Ne iščem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tanci5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 11. 12. 2019

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanci5 » 11. Dec. 2019 10:23

Lp
Zadnjič spremenil Tanci5, dne 17. Apr. 2023 19:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 12. Dec. 2019 3:39

Tu nas je vsega skupaj max 5. Srecno!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Dec. 2019 3:57

ne vem kaj ima v trojici globina smisel? da postavi v dvom vajin odnos s partnerjem? razen če bi vsi trije radi bili skupaj v zvezi (in ne vem zakaj bi rabil partner globino druge ženske, če te ljubi in se ti tako posveča). ženska ki ima "globino" in se ji ne gre samo za seks, ne vem kaj bo imela za početi kot rezervno kolo v vajinem jing-jangu (bi se ti kot samska spustila v tak odnos z nekim parom?).

praviš da ne sme biti plehka, hkrati pa govoriš kako vsi mislijo samo nase, da so povsod samo fake osebe itd.. če hočeš najti pozitivnost, jo najprej najdi pri sebi :)

moj nasvet - prerastita te otročje mainstream fantazije, preden vama uničijo zvezo. če hočeta raziskovat spolnost, zna biti dosti zanimiva v dvoje. razmislita, če je to res to kar hočeta ali so pa v ozadju kakšne nerazčiščene stvari ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Dec. 2019 22:57

^eww, judgy. Zakaj ne bi bilo mogoče, da "globino" izživiš z večimi ljudmi? To je isto, kot da bi rekel, da lahko pravo prijateljstvo doživiš samo z eno osebo. Če ljubiš partnerja, še ne pomeni, da na svetu ni osebe, ki bi le-temu segla do kolen. Meje so postavljene v glavah. Če tebi ni do tega, v redu, ampak zakaj potem projecirati to na druge in njihove odnose/želje ter jih označiti za otročje fantazije?
+ Če je spolnost zate zanimiva zgolj v dvoje, še ne pomeni, da to velja za vsak par.

Avtorici teme pa: iz tvojega zapisa ne gre razbrati, kakšen kontakt sploh iščeš/iščeta: bolj kot ne neko prijateljico+, ki se vama občasno pridruži in s katero bi občasno preživljala čas ali prav osebo, ki bi se potencialno, če bi se ujeli, priključila vajini zvezi in postala del nje (torej kot triada)? Se bojim, da 99,9 % Slovencev ne razume tega koncepta sploh, kaj šele, da bi ga preizkusili. :D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Dec. 2019 23:12

kaj je tu judgy? to, kar sem napisal, nima nobene zveze z mano. samo pač nemogoče se mi zdi, da bi v svetu, kjer še v dvoje marsikdo ne zmore, trije osebki furali intimno zvezo (kar ni enako kot prijateljstvo ali kakršenkoli drug odnos, duh..).
tema dvema očitno nekaj manjka, ampak ni to tretja oseba. kar bosta že sama ugotovila, tako ali drugače. mogoče se jima pa lahko ti pridružiš, če verjameš, da je to možno? ali so tudi tvoje meje v glavi premočne? :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 21. Dec. 2019 23:24

To kar se tebi zdi "nemogoče" ima še kako veze s tabo. Tvoja prepričanja = ti.

Kot že rečeno: če večina parov niti v dvoje ne zmore, ne pomeni, da ne obstajajo pari, ki ne bi zmogli v troje. Kar ti pišeš so zgolj tvoja predvidevanja, ki temeljijo na posploševanju.

Judgy je tvoje celotno formuliranje zapisanega oz. predstavljanje tvojega mnenja kot univerzalne neizpodbitne znanstvene resnice (v smislu "to je možno/to ni, njuna zveza je taka in taka" itd.)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Dec. 2019 23:33

ko bom videl kakšen primer srečne zveze ljudi v troje, bom verjel, da je to mogoče, do takrat pa pač ne. verjamem v realnost, ne nekim teorijam da bi nekaj lahko bilo in ni samo zaradi nekih tradicionalnih prepričanj.

to je velika razlika, pisati o sebi ali pa povedati svoje mnenje o nečem. mislim, da univerzalne resnice nihče ne pozna, ampak a to zdja pomeni, da ne more noben o ničemer imet mnenja? jaz pač mislim tako kot mislim. strinjati se pa ni treba, in nobenega ne silim, da se mora.

sploh pa ni bistvo v tem, ali je to možno ali ne, ampak v tem, da tema dvema očitno nekaj v zvezi manjka, in mislim da preden aktivno iščeta tretjo osebo, je veliko boljše, če pri sebi še enkrat dobro razmislita, če je to res prava rešitev, ali samo neka fantazija, ki ju je obsedla in ju samo ovira pri iskanju prave rešitve (in za to krivita dejstvo, da je nemogoče najti neko žensko, ki bi bila za te stvari, in da so vsi "zaplankani", namesto da bi pomislila, da imata mogoče malenkost nerealne predstave in pričakovanja).
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Dec. 2019 8:55

Se mi tudi meni zdi, da je to res osebna odločitev, če želijo zvezo v troje. Če greš takemu primeru pametovat, da to ni ok, je že skoraj, kot da bi pametoval svingerjem ali homoseksualcem, da njihove želje niso ok..

Meni sicer je edina kombinacije trojčka, ki mi deluje seksi kot ideja, z dvema osebama moškega spola oz ena ženska, dva moška. ;D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Tanci5
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 11. 12. 2019

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanci5 » 01. Feb. 2020 12:36

Res nisva zelela nekih burnih razprav kakrsnegakoli kreganja. Midva sva dala en drugemu srce in drugi naju ne poznajo kako delujeva zato ne vem zakaj se spustili v najin odnos hecno in nesmiselno je govoriti o zvezi v troje. Prav tako pa ne bi neke osebe samo izkoriscala ker se nama ne zdi prav torej delujeva na nekem spostovanju in prijateljstvu. Ce drugi to drugace dojemajo nama zal da tako mislijo ni najin problem imajo pa seveda vso pravico midva vsekakor ne bi nikogar obsojala in naju ne zanima kako kdo zivi cetudi je v slabi zvezi. Vprasala le ce kdo pozna kako spletno stran to je vse. Veva da je malo oseb dandanes z dobrimi nameni ceprav lahko veliko svoje energije dava se paziva , in zelo na pocasi spoznavava. Hvala za komentarje predvsem tistim ki niste uporabljali nekih zalitev in nesmiselnih obsodb. lep dan zeliva in veliko ljubezni vsem.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Mar. 2023 18:25

Drgač maš portal za swingerje - spicymatch. Se po mojem da tam več stikov navezati, kakor na urgenci.

Al pa če kdaj, ko je kak mal boljši event, gresta s tvojim v kak mal boljši swinger klub

Sam večina swingerjev jih še vedno išče v prvi vrsti seks po mojem ob predpostavki, da jim vizualno "potegne". Čeprav pri swingu je tko, da če si (moški) v paru... imaš že dobre šanse. Problem je samo, če si samski moški, taki s(m)o najbolj potrebni in najbolj nezaželeni :twisted:

Za žensko je pa vseeno... lahk je sama, lahk je v paru... samo da je odprta za akcijo

Pa verjetno je v teh vodah treba paziti in to zelo na spolno prenosljive bolezni :!:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov