pomoooč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ta je že skoraj oldtimer, zato tako visoka cena!
če megan košta 7k, potem je ali ful novejši letnik ali pa ful huda mašina in oprema...ne vem, ne sledim glih trgu avtomobilov...ampak raje dam par k zraven pa kupim novega japonca...
-
tiazie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
glih zato sprašujem.. če je mogoče kupila ta model.. ej potem mora bit ZLAT
drugač pa, punca, res čist nubenga ne briga kok so ti starši dal za tvoj avtoček. lej svaka ti čast da si mela toook problemu z njimi k ti ga niso hotl kupt in zdej ga kr maš. svaka čast punca .. maš res lahko prepričljive starše
drugač pa. bulshit s temi tvojimi temami. samo nakladanje kok se men zdi.
drugač pa, punca, res čist nubenga ne briga kok so ti starši dal za tvoj avtoček. lej svaka ti čast da si mela toook problemu z njimi k ti ga niso hotl kupt in zdej ga kr maš. svaka čast punca .. maš res lahko prepričljive starše
drugač pa. bulshit s temi tvojimi temami. samo nakladanje kok se men zdi.
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Ja no, a ni rešitev kot na dlani? Naj delusional najde starejšega od sebe, pa je problem rešen.
pa zakaj bi jaz mogla met enega od 30 let, plešastega s trebuhom in povešenimi joški in zgubanim kurcem??
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ljudje vedno vidimo, kar hočemo videti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Eh, jaz ji verjamem...majke mi polno je takih tipov zvecer po klubih...
Ali so zgubani in pijani, ce pa zgledajo v redu so zakompleksirani iz prejsnih dolgoletnih zvez.
Sam dobro, ne moremo posplosevat, ziher se najdejo starejsi tipi, ki so Ok.
Ali so zgubani in pijani, ce pa zgledajo v redu so zakompleksirani iz prejsnih dolgoletnih zvez.
Sam dobro, ne moremo posplosevat, ziher se najdejo starejsi tipi, ki so Ok.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ja za boga svetega, človek, ki je star čez 30 in samski, pa ja ima neko zgodbo za sabo.
Ve pravite temu zakompleksani zaradi prejšnjih zvez, jaz pa pravim, to je pač njihova zgodovina.
Ene bi spet rade nekaj, kar ne obstaja, tipa, starejšega od vas ene 2-3 leta, ki bo celo življenje enako zgledal ( ker ve se pa splooooh ne boste postarale ), pa da ni imel kaj dosti žensk pred vami, pa da vrhunsko seksa ( od kod naj vrhunsko seksa, če ni imel kaj dost žensk? ).
Ve pravite temu zakompleksani zaradi prejšnjih zvez, jaz pa pravim, to je pač njihova zgodovina.
Ene bi spet rade nekaj, kar ne obstaja, tipa, starejšega od vas ene 2-3 leta, ki bo celo življenje enako zgledal ( ker ve se pa splooooh ne boste postarale ), pa da ni imel kaj dosti žensk pred vami, pa da vrhunsko seksa ( od kod naj vrhunsko seksa, če ni imel kaj dost žensk? ).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
sirova štručka napisal/-a:No, brez zamere, ampak tvoj fotr je pa zmeden "starček" potemtakem. Naredil je otroka, nato pa si našel punco skor tvoje starosti...
Štruklja, ti meni ful deluješ kot ena, ki se iskreno čudi vsemu, kar obstaja, a se ne sklada z neko predstavo o idealnem svetu iz knjige.
To, da 41-letnik hodi s 25-letnico, je že skoraj vsakdanje, tudi če ima hčer skoraj njene starosti. Ni v moških genih zapisano, da se je treba nujno nazaj držati pred odraslimi veliko mlajšimi puncami.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
meni se še vedno zdi najbolj naravno da ima bejba starejšega tipa in še vedno se mnenja da lahko vzpostavim dober odnos samo s starejšimi. Definicija dobrega odnosa je da en drugemu vedno predstavljava izziv in da nikoli nič ne postane navada,
Mlajši (cca. 20-26) mi niso zanimivi, ker jih lahko vrtim brez problema in bi šli z menoj kamorkoli bi želela in počeli karkoli želim.
Mlajši (cca. 20-26) mi niso zanimivi, ker jih lahko vrtim brez problema in bi šli z menoj kamorkoli bi želela in počeli karkoli želim.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ok, Nesanica, smo razumeli! že tisokrat si povedala, da so stari boljši v poslji, da te boljše obdelajo in da te rajca moč in položaj in njihov kosmat zavaljen vamp!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov