pomoooč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Motis se, ima odlicen smisel. Privlacnost zenske hitreje pade, ce je starejsa je pa sploh smesno.Alwaleed napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:srčno upam, da se motiš. ker če ne, imam samo 2 možnosti a) začnem gledat za mlajšimi ali b) sem samska še vsaj 5 let in potem začnem gledat za tistimi nad 35
Mlajši tipi so verjetno dobra izbira. Ena znanka je napravila prav to.
Še iz fiziološkega stališča je smiselno. Ženske živijo dlje, in doživijo vrh spolnosti kasneje, kot moški.
V bistvu klasična situacija, kjer je moški 3-5 let starejši od ženske, fiziološko nima smisla. Moralo bi biti obratno!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Mahagonij napisal/-a:Privlacnost zenske hitreje pade, ce je starejsa je pa sploh smesno.
Odvisno, koliko skrbi zase. Če ne skrbi, potem mogoče. Ampak če moški ne skrbi zase, tudi rata ves zavaljen in odvraten.
Po drugi strani pa sem videl že fantastično izgledajoče 50 in 60-letnice. Brez dvoma s kirurško pomočjo, ampak vendar.
Se pa strinjam, da razlog za to, da moški preferiramo mlajše, verjetno ni le kulturen, temveč globlji. Vsaj meni starejše od mene nikoli niso potegnile, v nobeni starosti. Tudi, ko sem bil star 11 in sem razmišljal o punci, stari 13, mi je bilo to creepy.
Še vedno se ne morem ogreti za občutno starejše od mene, tudi če so mi estetsko všeč.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Alwaleed napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Privlacnost zenske hitreje pade, ce je starejsa je pa sploh smesno.
Odvisno, koliko skrbi zase. Če ne skrbi, potem mogoče. Ampak če moški ne skrbi zase, tudi rata ves zavaljen in odvraten.
Po drugi strani pa sem videl že fantastično izgledajoče 50 in 60-letnice. Brez dvoma s kirurško pomočjo, ampak vendar.
Se pa strinjam, da razlog za to, da moški preferiramo mlajše, verjetno ni le kulturen, temveč globlji. Vsaj meni starejše od mene nikoli niso potegnile, v nobeni starosti. Tudi, ko sem bil star 11 in sem razmišljal o punci, stari 13, mi je bilo to creepy.
Še vedno se ne morem ogreti za občutno starejše od mene, tudi če so mi estetsko všeč.
globji ja. starejše ženske niso tako plodne
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:Džeki napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Ja no, a ni rešitev kot na dlani? Naj delusional najde starejšega od sebe, pa je problem rešen.
pa zakaj bi jaz mogla met enega od 30 let, plešastega s trebuhom in povešenimi joški in zgubanim kurcem??
ok, brez paranoje.......sam punca draga...poznam nekaj fantov ki so blizu 30 al pa že 30 pa niti pod razno ne zgledajo slabo.... moj bivši jih ma 27 in izgleda odlično pa ni debeu pa ni kosmat pa ni plešast in tud njegov tam dol ni zguban (predvidevam, nazdadnje sem ga videla leta 2006 )
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Omg, men tisti opis od delusional izgleda, kot da se je zmotila in je hotla napisat 70, ne 30 let ''zgubanim k*****''??
Wtf, men se zdijo 30-letniki šele tapravi deci in to mladi, pred tem so pač mulci Še v manekenskem svetu so pogosto šele od 30. leta naprej iskani, pa verjetno ne za reklame za proteze in plenice za starejše občane Npr. Chad Michael Murray je star 30, pa še nisem zasledila, da bi ga katera zmerjala z zgubancem in kozlala ob njegovih slikah..
Wtf, men se zdijo 30-letniki šele tapravi deci in to mladi, pred tem so pač mulci Še v manekenskem svetu so pogosto šele od 30. leta naprej iskani, pa verjetno ne za reklame za proteze in plenice za starejše občane Npr. Chad Michael Murray je star 30, pa še nisem zasledila, da bi ga katera zmerjala z zgubancem in kozlala ob njegovih slikah..
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
dot, se strinjam. Ah delusional je ocitno se zelooo mlada, pa se ni mela pravega deca, ampak samo mulce. Jaz se spomnim, ko sem bila v zgodnjih 20ih, so se mi tudi 30+ zdeli "stari". Zdaj ne bi mela mlajsega od 30, ker enostavno ne bi mela kaj pocet z njim.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Dadyka15 napisal/-a:delusional napisal/-a:Džeki napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:
To je res, 90% nas moških ima rajši mlajša dekleta, zatorej delusional ni nič kriva ali pa da slabo izgleda.
Sploh pa mi najdi tukaj gor kakšno 23 letnico, ki ne hodi s starejšim, zatorej tišina.
Ja no, a ni rešitev kot na dlani? Naj delusional najde starejšega od sebe, pa je problem rešen.
pa zakaj bi jaz mogla met enega od 30 let, plešastega s trebuhom in povešenimi joški in zgubanim kurcem??
ok, brez paranoje.......sam punca draga...poznam nekaj fantov ki so blizu 30 al pa že 30 pa niti pod razno ne zgledajo slabo.... moj bivši jih ma 27 in izgleda odlično pa ni debeu pa ni kosmat pa ni plešast in tud njegov tam dol ni zguban (predvidevam, nazdadnje sem ga videla leta 2006 )
jp
Zadnjič spremenil spuko, dne 13. Maj. 2011 11:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Meni pa 10 let starejši več ne potegnejo. Sem bila dolgo let v zvezi z 10 let starejšim in lahko samo rečem- vstran od moških, ki so pri 35-ih še samski. Ponavadi so to premožnejši karieristi, ki mislijo, da lahko v nedogled uživajo in živijo lifestyle študentarije. Od začetka to še ženski paše, sploh če je še sama študentka, a sčasoma ga preraste. Vsaj jaz sem ga, saj imajo ponavadi že izoblikovano osebnost in težko skupaj napredujeta v osebnostni rasti...
Vsekakor niso več na vrhuncu svojih spolnih moči in to več ali manj spretno skušajo pokriti z drugimi metodami. Sploh, če se ne ukvarjajo s športom, se kaj hitro pozna...tako na izgledu kot v postelji.
No, sedaj imam nekaj let mlajšega, vizualno med nama ni razlike, oba sva navdušena športnika, s podobnimi interesi, gledava v isto smer, najina zgodba se trenutno lepo piše in se trudiva, da bo tako tudi v prihodnje.
Sem pa v prednosti, ker vsakodnevno skrbim zase in za za svoja leta še vedno zgledam kot ena smrklja, tako da moram marsikje pokazat osebno
Vsekakor niso več na vrhuncu svojih spolnih moči in to več ali manj spretno skušajo pokriti z drugimi metodami. Sploh, če se ne ukvarjajo s športom, se kaj hitro pozna...tako na izgledu kot v postelji.
No, sedaj imam nekaj let mlajšega, vizualno med nama ni razlike, oba sva navdušena športnika, s podobnimi interesi, gledava v isto smer, najina zgodba se trenutno lepo piše in se trudiva, da bo tako tudi v prihodnje.
Sem pa v prednosti, ker vsakodnevno skrbim zase in za za svoja leta še vedno zgledam kot ena smrklja, tako da moram marsikje pokazat osebno
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^To se mi pa bere kot neko totalno ogorčenje, ker eni 35-letniki radi uživajo z veliko mlajšimi ženskami.
Ja, uživajo. Zakaj? Ker lahko in ker to želijo.
Moški je drugače baje na vrhuncu spolne moči pri 20 letih, ženska pa pri 30-35, če njeno spolno moč razumemo kot potrebnost. Koliko normalnih vez 20-letnika in 30-letnice pozna, pa si lahko odgovori vsak sam.
Če pa razumemo spolno moč kot vrednost na trgu, je 20-letnik težko na vrhuncu, ker se že večini leto do dve starejših punc zdi en šmrkavec.
Ja, uživajo. Zakaj? Ker lahko in ker to želijo.
Moški je drugače baje na vrhuncu spolne moči pri 20 letih, ženska pa pri 30-35, če njeno spolno moč razumemo kot potrebnost. Koliko normalnih vez 20-letnika in 30-letnice pozna, pa si lahko odgovori vsak sam.
Če pa razumemo spolno moč kot vrednost na trgu, je 20-letnik težko na vrhuncu, ker se že večini leto do dve starejših punc zdi en šmrkavec.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Ker lahko in ker želijo na koncu ostati sami?
Dejstvo je, da pri svoji letih ne razmišljajo o ničemer drugem, kot o tem kje bodo zapili, posnifali, pofuk... svoj prislužen denar.
Meni je pač smešno po diskačih gledat starejše polže, kako se slinijo okoli kokošk (ampak to je samo moje mnenje).
In ja, tud mi je nenavadno videt 30-letnico z 20-letnikom
Po drugi strani - Shakira in Pique 10 sta let razliken in noben ni ogorčen
Dejstvo je, da pri svoji letih ne razmišljajo o ničemer drugem, kot o tem kje bodo zapili, posnifali, pofuk... svoj prislužen denar.
Meni je pač smešno po diskačih gledat starejše polže, kako se slinijo okoli kokošk (ampak to je samo moje mnenje).
In ja, tud mi je nenavadno videt 30-letnico z 20-letnikom
Po drugi strani - Shakira in Pique 10 sta let razliken in noben ni ogorčen
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]