Ponižujoče fafanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Maj. 2011 14:18

punkie_ napisal/-a:dadyka, mešaš jabuke in hruške.

osebno tudi jaz dvomim, da obstaja kakšen moški, z normalno spolno slo, ki mu ustreza, da mu ga ženska ne fafa. bi prej rekla, da mu ga še nikol nobena ni dobro povlekla in posledično ne ve, kaj lahko od dobrega fafa pričakuje.
To je res.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 05. Maj. 2011 15:36

jullia_ napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:osebno tudi jaz dvomim, da obstaja kakšen moški, z normalno spolno slo, ki mu ustreza, da mu ga ženska ne fafa.

Smo pač generacija, ki so ji vbili v glavo, da je oralc neizogibno potreben za spolnost.

Lepo te prosim no, ker sedaj pa že pretiravaš. Če je nekomu nekaj všeč in to prakticira potem pač prakticira zato, ker mu je všeč. Verjetno ne dela tega zavoljo novinarjev na 24ur, ki hvalijo oralni sex.

Mi zelo sede če me punca oralno obdela in obratno, zato to tudi počneva. V nasprotnem primeru bi verjetno raje počela kaj boljšega.
Sedaj pa če nekemu moškemu to ne paše je lahko zato, ker punca ne obvlada. Lahko pa da mu res ni všeč. Okusi so različni :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Maj. 2011 16:13

Mislim, ti trdiš popolnoma isto kot jaz, hkrati mi pa praviš, da pretiravam. Ti počneš to, ker ti paše. Če ti ne bi, bi počel kaj drugega. Torej dopuščaš opcijo, da ti orala ne bi sedla. Jaz tudi. Res ne vem, kaj je to tako nepredstavljivega, da je tako težko verjet, da nekomu oralni seks ni ravno v vrhu prioritet.

In ja, dejstvo je, da smo mi generacija, ki je dokončno detabuizirala (možno, da je tole čisto misspelled) oralni seks. Vprašanje, kaj si bodo izmislili naši otroci :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Maj. 2011 21:48

claire napisal/-a:
čuftika napisal/-a: Za nesanico in njene komentarje da je ženska frigidna, mislim pretivarat da ti ni treba, ker če tebe razganja in imaš visok libido, še ne pomeni da ga vsaka ženska mora imet, ker če ga slučajno nima, je pa že frigidna :roll:

a si se našla tule? kako pogosto pa ti sexaš, da ti je 1x mesečno nekaj najbolj običajnega?

oprosti, ampak mlad par, ki sexa 1x na mesec?
spet se pretirava v smislu "zakaj bi pa vse morale imeti blazno visok libido???" ta ženska libida praktično nima. ker sex 1x na mesec, še to brez kakršnihkoli popestritev (pa ne mislim samo fafanja!), brez strasti,... to je normalno? taka ženska je zame tudi frigidna. tako poredko ne sexajo niti 30 let oženjeni. če vse štima seveda.

Nisem se našla tule, ampak se mi ne zdi fer da punco označujete kot frigidno! Ker gre za neko posploševanje, če ne pleza non-stop po tipu, je pa kr frigidna. Se pa strinjam da je 1X na mesec resss zeloo redko.

Kolikokrat pa midva na mesec, je moja intimna zadeva in o tem ne mislim pisati, niti je to pomembno za to temo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Maj. 2011 22:00

ccc
Zadnjič spremenil claire, dne 04. Okt. 2012 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Maj. 2011 22:07

Očitno nisi dobro prebrala, da imam punca težave s samozavestjo in da zato noče bolj pogosto sexat. Vem pa kaj je zdravo razmerje, brez skrbi, sex 1X na mesec že ne sodi v zdravo razmerje, je pa punca daleč od frigidnosti, saj tudi veliko vlogo ima to koliko se pogosto ona dva vidita, prek računalnika in telefona se pač ne da imet normalnega spolnega odnosa, kljub tehnologiji zaenkrat še tega niso pogruntal :lol: To dost heca, ampak res, če se vidita npr. 5X na mesec, pol ne morta vsak drug dan sexat...

Pogovarjamo se o njej, tko da jz nisem pomembna... Ti si pa misli kar hočeš, mi je prav vseeno.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Maj. 2011 22:15

---
Zadnjič spremenil claire, dne 04. Okt. 2012 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 05. Maj. 2011 22:17

čuftika napisal/-a:
claire napisal/-a:
čuftika napisal/-a: Za nesanico in njene komentarje da je ženska frigidna, mislim pretivarat da ti ni treba, ker če tebe razganja in imaš visok libido, še ne pomeni da ga vsaka ženska mora imet, ker če ga slučajno nima, je pa že frigidna :roll:

a si se našla tule? kako pogosto pa ti sexaš, da ti je 1x mesečno nekaj najbolj običajnega?

oprosti, ampak mlad par, ki sexa 1x na mesec?
spet se pretirava v smislu "zakaj bi pa vse morale imeti blazno visok libido???" ta ženska libida praktično nima. ker sex 1x na mesec, še to brez kakršnihkoli popestritev (pa ne mislim samo fafanja!), brez strasti,... to je normalno? taka ženska je zame tudi frigidna. tako poredko ne sexajo niti 30 let oženjeni. če vse štima seveda.

Nisem se našla tule, ampak se mi ne zdi fer da punco označujete kot frigidno! Ker gre za neko posploševanje, če ne pleza non-stop po tipu, je pa kr frigidna. Se pa strinjam da je 1X na mesec resss zeloo redko.

Kolikokrat pa midva na mesec, je moja intimna zadeva in o tem ne mislim pisati, niti je to pomembno za to temo.

vse ste frigidne. samo pač večina od vas je pametnih in veste, da vas bo tip odj**** če mu ne bote kej dale
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 05. Maj. 2011 22:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 05. Maj. 2011 22:25

Hipotetično pišem ženska, ni nikjer napisal kolkrat se vidita, nč si ne zmišljujem, pa kake maš. OK, pač zate je ženska frigidna, zame ni. Hvala Bogu smo si različni, tko da ne vem kaj bi zdej rada dokazala da si ti spila vso pamet tega sveta, drugi pa nimamo pojma?
Kokrkol, pač meni se ne da več s tabo debatirat, vsak ima svoje mnenje in to je to.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Maj. 2011 0:41

za frigidno so jo označile samo nekatere ženske tukaj gor, ki spijo s poročenimi 45-letniki in tako naprej. (bog, kako bi rada v živo videla, kdo je ta ženska, ki se ima za tako "uspešno v življenju"... al kako naj temu rečem, da bi videla, če je res tako lepa in privlačna in sexualna, uspešna, s pomembno službo, hudo plačo, super stanovanjem in psihično močna, urejena, zrela osebnost... stevardesa adrie airways)

tipi tu gor jo sploh niso označili za frigidno na moje presenečenje, ampak sprva, da je tip ne privlači dovolj in da tistemu, ki jo bo res zapalil, da bo tudi požirala. aplavz. potem ste ugotovili, da je zakompleksana oz. polna nekih ovir v glavi, ki jih ji je nekdo utupil. to drugo bo najbrž. se bo odkompleksala z leti, ampak ne s tem tipom.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Maj. 2011 2:51

ma kaj nekdo ji je utopil oviro v glavi? :?:
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 06. Maj. 2011 3:19

utúpil

Tupiti: neprestano ponavljati; Izraz koji se upotrebljava kada nekome želimo da stavio do znanja da treba da uradi nešto na šta ga nagovarate.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 06. Maj. 2011 10:25

Najbrž njen bivši tip, oz. utupila si jo je sama, početja bivšega so ji pri tem le pomagala :D
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 06. Maj. 2011 12:52

delusional napisal/-a:tipi tu gor jo sploh niso označili za frigidno na moje presenečenje, ampak sprva, da je tip ne privlači dovolj in da tistemu, ki jo bo res zapalil, da bo tudi požirala. aplavz. potem ste ugotovili, da je zakompleksana oz. polna nekih ovir v glavi, ki jih ji je nekdo utupil. to drugo bo najbrž. se bo odkompleksala z leti, ampak ne s tem tipom.

Ja odvisno no. Če se je zredila od takrat ko je onega prejšnjega tipa imela in tega sedaj potem je verjetno res samo v glavi.
Samo če je pa z isto kilažo prejšnjemu tipu goltala......

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov