Poredna?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ok moja verzija: poredna ne pomeni nujno kaj počneš in česa ne počneš v postelji pač pa KAKO to počneš. A si sproščena in dopuščaš naravno igrivost ali pa si zapeta in si nesproščena in se ves čas ukvarjaš ali mu je ok kaj počneš ali pa razmišljaš čisto o drugih stvareh.
Zame je porednost npr. ko se s tipom spreta in kasneje seksata in ga našeškaš ker te takrat ni ubogal ali obratno, ali pa ko ga obdeluješ da vzameš to kot igro in se zabavaš zavlačuješ in ga malo mučiš in ob tem gledaš, ali pa ko ti tip reče a ga bolijo mišice avomatsko prevzameš vlogo maserke ali pa zdravnice in se tako tudi obnašaš (role play na 100 in en način, tole je zelo blaga oblika
)... Res pa je da sta porednalahko samo če sta čisto sproščena drug z drugim...
Zame je porednost npr. ko se s tipom spreta in kasneje seksata in ga našeškaš ker te takrat ni ubogal ali obratno, ali pa ko ga obdeluješ da vzameš to kot igro in se zabavaš zavlačuješ in ga malo mučiš in ob tem gledaš, ali pa ko ti tip reče a ga bolijo mišice avomatsko prevzameš vlogo maserke ali pa zdravnice in se tako tudi obnašaš (role play na 100 in en način, tole je zelo blaga oblika

- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Meni se to, kar si ti Nesanica zdi en povsem normalen seksualni odnos in čisto nič porednega ni v tem.
Zdi se mi, da se beseda ''poreden/a'' uporablja samo zato, ker živimo v eni jako seksualno zavrti družbi, kjer je sproščenost enačena s porednostjo (kako čudovito krščansko!) - bolno, res.
Zdi se mi, da se beseda ''poreden/a'' uporablja samo zato, ker živimo v eni jako seksualno zavrti družbi, kjer je sproščenost enačena s porednostjo (kako čudovito krščansko!) - bolno, res.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
"ustrežljiva" je tista, ki izpolnjhuje spolne fantazije svojega partnerja. Poredna pa tista, ki upa in zna izpolnit lastne fantazije
Ponavad to ženskam še iz jezika ne gre, kaj šele, da bi to udejanjile.

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]