pomoooč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 134 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Vtis imam, da je mogoče pomanjkanje dobrih tipov starosti 25-30 razložiti s preprostim razmislekom o demografiji.
V zadnjih letih so moje prijateljice, znanke in sorodnice, stare 25-30, delale otroke približno tako, kot če bi dal koruzo v mikrovalovno. Pok, pok, pok, pok, pok.
Njihovi tipi so starosti 30-35. Tudi jaz sem star 30, sem z ženo staro 26, in resno razmišljava o otroku.
To je pač starost, ko dobrih tipov ni na trgu, ker začenjajo svojo prvo družino.
V starosti 25-35 se dobrega tipa, ki ga zanima trajna zveza, ne dobi. Tak tip je do 25. leta že našel žensko, s katero bo pri njegovih 30-35 postal očka. S to žensko bo - če ne drugega, zaradi otrok - ostal verjetno vsaj še 5 let, torej vsaj do kakega 35-40. leta.
Če želiš dobrega tipa, ki želi trajno zvezo, je večina mlajših od 25 let, ali pa so starejši od 35-40, ko so se že ločili od svoje prve žene.
Tipi, ki so v starosti 25-35 brez resnega razmerja, si tega ali ne želijo, ali pa obstajajo dobri razlogi, zakaj so jih ženske zavrnile.
Zagotovo obstajajo svetle izjeme. Ampak teh nekaj izjem ni dosti na trgu, in verjetno tudi ne dolgo.
V zadnjih letih so moje prijateljice, znanke in sorodnice, stare 25-30, delale otroke približno tako, kot če bi dal koruzo v mikrovalovno. Pok, pok, pok, pok, pok.
Njihovi tipi so starosti 30-35. Tudi jaz sem star 30, sem z ženo staro 26, in resno razmišljava o otroku.
To je pač starost, ko dobrih tipov ni na trgu, ker začenjajo svojo prvo družino.
V starosti 25-35 se dobrega tipa, ki ga zanima trajna zveza, ne dobi. Tak tip je do 25. leta že našel žensko, s katero bo pri njegovih 30-35 postal očka. S to žensko bo - če ne drugega, zaradi otrok - ostal verjetno vsaj še 5 let, torej vsaj do kakega 35-40. leta.
Če želiš dobrega tipa, ki želi trajno zvezo, je večina mlajših od 25 let, ali pa so starejši od 35-40, ko so se že ločili od svoje prve žene.
Tipi, ki so v starosti 25-35 brez resnega razmerja, si tega ali ne želijo, ali pa obstajajo dobri razlogi, zakaj so jih ženske zavrnile.
Zagotovo obstajajo svetle izjeme. Ampak teh nekaj izjem ni dosti na trgu, in verjetno tudi ne dolgo.
- Jaya87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2011
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Jst jih mam 23, pa hodm z mlajšim. heh. Ne posploševat, niso vse ženske iste,t ko kot moški niste
Za Manjico pa sam tole:poznam dost takih tipov, tko da niso omembe vredni, iščejo naivne punce z nič ali malo možganov, predvsem zelo mlade punce, ki jih lahko obrnejo okrog prsta. Tko je en mene hotu pr 15ih, je bil star 23, pa je mislu, da če ma avto pa gobec, da bo kej dosegu. Ja, seveda.
V glavnem, zame to niso moški v pravem pomenu besede, zame je moški tist, k bo žensko ujel brez igric, da bo tak kot je, in te bo obrnu.
Ok da grem naprej, to vsi govorijo, moja punca je pa to pa uno, pa z njo nč nimam, v večini to ni res. Z njo je ker muje prikladno, mu je verjento tud fajn, sede s emu pa igrat. Od tazga tipa stran, pa to obe.
Ej kok je pa ta tip kej star?
-
škorpijonka_1991 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2011
Najprej vsem lep pozdrav. Že dolgo časa prebiram te vaše komentarje. Nove teme ne bi odpirala, je pa naslov tele kar zadovoljiv: Kako za vraga si naj si to razlagam???
Vem, ni lepo...ampak fant je pustil odklenjen fb račun pri meni, torej sem lahko brez problema videla še usa zasebna sporočila. Tisti ženski nagon, kaj če mi morda kaj prekriva, me je dognal do tega, da sem enostavno preletele njegova zasebna sporočila. Ni jih blo velik. Nekaj od njegovih bivših, sošolcev ipd...sploh me ni zanimal. Preteklost je preteklost. Že skoraj leto bova skupaj in se mi ne zdi vredno brat ljubezenska sporočila njegovih prejšnjih. In ko sem že hotela se odjavit...opazim sporočilo njegove bivše, slab mesec nazaj. Pravi o tem, da ne razume njegovega sms-a. Da se raje dobita na kavi da se pomenita in razčistita. On ji pa je odgovoril, da točno to kar je napisal v sms-u tudi misli. Da lahko kava, ker bi tudi on razčistil z njo par starih stvari.
Zelo odkrit odnos imava. A vskič ko omenim njo, pravi da sem obsedena z to žensko. Pravzaprav me boli ku*ac za njo. Ampak tole me je šokiral in ne vem kaj si naj mislim....
iz tega sporočila si pa ne znam razložiti situacije.
Vem, ni lepo...ampak fant je pustil odklenjen fb račun pri meni, torej sem lahko brez problema videla še usa zasebna sporočila. Tisti ženski nagon, kaj če mi morda kaj prekriva, me je dognal do tega, da sem enostavno preletele njegova zasebna sporočila. Ni jih blo velik. Nekaj od njegovih bivših, sošolcev ipd...sploh me ni zanimal. Preteklost je preteklost. Že skoraj leto bova skupaj in se mi ne zdi vredno brat ljubezenska sporočila njegovih prejšnjih. In ko sem že hotela se odjavit...opazim sporočilo njegove bivše, slab mesec nazaj. Pravi o tem, da ne razume njegovega sms-a. Da se raje dobita na kavi da se pomenita in razčistita. On ji pa je odgovoril, da točno to kar je napisal v sms-u tudi misli. Da lahko kava, ker bi tudi on razčistil z njo par starih stvari.
Zelo odkrit odnos imava. A vskič ko omenim njo, pravi da sem obsedena z to žensko. Pravzaprav me boli ku*ac za njo. Ampak tole me je šokiral in ne vem kaj si naj mislim....
iz tega sporočila si pa ne znam razložiti situacije.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
razlaga si usak po svoje, zanimalo me je samo, kaj bi si ostale razlagale iz tega: se dobivata, me vara...itd
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, odvisno kaj je v tem smsu pisalo
Pa še to prebrskaj, če že nimaš problemov s tem.
Pa še to prebrskaj, če že nimaš problemov s tem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
brskanje po smsih? ja, seveda...
sploh mu nisem brskala, to je blo...zgolj naključno nism js kriva če se je pozabu odjavit
sploh mu nisem brskala, to je blo...zgolj naključno nism js kriva če se je pozabu odjavit
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, naslednjič bo pa naključno pozabil telefon v sobi, ko se šel tuširat/whatever.
Ne se zdej lepo delat
Sicer pa vprašaj fanta.
Ne se zdej lepo delat
Sicer pa vprašaj fanta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Alwaleed napisal/-a:Vtis imam, da je mogoče pomanjkanje dobrih tipov starosti 25-30 razložiti s preprostim razmislekom o demografiji.
srčno upam, da se motiš. ker če ne, imam samo 2 možnosti a) začnem gledat za mlajšimi ali b) sem samska še vsaj 5 let in potem začnem gledat za tistimi nad 35
Vsak raj ima svojo kačo.
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
s0nckic4 no no, panike pa spet ni treba zganjat. Alwaleed je nekako napisal resnico, samo spet pa ni vedno tako kot je napisal. Se bo že kdo našel, na leta se pa ne oziraj, ker ne boš opazila razlike če je nekaj let mlajši ali pa starejši
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
škorpijonka_1991 napisal/-a::roll:
razlaga si usak po svoje, zanimalo me je samo, kaj bi si ostale razlagale iz tega: se dobivata, me vara...itd
Najslabše je za za take dvome "kaj si naj mislim" spraševati na forumu ali prijateljice, ker boš edini odgovor dobila v njem, če praviš, da imata odkrit pogovor. Naj ti razloži, kakšen sms je napisal bivši in kaj točno je s tem mislil (kot je napisal na fb v sporočilu), ker se to zadeva tudi tebe.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
s0nckic4 napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Vtis imam, da je mogoče pomanjkanje dobrih tipov starosti 25-30 razložiti s preprostim razmislekom o demografiji.
srčno upam, da se motiš. ker če ne, imam samo 2 možnosti a) začnem gledat za mlajšimi ali b) sem samska še vsaj 5 let in potem začnem gledat za tistimi nad 35
Zamudila si.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
s0nckic4 napisal/-a:srčno upam, da se motiš. ker če ne, imam samo 2 možnosti a) začnem gledat za mlajšimi ali b) sem samska še vsaj 5 let in potem začnem gledat za tistimi nad 35
Mlajši tipi so verjetno dobra izbira. Ena znanka je napravila prav to.
Še iz fiziološkega stališča je smiselno. Ženske živijo dlje, in doživijo vrh spolnosti kasneje, kot moški.
V bistvu klasična situacija, kjer je moški 3-5 let starejši od ženske, fiziološko nima smisla. Moralo bi biti obratno!
Prvi neprebran prispevek • 134 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov