problema zelo zanimiv.
Namreč, še kljub vsemu nismo dojeli, da oseba ki se odloči napraviti nekaj takega, bo vedno uporabljala razne izgovore in prelagala odgovornost in s tem krivdo na žensko.
In s tem, ko se podajajajo izjave, da je ženska kriva, ker pač ima prsi, da je ženska kriva ker ima noge in da je ženska kriva kako je oblečena ... se s tem odgovornost moškega, ki je posilil žensko .. ne samo izniči, ampak se hkrati žensko obtoži, da je to sama zakrivila, enostavno zato ker je pač ženska.

prav tako bi bilo smiselno izpostavit dejstvo, da se večina posilstev zgodi v znanih krogih, kar pomeni, da je žrtev posiljevalca poznala in obratno, kar pomeni da ni zdaj kr naenkrat kriva kiklica ali dekolte, da jo je 'znanec' posilil.
V primerih, ko pa neznanec napade žensko, pa je lahko ta oblečena tako, zapeta od glave do pete ...ampak ker je bila na napačnem času ob napačnem mestu in predvsem v takšni situaciji, kjer je bila sama ... je tak moški izkoristil priložnost za napad. Kar pa spet nima nobene veze s tem kako je bila v tem momentu ženska oblečena ali kako je zgledala.

na nek način se mi zdi, kot da se hoče kaznovat ženska lepota, in se s tem opravičit razlog zakaj moški to stori kar stori. In s tem ko ženske zagovarjamo takšne izjave (v smislu ženska je kriva, ker je bila tako oblečena ali ker se je tako obnašala), pri tem samo podpiramo zavajajoča dejstva in s tem oprostimo moškemu, ki je storil takšno grozoto.
Moški, ki se odloči posiliti žensko (in to je stvar odločitve) se dobro zaveda kaj počne in zakaj to počne ... in vsemu temu je v ozadju le občutek nadmoči in nadvlade. To, kako pa je ženska oblečena, nima z njegovim občutkom nadvlade nič skupnega.

podpis!
Tu es dans toutes mes pensées.*
B-Barbie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2012
Kraj: Rack city

Neprebrana objavaNapisal/-a B-Barbie » 16. Mar. 2013 21:23

žaljiv post izbrisan
You Only Live Once <3

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani