pomoooč

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Maj. 2011 8:40

tiazie napisal/-a:
manjica napisal/-a:tak sma za informacijo...so mi starši kupli megana za 7.000€. mam avto :D

in koga naj bi to brigal ? :D

drgač pa punči, sam tko za info. a kupili so ti tale model za 7.000 € ? :D
Slika

ta je že skoraj oldtimer, zato tako visoka cena! :D :D :D

če megan košta 7k, potem je ali ful novejši letnik ali pa ful huda mašina in oprema...ne vem, ne sledim glih trgu avtomobilov...ampak raje dam par k zraven pa kupim novega japonca...
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 02. Maj. 2011 12:28

glih zato sprašujem.. če je mogoče kupila ta model.. ej potem mora bit ZLAT :D

drugač pa, punca, res čist nubenga ne briga kok so ti starši dal za tvoj avtoček. lej svaka ti čast da si mela toook problemu z njimi k ti ga niso hotl kupt in zdej ga kr maš. svaka čast punca :D.. maš res lahko prepričljive starše :D
drugač pa. bulshit s temi tvojimi temami. samo nakladanje kok se men zdi. :clowm:
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Maj. 2011 15:08

Džeki napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.

Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.

Ja no, a ni rešitev kot na dlani? Naj delusional najde starejšega od sebe, pa je problem rešen.

pa zakaj bi jaz mogla met enega od 30 let, plešastega s trebuhom in povešenimi joški in zgubanim kurcem??
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Maj. 2011 15:22

Ljudje vedno vidimo, kar hočemo videti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Maj. 2011 15:52

Eh, jaz ji verjamem...majke mi polno je takih tipov zvecer po klubih...

Ali so zgubani in pijani, ce pa zgledajo v redu so zakompleksirani iz prejsnih dolgoletnih zvez.

Sam dobro, ne moremo posplosevat, ziher se najdejo starejsi tipi, ki so Ok.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Maj. 2011 16:08

Ja za boga svetega, človek, ki je star čez 30 in samski, pa ja ima neko zgodbo za sabo.

Ve pravite temu zakompleksani zaradi prejšnjih zvez, jaz pa pravim, to je pač njihova zgodovina.

Ene bi spet rade nekaj, kar ne obstaja, tipa, starejšega od vas ene 2-3 leta, ki bo celo življenje enako zgledal ( ker ve se pa splooooh ne boste postarale ), pa da ni imel kaj dosti žensk pred vami, pa da vrhunsko seksa ( od kod naj vrhunsko seksa, če ni imel kaj dost žensk? ).
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 02. Maj. 2011 17:24

Ja ma res Džeki prau imaš :)
Verjetno samski moški star 30 je kaj počel zadnjih 10, 12 let :?
Ne moreš pričakovat nekega svežega tipa brez napake...sej tudi taki 30 letniki obstajajo samo jih je malo in jih je težko najt...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Maj. 2011 17:47

^^Džeki naj se to imenuje zgodovina ali karkoli ze, razumljivo je da ce sem jaz mlada, bi si bolj zelela imeti kakega tipa, ki zgleda bolj vitalno in mlado, in ki nima kake zapuscene zarocenke za sabo, locitve ali mogoce otroka...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2011 18:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Maj. 2011 18:17

Konkubina* napisal/-a:Ti pa si želiš, kaj? Sveže meso pri 30 letih? Boš težko našla, sorry.

Si ne zelim nic. Imam tipa isto star kot jaz :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Maj. 2011 18:19

delusional napisal/-a:
pa zakaj bi jaz mogla met enega od 30 let, plešastega s trebuhom in povešenimi joški in zgubanim kurcem??

zato, ker boljšega ne boš dobila! :wink: če ne bi bilo temu tako, bi boljšega že imela! :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Maj. 2011 18:48

sirova štručka napisal/-a:No, brez zamere, ampak tvoj fotr je pa zmeden "starček" potemtakem. Naredil je otroka, nato pa si našel punco skor tvoje starosti... :roll:

Štruklja, ti meni ful deluješ kot ena, ki se iskreno čudi vsemu, kar obstaja, a se ne sklada z neko predstavo o idealnem svetu iz knjige. :D

To, da 41-letnik hodi s 25-letnico, je že skoraj vsakdanje, tudi če ima hčer skoraj njene starosti. Ni v moških genih zapisano, da se je treba nujno nazaj držati pred odraslimi veliko mlajšimi puncami.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2011 19:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Maj. 2011 20:03

meni se še vedno zdi najbolj naravno da ima bejba starejšega tipa in še vedno se mnenja da lahko vzpostavim dober odnos samo s starejšimi. Definicija dobrega odnosa je da en drugemu vedno predstavljava izziv in da nikoli nič ne postane navada,

Mlajši (cca. 20-26) mi niso zanimivi, ker jih lahko vrtim brez problema in bi šli z menoj kamorkoli bi želela in počeli karkoli želim.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Maj. 2011 22:03

ok, Nesanica, smo razumeli! že tisokrat si povedala, da so stari boljši v poslji, da te boljše obdelajo in da te rajca moč in položaj in njihov kosmat zavaljen vamp!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov