Ponižujoče fafanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
tanF napisal/-a:Ljudje - če si svojega parnerja ne morete najti, še ne pomeni, da morate drugim skakat v zelje!
dejmo malo ločit morati/moči pa še kak hoteti bi lahko semle uturila.
ni fora v tem, da morajo skakati drugim v zelje, hočejo pač, jbg.
tanF napisal/-a:Samo moram pa priznat, da če bi vedel kako bo z mojo drago bi tudi naredil marsikaj kar ne bi smel.
predvidevam, da si mislil, da se z njo niti zapletal ne bi, ker, konec koncev, saj zdaj veš, kako je s tvojo drago in se (bojda) ne. no, lahko pa si, pa samo nočeš priznat.
pa joj, kdaj se bo nehala ta privoščljivost v smislu 'kr počaki, da boš mel/-a ti resno zvezo, pol se ti pa nariše bajč/jebač in blablabla'.
claire, .
As your lover describes you, so you are.
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Claire, se absolutno v vsem kar si rekla strinjam s teboj. Sploh to, da je najlažje pol ljubico kriviti in spregledat dejstvo, da je tvoj tip varalica...
Ampak, na živce mi grejo tiste, ki nimajo nobenga respecta pred razmerjem in hočjo na vsako silo razdret in jim ni jasno, da se naj brigajo za svojo piz**
Ampak, na živce mi grejo tiste, ki nimajo nobenga respecta pred razmerjem in hočjo na vsako silo razdret in jim ni jasno, da se naj brigajo za svojo piz**
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Se spet strinjam s teboj, maš nekako razpucane pojme, čustvena inteligenca na nivoju, res mislim!
Jaz pač napadam tako varalice kot ljubice, ampak verjeli ali nisem nikoli bila niti ena niti druga, prevarana pa tudi ne (mislim, da ne, ker za ziher vedet tko ne morš) Ampak je bla prevara v družini, starši ločeni, verjemi, da gledaš veliko bolj napadalno in agresivno na te stvari in popljuvaš vse in varalice in ljubice in fotra in njegovo in mat in njenega, odvisno pač kdo odpre temo oz. na koga se kaj nanaša Zato, mogoče ta moja napadalnost tukaj na forumu, pa mislm, da kljub vsemu nimam napačnega mnejna.
Za prevaro, ki je zavestno in namerno dejanje je kriv tisti, ki jo je izvedel, kajti nobena ljubica/ljubček, ga ni v to prisilila in zvezala, ampak je oseba sama želela prevarat. Kakšni so pa razlogi, je pa druga stvar, ampak če se odločiš dat nekomu cifro, dogovarjat za zmenke in seksati pri tem pa prevarati je to tvoja odločitev. To se ne zgodi kar tako, po nesreči "nisem vedel kaj delam, napaka...." to se zgodi namerno
In tistim, ki jim je žal, jim je žal samo to, da so jih partnerji dobili, ker prej so pa lahko veselo lagali v fris in varali:), če jih ne bi partnerji dobili, bi pizdarijo počeli še naprej, mirne duše
Zato, sem pa tud mnenja, da se prevare ne odpušča, kljub zakonu, kljubo otrokom, ker težko oprostiš in znova zaupaš- vsaj večina.
Jaz pač napadam tako varalice kot ljubice, ampak verjeli ali nisem nikoli bila niti ena niti druga, prevarana pa tudi ne (mislim, da ne, ker za ziher vedet tko ne morš) Ampak je bla prevara v družini, starši ločeni, verjemi, da gledaš veliko bolj napadalno in agresivno na te stvari in popljuvaš vse in varalice in ljubice in fotra in njegovo in mat in njenega, odvisno pač kdo odpre temo oz. na koga se kaj nanaša Zato, mogoče ta moja napadalnost tukaj na forumu, pa mislm, da kljub vsemu nimam napačnega mnejna.
Za prevaro, ki je zavestno in namerno dejanje je kriv tisti, ki jo je izvedel, kajti nobena ljubica/ljubček, ga ni v to prisilila in zvezala, ampak je oseba sama želela prevarat. Kakšni so pa razlogi, je pa druga stvar, ampak če se odločiš dat nekomu cifro, dogovarjat za zmenke in seksati pri tem pa prevarati je to tvoja odločitev. To se ne zgodi kar tako, po nesreči "nisem vedel kaj delam, napaka...." to se zgodi namerno
In tistim, ki jim je žal, jim je žal samo to, da so jih partnerji dobili, ker prej so pa lahko veselo lagali v fris in varali:), če jih ne bi partnerji dobili, bi pizdarijo počeli še naprej, mirne duše
Zato, sem pa tud mnenja, da se prevare ne odpušča, kljub zakonu, kljubo otrokom, ker težko oprostiš in znova zaupaš- vsaj večina.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Shivers* napisal/-a:na živce mi grejo tiste, ki nimajo nobenga respecta pred razmerjem in hočjo na vsako silo razdret in jim ni jasno, da se naj brigajo za svojo piz**
Pa sej se brigajo za svojo (sicer pecajo zasedenega ampak...) kr neki so te babe ja...ampak jih je okoli.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Sicer to ni tema o varanju, a če ste že zašli k temu ... Kriva sta oba, največji del krivde nosi tip, ženska pa se mi priskuti zato, ker ve, da je tip zaseden, pa bo vseeno šla z njim. To je zame skoraj isto kot da načrtno išče zasedene in želi razreti zvezo. Zakaj bi bili vezani tipi kaj večji izziv kot samski, razen če jo pri takih vedno privlači videz in recimo še karakter? Meni so take ženske uboge, da si ne znajo najti samskega tipa oz. f*kača. Tipi, ki varajo pa še bolj, ker jih očitno privlači vsaka p*zda, pa četudi doma dobi vsak dan.
Danes res ni moj dan, kakšne izraze uporabljam. :D
Danes res ni moj dan, kakšne izraze uporabljam. :D
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Veerle napisal/-a:tanF napisal/-a:Ljudje - če si svojega parnerja ne morete najti, še ne pomeni, da morate drugim skakat v zelje!
dejmo malo ločit morati/moči pa še kak hoteti bi lahko semle uturila.
ni fora v tem, da morajo skakati drugim v zelje, hočejo pač, jbg.tanF napisal/-a:Samo moram pa priznat, da če bi vedel kako bo z mojo drago bi tudi naredil marsikaj kar ne bi smel.
predvidevam, da si mislil, da se z njo niti zapletal ne bi, ker, konec koncev, saj zdaj veš, kako je s tvojo drago in se (bojda) ne. no, lahko pa si, pa samo nočeš priznat.
pa joj, kdaj se bo nehala ta privoščljivost v smislu 'kr počaki, da boš mel/-a ti resno zvezo, pol se ti pa nariše bajč/jebač in blablabla'.
claire, .
Nisem hotel nobene nevošljivosti peljat v smislu "kr počaki, da boš mel/-a ti resno zvezo, pol se ti pa nariše bajč/jebač in blablabla". Samo povedat sem hotel, da zmeraj se najde nek "bjač/jebač" ko bo uletel ravno takrat ko ni treba. Torej, ko je v zvezi nekaj narobe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov