Ponižujoče fafanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 08. Maj. 2011 16:39

Jest ne vidim v tem, čisto nič slabega, dokler punca dela to takrat, ko si sama zaželi ne pa, ko jo fant v to sili oz. jo prosi ...

Tudi tu mora biti higijena, na visokem nivoju. Tako, da ne smrdi ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2011 17:41

Meni se to, da "ne smrdi", niti ne zdi kakšen posebej visok nivo higiene :D
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 08. Maj. 2011 17:44

Visok nivo higiene res ni, je pa osnoven in samoumeven. Nivojev tu v bistvu sploh ni, razen, če si partnerji od nekaterih punc tukaj še parfumirajo mednožje. :lol:
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 08. Maj. 2011 19:04

Mogoče pa ma kakšno bolezen? Umit lulčk nemore smrdet..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2011 19:15

Leonessa napisal/-a:Visok nivo higiene res ni, je pa osnoven in samoumeven. Nivojev tu v bistvu sploh ni, razen, če si partnerji od nekaterih punc tukaj še parfumirajo mednožje. :lol:

Jah, tu smo že brali, da punce recimo nočejo fafat, če tip ni direkt izpod tuša. Čez eno uro že ne več.
Mislim, če po eni uri (odmislimo scenarije, da gre tip za eno uro laufat ali kaj podobnega) penis že smrdi, potem je najbrž res nekaj narobe, ker normalno to ravno ni.

Tako da različni higienski standardi vsekakor obstajajo. Se pa strinjam, "ne smrdi" je osnova :)
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 08. Maj. 2011 19:34

jullia_ napisal/-a:Meni se to, da "ne smrdi", niti ne zdi kakšen posebej visok nivo higiene :D

To je bil zgolj primer ... Vsi vemo kaj je higijena, tako kot mora biti ... Mislim, da tu ni potrebno pisati detailov :) Ali pač ?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2011 19:36

Ne vem, če je treba it v detajle, ampak "ne smrdi" se mi zdi res slab primer visokega nivoja higiene.

Nekako tako kot poznavanje razlike med past simple in past continuous še ne pomeni visokega nivoja znanja angleščine. Je pa vsekakor predpostavka zanj.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 08. Maj. 2011 21:29

jullia_ napisal/-a:Ne vem, če je treba it v detajle, ampak "ne smrdi" se mi zdi res slab primer visokega nivoja higiene.

Nekako tako kot poznavanje razlike med past simple in past continuous še ne pomeni visokega nivoja znanja angleščine. Je pa vsekakor predpostavka zanj.

Ženska kompliceraš :) ... Če ima nekdo dobro higijeno je ena od stvari dejstvo d tud smrdi ne ... Seveda d so tu še druge stvari ... Pa res se mi ne da naštevat kaj vse ... Nism teta Justi :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 22:08

Tako kot enim hudo smrdijo noge ali pazduhe, drugim pa ne, tako je čisto možno, da začne enim penis, pokrit s kožico, hitreje dobivat vonj.

Pod kožico penisa se nahajajo bakterije. Produkti teh bakterij so tisto, kar smrdi. Narava teh bakterij pa je verjetno odvisna od tipa kože. Če imaš drug tip kože, drug tip bakterij, lahko te proizvajajo blažji ali močnejši vonj, ki se ga prej ali kasneje začuti.

Če ima kak tip s tem kroničen problem, je lahko pozoren na to, da si ga umije tik pred odnosom. Bolj radikalna "rešitev" bi bila menjava partnerke s kakšno, ki ima drugačen nos. Še bolj radikalna rešitev je obrezanje. Če ni več kožice, se pod njo ne množijo več bakterije, in penis ne smrdi.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 22:13

delusional napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:no če smo pri okusih, jz sm uporabila sladko smetano in sladki greh in razne 'mazljive stvari'. Edino kar morš pazit pri hrani je, da si ga gre umit, če mislita potem seksati, ker drugače lahko dobiš resna vnetja.

ah dej no, ti kr od vsake stvari dobiš kao neka resna vnetja. kaj če bi šla enkrat do ginekologinje se testirat za vse spolno prenosljive bakterije rajši?

Nožnica je polna bakterij, ki živijo v neškodljivem ravnovesju. Nekatere od teh bakterij imajo zelo rade sladkor. Če jih nahraniš s porcijo sladkega greha, se bodo krepko razmnožile, in nožnica ne bo več v ravnovesju. Spet je odvisno od ženske, kakšno ravnovesje bakterij v nožnici ima. Ženske se razlikujejo po tem, koliko je njihova nožnična flora občutljiva na takšne motnje. To ni spolna bolezen, je normalna občutljivost nožnice.

Če si blagoslovljena z nožnico, ki prenese karkoli vtakneš notri, bodi vesela. Nekatere so pač občutljivejše.

So primeri parov, kjer žensko peče nožnica že samo od tega, da partner v njej pusti spermo. To ni tako nenavadno. Povprečna sperma ima že itak drugačen pH, kot povprečna nožnica. Če se najdeta potem še dva, ki imata ta pH-ja dovolj različna... lahko pride do vnetja.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Maj. 2011 22:27

to ni ravno tako kot ti praviš. imam tudi sama probleme in tudi mene peče, ampak to ne smatram za normalno, samo še nisem našla ginekologinje, ki bi mi rešila te težave.

smrad pa ni tudi ni normalen in je lahko posledica spolno prenosljive bolezni. kolegica se je dobivala z nekim tipom, ki mu ga tudi ni mogla fafat, ker mu je tič precej čudno smrdel. sta tudi sexala in je tudi njej začela tako smdet nožnica. je šla k ginekologinji se testirat in je imela trihomoniazo.

niso vsa vnetja samo vnetja.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 23:10

Uh, ja, to imaš prav. Sem slišal, kako lahko trihomoniaza neznosno smrdi.

Res je prav preverit, če ni slučajno nekaj takega.

Ampak občutljivost nožnice se mi pa ne zdi nekaj neobičajnega. En lep kos žensk je, ki dobijo vnetje ob vsaki menstruaciji. Dostikrat je to dedno - če ima občutljivo nožnico mama, jo ima tudi hči; ni povezano s številom spolnih partnerjev; ginekologi tega ne znajo rešit; in ženske kljub tej občasni neprijetnosti normalno živijo in imajo otroke.

Včasih se problem popravi sam od sebe, po prvem otroku.

:nixweiss:
Uporabniški avatar
morskadeklica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a morskadeklica_ » 08. Maj. 2011 23:13

Se čist strinjam z Alwaleed-om da je ta smrad pod kožico, vendar pa bi lahko bila rešitev le da si ga opere pred sp. odnosom ampak ker ta tudi ne drži pa ne bo nobena, ker mislim, da me zamenjal ne bo z nobeno (pa tud ga ne bom dala!) na obrezanje pa mislim da tud ne bi hotel. :nein:

Glede puščanja sperme v nožnico in vsega tega, tudi jaz sem imela probleme s tem ampak sva se takoj na začetku odločila, da ne "spušča v mene" ampak na mene. Če on spusti v mene bo mene kar cel dan pekla. Ni to kot praviš ti, delusional spb ali kaj podobnega ampak je to čist normalna stvar. Žal mi je le, da jemljem tbl in ne more spustit v mene. :cry:

White_Widow in delusional mislim pa, da se vidva motita kajti moj fant ne bi imel spolno prenosljive bolezni po treh letih (odkar sva skupaj), ker ne vem od koga naj bi dobil. :gruebel: Vara me pa tud ne in mu čist zaupam. Edina predpostavka zakaj tako smrdi (po mojem) je to kar trdi Alwaleed in jaz. :P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 23:35

morskadeklica_ napisal/-a:White_Widow in delusional mislim pa, da se vidva motita kajti moj fant ne bi imel spolno prenosljive bolezni po treh letih (odkar sva skupaj), ker ne vem od koga naj bi dobil. :gruebel: Vara me pa tud ne in mu čist zaupam. Edina predpostavka zakaj tako smrdi (po mojem) je to kar trdi Alwaleed in jaz. :P

Ne bit tako prepričana, čisto lahko bi se zgodilo, da bi imel trihomoniazo. :)

Samo potem bi jo verjetno imela tudi ti, in mislim, da bi ti to bilo dosti očitno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Maj. 2011 23:37

zakaj bi bilo po porodu drugače?
jaz vem da če bom kdaj rodila, bom imela carski rez.

enkrat sem sedela v čakalnici pri ginekologinji in 2 ženski, ki sta rodili, sta se pogovarjali o njihovih težavah. takrat so se mi zdeli moji problemi s pizdo tako majhni in hkrati se mi je še bolj zagabilo kdaj koli rodit.

pa vedno ko sem šla k ginekologinji, katerikoli, sem bila v čakalnici s samimi starimi babami in sem se počutila, kot da sem edina mlada ženska daleč na okoli s problemi s pizdo.

nekako pa se mi zdi, da če prenehaš jemat kontracepcijske, da ti problemi sami izginejo. take izkušnje sem večkrat tu prebrala.

morska deklica, a tvoja tud kej po ribah smrdi? btw, to da te peče, je znak da maš vnetje ali lahko tudi okužbo s trihomoniazo. testiranje pa se plača, moreš ga v bistvu zahtevat... to sploh ne delajo sami od sebe.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]