Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ryu10kyu napisal/-a:Jaz tudi nosim seksi perilo...spodnje perilo mora biti lepo...tudi če je moško...zadnje čase je kar veliko izbire na trgu...dočim so bile včasih samo navadne gate pa kakšne ful dolge široke boksarce s čudnimi vzorci!
pohvalno!!!
moj pa že jamra, kdaj bom spet oblekla tangice, ker jih sedaj zaradi mraza nisem nosila, ker me kaj hitro zebe ... samo mislim, da se bo počasi ogrelo
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Aloha napisal/-a:Js mam večino gatk, tangic pa hotk z raznimi risanimi junaki, kr so mi enostauno tok kjut, da jih pač morm met.
ja enako zdej mam samo še take, k so mi res fuuuul dore...js se ne vidim u bolj resnih gatah, čipkastih, in take fore...risanke so pač moj stil
moj se ne pritožuje, tko da...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
NOVO!
no da ne odpiram nove teme, bom vas tukaj vprašala.
kolikokrat svojega fanta "presenetite" z extra sexi spodnjim perilom? npr. nogavice, trakci, tangice, korzet? ne mislim "klasičnih" sexi kompletkov, ki so verjetno stalnica, ampak take poredne varijante..
sama sem glede tega mnenja, manj je več. torej presenetim, a bolj redko. najraje na čisto navadne dneve, da je čimbolj presenečen.
no da ne odpiram nove teme, bom vas tukaj vprašala.
kolikokrat svojega fanta "presenetite" z extra sexi spodnjim perilom? npr. nogavice, trakci, tangice, korzet? ne mislim "klasičnih" sexi kompletkov, ki so verjetno stalnica, ampak take poredne varijante..
sama sem glede tega mnenja, manj je več. torej presenetim, a bolj redko. najraje na čisto navadne dneve, da je čimbolj presenečen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mojmu loverju samo to ni dovolj on hoče še petke... Men pa tud sede. očitno sva oba ful vizualna tipa -men je všeč zapeljevat s seksi perilom njemu pa je všeč da lahko gleda in da je zapeljan. In vedno pusti kakšen kos na meni ker mu je to ful sexi.
Tako da pri tem to redno uporabljam, pri prejšnjem pa se mi prav ni dalo, ker je samo pogledal rekel waw in me v sekundi slekel. Dejansko mu je bilo še najbl všeč če sm ga pričakala gola da me še slečit ni bilo treba.
Tako da pri tem to redno uporabljam, pri prejšnjem pa se mi prav ni dalo, ker je samo pogledal rekel waw in me v sekundi slekel. Dejansko mu je bilo še najbl všeč če sm ga pričakala gola da me še slečit ni bilo treba.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Moj sploh ne opazi perila, ampak samo gleda, kako ga čim hitreje dol dat.
Kdaj pa kdaj ga presenetim s kakšnim korzetom in samostoječimi nogavicami, ampak to tako hitro dol spravi, da se mi ne splača, tako da se zrihtam bolj zase kot za njega . Najbolj je zadovoljen, če ga presenetim gola
Kdaj pa kdaj ga presenetim s kakšnim korzetom in samostoječimi nogavicami, ampak to tako hitro dol spravi, da se mi ne splača, tako da se zrihtam bolj zase kot za njega . Najbolj je zadovoljen, če ga presenetim gola
A goal without a plan is just a wish.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Čisto odvisno od razpoloženja bi rekla. Včasih se pač počutim bolj nagajivo pa ga mal presenetim, težko bi določila kako pogosto. Kakšen nagliže, korzet, samostoječe nogavičke,...
Mi je pa prav užitek, ker od njega dobim tisto pravo reakcijo
Mi je pa prav užitek, ker od njega dobim tisto pravo reakcijo
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Cca 1 krat mesečno, mogoče dvakrat. Je pa res, da to naredim bolj zase, kot zanj
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- imam25cmvhlačah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2010
tjaska napisal/-a:ja js mam ponavad rozaste, pa če so mrežaste al pa navadne. večinoma so take srčkane mam ene rdeče doma pa mi je kr mal bed jih nost... (niso roza ane)
oooo da bi mela čipkaste kaj bi te rajcu sexu
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Nikoli, ker ne mara te scene. Me ima najrajš golo, to mu je samo odveč.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Zelo zelo zaželjeno, ampak samo če je črno . Sej ni nujno da ga ima vedno na sebi, ampak definitvno naredi svoje kar se mene tiče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov