pomoooč

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Maj. 2011 22:34

jez pa zadnje cajte same hudo dobre 30letnike (plus minus) spoznavam... z boljšim štelom, kot ga ima moj najljubši najdražji :D
uglavnem, Delusional, glede na tvoje predstave o starejših (kosmati zavaljeni zmečkani plešasti ogabni), bi rekla samo, da se giblješ na napačnih krajih.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Maj. 2011 22:35

kje pa ti te srečuješ? na fitnesu?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Maj. 2011 22:38

ma kakšen fitness :lol:
kje pa ti srečuješ vse te tvoje plešaste vampaste? res me zanima...
ker imam tudi brata v tej starostni skupini in poznam res ogromno njegovih kolegov, pa mogoče en od tridesetih ustreza tvoji predstavi.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 02. Maj. 2011 22:39

delusional, ti imaš res ene hecne predstave o starejših moških ... :? pri 30ih so lahko tipi ohoho seksi, sploh če skrbijo za svojo postavo.
Ampak hej, če hočeš biti cougar, ko zrasteš, ti ne bom branila :D bo več seksi 30letnikov za mene. :P
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Maj. 2011 22:58

res je... 30+ :twisted:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Maj. 2011 23:08

šakira si je pri 34ih dobila 24 letnega...

pa še una nončika, ki je bla enkrat na 24.ur, da išče moškega, ki bi jo še zadnjič posexu pred smrtjo in da mu zapusti ne vem kako premoženje, je iskala tipa pod 30 let...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Maj. 2011 23:11

šakira, bo tudi pri petdesetih, če bo znana, bogata, dobila 24 letnega....una (kar pa sicer nisem zasledil), je pa po tvojih besedah iskala, kar ne pomeni, da je našla... :)
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 02. Maj. 2011 23:17

no ekstremi obstajajo... dans npr. sem ob sprehajanju po Portorožu opazila par on že pošteno čez 60 ona pa okrog 25, ko sta se držeč se za roke, zaljubljeno sprehajala....
nevem,,,ampak zame to ni lih sprejemljivo...mogoče jo je privlačil njegov denar ali pa je to res pristna ljubezen...ampak vseeno razlika v letih je bila ogromna...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Maj. 2011 23:46

Nesanica a uni tip, bivši, zaradi katerega razmišljaš da bi pustila svoj lajf tu in šla v tujino k njemu, je bil tudi tolko starejši do tebe? :rofl: :rofl: :rofl:
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 03. Maj. 2011 9:45

Dadyka15 napisal/-a:no ekstremi obstajajo... dans npr. sem ob sprehajanju po Portorožu opazila par on že pošteno čez 60 ona pa okrog 25, ko sta se držeč se za roke, zaljubljeno sprehajala....
nevem,,,ampak zame to ni lih sprejemljivo...mogoče jo je privlačil njegov denar ali pa je to res pristna ljubezen...ampak vseeno razlika v letih je bila ogromna...

100% lepa pomladanska ljubezen :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Maj. 2011 11:09

delusional napisal/-a:šakira si je pri 34ih dobila 24 letnega...

V glavnem, ti se moraš še odločiti, kaj bi sploh rada, prvo pišeš, da hočeš resno zvezo s tipom nekje tvojih let, dolgoročno, zdaj uletiš z idejo, da bi ti bila pa kot Šakira, da bi imela pri 34 letih 24-letnike..
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 03. Maj. 2011 13:39

Tearjerker napisal/-a:Deje ne seri klanf no.... Ta ''once a cheater, always a cheater'' je pa tak prežvečen prastar kliše, da glava peče. Ne moreš na podlagi enega primera sklepat na celotno populacijo.

Ni samo en primer, daleč od tega...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 03. Maj. 2011 18:35

delusional napisal/-a:Nesanica a uni tip, bivši, zaradi katerega razmišljaš da bi pustila svoj lajf tu in šla v tujino k njemu, je bil tudi tolko starejši do tebe? :rofl: :rofl: :rofl:

on tip ne - on je bil pod 30 in zarad take egoistične budale ne bi nikol nič pustila. - dodaten dokaz da tipi pod 30 niso zame.
ta zarad katerega bi je pa 10 let starejši od mene.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Maj. 2011 21:51

Nesanica,a si ti stevardesa in se fukaš s piloti?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 2:31

Mislim, da bi se delusional dobro ujela s kakšnim dobro ohranjenim in situiranim gospodom, ki zgledno skrbi zase pri 50-ih.

Tip, ki obvlada svoje telo in ekonomsko situacijo pri 50-ih, bi znal ceniti njeno mladost, in bi mogoče znal obvladati njen karakter.

Kar se vampov tiče - star sem 30 in sem danes v boljši formi, kot sem bil pri 20-ih.

Moški iščemo mlajše, ker jih lahko. Če bi danes znova iskal partnerko, bi se mi idealna starost zdela 24.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov