pomoooč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
delusional napisal/-a: a tip iste starosti kot jaz, ki še dobro zgleda mi pa reče da sem prestara za njega!
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Delusional bo dobila na koncu tisto kar hoce!
Vsi znamo dajati nasvete za samske, deljansko pa nasvete niso potrebne.
Tukaj niti leta niti izgled ima tolk veze, pomembna je podobnost in kompatibilnost med partnerja.
Zveza ni stvar posamesnika, za zvezo mora bit obojestranski interes.
Ljubezen lahko obstaja le med podobnimi stvarmi.
Dve kaplici vode, se bosta, ko se bosta dovolj priblizali ena drugi, zlili v eno.
Ce spustimo kamen v vodo, bo ostal se naprej kamen.
Ce sta dve sveci blizu, se bosta plamena zacela nagibati drug k drugemu in postala en plamen. Ce plolozimo zelezno palico v plamen svece, se bo plamen ovil okrog nje, vendar ne bo postal eno z njo.
Delusional sam ni se srecala tisto, kar ji je podobno in tisto kar ji ustreza.
Vsi znamo dajati nasvete za samske, deljansko pa nasvete niso potrebne.
Tukaj niti leta niti izgled ima tolk veze, pomembna je podobnost in kompatibilnost med partnerja.
Zveza ni stvar posamesnika, za zvezo mora bit obojestranski interes.
Ljubezen lahko obstaja le med podobnimi stvarmi.
Dve kaplici vode, se bosta, ko se bosta dovolj priblizali ena drugi, zlili v eno.
Ce sta dve sveci blizu, se bosta plamena zacela nagibati drug k drugemu in postala en plamen. Ce plolozimo zelezno palico v plamen svece, se bo plamen ovil okrog nje, vendar ne bo postal eno z njo.
Delusional sam ni se srecala tisto, kar ji je podobno in tisto kar ji ustreza.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Akvamarin napisal/-a:
koliko trave si skadil/a za to napisat?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hahaahah prvič, pod Spukota (neverjetno ):
Podpis
Podpis
It was forever..but it didnt last long..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Ja no, a ni rešitev kot na dlani? Naj delusional najde starejšega od sebe, pa je problem rešen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov