ponovno v zvezo po prekinitvi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Pozanimi se preden greš nazaj, če so tisti problemi k so te takrat motil še vedno prisotni. Če so, pol veš da ne bo šlo, če jih ni več, pa mislm da ženskam niti ni tok težko moškega nazaj dobit, sam na prave strune je treba zaigrat...Pa srečno
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Glej, če ti je, probaj. Boš že sama vidla, zakaj mogoč to ni bla dobra odločitev. Včasih se po prekinitvi baje obnese, lah probaš. Glede na to, da se je problem, zaradi katerega sta končala kar hitro pojavil, se bo gotovo če spet začneta, še prej in ti bo bolj jasno kako naprej. Od tebe pa bo odvisno ali ga boš prežvečila ali pa izpljunila.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
Nasvet moje mami, ko sem bla v podobni situaciji: Se enkrat zacet z istim clovekom , je isto kot se enkrat brat isto knjigo. Konec ze vnaprej ves.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ hehehe good one
meni se tudi zdi, da je brezveze pogrevat. Lahko da se na začetku zdi, da se je človek spremenil, da je nemogoče da se ponovi zgodba iz preteklosti, ampak slej kot prej mislim, da pridejo ista sranja na površje....in si spet tam, kjer si bil prvič, ko se je začel konec.
meni se tudi zdi, da je brezveze pogrevat. Lahko da se na začetku zdi, da se je človek spremenil, da je nemogoče da se ponovi zgodba iz preteklosti, ampak slej kot prej mislim, da pridejo ista sranja na površje....in si spet tam, kjer si bil prvič, ko se je začel konec.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
HopeStar357 napisal/-a:Nasvet moje mami, ko sem bla v podobni situaciji: Se enkrat zacet z istim clovekom , je isto kot se enkrat brat isto knjigo. Konec ze vnaprej ves.
Dober, ja
Drugače pa ti bom tak rekla - omenla si da si njegova prva punca? Veš kak bo to... čez čas ga bo verjetno začelo zanimat kak so pa kaj druge punce, ti po možnosti začel tečnarit da bi šel v troje (s še eno punco seveda, boknedaj da bi še en fant bil poleg!), začel gledat druge ženske, videl samo napake na tebi... Verjemi, ni najbolj pametno da ga hočeš nazaj. Če sta šla narazen je blo z razlogom, boš že koga drugega, boljšega našla
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
se strinjam.
Čisto mogoče, da se bo zgodba ponovila. najprej bosta skupaj, čez čas ga bo pa spet mal zasrbel in njegova želja po drugih bejbah se bo vrnila. takrat boš spet ostala sama...
...je vredno? Mislim da ne. Sploh pa, predvidevam da je tip še full mlad. razganja ga 100/H in ga verjetno še lep čas bo.
Čisto mogoče, da se bo zgodba ponovila. najprej bosta skupaj, čez čas ga bo pa spet mal zasrbel in njegova želja po drugih bejbah se bo vrnila. takrat boš spet ostala sama...
...je vredno? Mislim da ne. Sploh pa, predvidevam da je tip še full mlad. razganja ga 100/H in ga verjetno še lep čas bo.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ful dobro, kajenje trave, bit nekomu frend in poleg vsega tega se kaj pocet v lajfu, je nemogoce. I'm a fucking hero
brez zamere, samo sem se mogla malo obregnit.. tole pove kr nekaj o tvojem nacinu razmisljanja in v bistvu je ful fajn dobit en taksen vpogled, preden clovek oblikuje odgovor na tvoje vprasanje
tudi ce te bo folk nevemkako prepriceval, bos se vrnila.. kr si se tako odlocila.. ampak naceloma ti razlogi, zaradi katerih si sla z nekom narazn, ostajajo... poznam ful primerov, ko so sli nazaj skupaj, ampak samo 2, ki zgledata priblizno zadovoljna.
to pol ni nic drugega kot potesitev nostalgije po lepih spominih in trdnega oklepanja nekega ideala v svoji glavi.
sem bla tudi sama v tej situaciji..
po letu pa pol sla neki narazn.. sledilo je 2 mesca besnega sms-iranja, cemur je bil logicni nasledek en mesec ne-pogovarjanja in potem solzno srecanje sredi tistega obdobja, ko te najbolj trga od spominov..
ja, sva probala se enkrat.
trajalo je skor pol leta in prva 2 mesca tega obdobja sta bila mogoce celo najneznejsa in najbolj romanticna v celi "zgodovini najinih zvez" ..pa ne zato, kr bi se oba kakorkoli spremenila, ampak zato kr sva se res pogresala in sva koncno lahko izzivela svojo bolecino en na drugem.. takrat samo pozdravis fizicne znake abstinencne krize. ampak problemi, razhajanja v dejstvih ostajajo.. in po tistem dvomesecnem cedenju medu in sline, si spet kjer si bil. v sivem vsakdanu, kjer se odvijajo tisti scenariji, po katerih se najbolj vidi, ali sta sposobna furat lajf v dvoje al ne.
ampak saj z izkusnjami vse pride.. mogoce pa mors probat, da bos pol za zihr vedla iz prve roke.. srecno
brez zamere, samo sem se mogla malo obregnit.. tole pove kr nekaj o tvojem nacinu razmisljanja in v bistvu je ful fajn dobit en taksen vpogled, preden clovek oblikuje odgovor na tvoje vprasanje
tudi ce te bo folk nevemkako prepriceval, bos se vrnila.. kr si se tako odlocila.. ampak naceloma ti razlogi, zaradi katerih si sla z nekom narazn, ostajajo... poznam ful primerov, ko so sli nazaj skupaj, ampak samo 2, ki zgledata priblizno zadovoljna.
to pol ni nic drugega kot potesitev nostalgije po lepih spominih in trdnega oklepanja nekega ideala v svoji glavi.
sem bla tudi sama v tej situaciji..
po letu pa pol sla neki narazn.. sledilo je 2 mesca besnega sms-iranja, cemur je bil logicni nasledek en mesec ne-pogovarjanja in potem solzno srecanje sredi tistega obdobja, ko te najbolj trga od spominov..
ja, sva probala se enkrat.
trajalo je skor pol leta in prva 2 mesca tega obdobja sta bila mogoce celo najneznejsa in najbolj romanticna v celi "zgodovini najinih zvez" ..pa ne zato, kr bi se oba kakorkoli spremenila, ampak zato kr sva se res pogresala in sva koncno lahko izzivela svojo bolecino en na drugem.. takrat samo pozdravis fizicne znake abstinencne krize. ampak problemi, razhajanja v dejstvih ostajajo.. in po tistem dvomesecnem cedenju medu in sline, si spet kjer si bil. v sivem vsakdanu, kjer se odvijajo tisti scenariji, po katerih se najbolj vidi, ali sta sposobna furat lajf v dvoje al ne.
ampak saj z izkusnjami vse pride.. mogoce pa mors probat, da bos pol za zihr vedla iz prve roke.. srecno
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Ne vraćaj se staroj ljubavi niti prijateljima,ne jedi ista govna dva puta.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
Mikopina napisal/-a:Ma ko greš enkrat narazen in ko gresta potem nazaj skupaj je to po moje no go, ker slej ko prej se spet zgodi da bosta šla narazen.
Če nben od parnerjev ni dojel napak in se ni nč nauču od tistga kar je blo prej, potem ni pomoči!
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Se pa zna zgoditi, da dva s časom tudi tako osebnostno zrasteta, da kasneje funkcionirata veliko bolje kot prej. Sicer še nisem bil nazaj z bivšo, se pa s prijateljico, s katero sva se kot najstnika velikokrat skregala, zdaj super razumeva. Tko da ni nič absolutno, je pa fajn, da vmes preteče nekaj časa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov