Poročne navade
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Vsaj pr nas je tako, da se za šrango, krajo in ostale stvari nekako domeniš. Par ali priči se s šrangarji že vnaprej dogovorijo za vsoto, ki jo bo potrebno plačat, za okviren čas, pa česa se je treba držat, če se nevesto krade itd.
Če je folk normalen, se da vse zmenit in potem ne pride do kšnih bedastoč, zaradi katerih so te zadeve na tako slabem glasu. Bedne pijanske igrce, glupe kraje neveste in podobno se zgodi samo zato, ker kšni rinejo z glavo skoz zid al pa če jim ni mar za druge.
Če je folk normalen, se da vse zmenit in potem ne pride do kšnih bedastoč, zaradi katerih so te zadeve na tako slabem glasu. Bedne pijanske igrce, glupe kraje neveste in podobno se zgodi samo zato, ker kšni rinejo z glavo skoz zid al pa če jim ni mar za druge.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Enkrat sem bila na poroki, kjer so imeli cel kup teh igric - šranga, ko je ženin prišel po nevesto, so se na vratih zvrstile vse njen sorodnice, če hoče raje njih, vina sicer ni nihče čuval, je bilo pa cel kup teh neumnosti. Še preden sta se poročila, sem imela jaz že vsega skupaj dosti. Trajalo je predolgo, večini je bilo že dolgčas. Tako, da se popolnoma strinjam s predhodnicami, da vse te stvari na moji poroki odpadejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov