Ponižujoče fafanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
nesamozavest lahko predela in oddela samo sama pri sebi. S tem, da ji cel čas gnjaviš s seksom in s fafanjem, jo boš samo še bolj odbil. To ti lahko skoraj zagotovim. Je ta punca slučajno na tabletkah? mogoče so ji le-te libido še bolj dol zbile. Spet druga fora pa je lahko, da ji ti nisi privlačen.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Bjac90 napisal/-a:jesus malo šale ne škodi, tvoja punca pa s pravico ne zaupa puncam, ker punce smo bjač. če nam je nekdo všeč nima veze al je vezan al ne , bomo nardile vse, da ga dobimo Razen nekaterih svetnic iz teološke na tem forumu
Ne škodi ne
Samo glej, če sem iskren s(m)o tipi isti.
Samo najbolj me pa razjezi ko so eni ljudje taki mrhovinarji, da vse zvohajo in če slučajno nekaj zaškripa v zvezi takoj nekdo uleti. Golazen!:ritter:
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
No no Shivers. Malo dlake na jeziku ne bi ravno škodilo, samo dejansko imaš prav. Ljudje - če si svojega parnerja ne morete najti, še ne pomeni, da morate drugim skakat v zelje!
Samo moram pa priznat, da če bi vedel kako bo z mojo drago bi tudi naredil marsikaj kar ne bi smel.
Samo moram pa priznat, da če bi vedel kako bo z mojo drago bi tudi naredil marsikaj kar ne bi smel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]