Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Moj bi me pa rad vidu u kkm kompeltku s samostoječimi nogavičkami, ma mu še nism izpovnla želje... . Bo treba hmal...hehe.
Drgač so pa meni na njemu najbolj ušeč oprijete boksarce, barva mi pa ni važna, ker mi je lep v vsakih oziroma brez njih še bolj .
Drgač so pa meni na njemu najbolj ušeč oprijete boksarce, barva mi pa ni važna, ker mi je lep v vsakih oziroma brez njih še bolj .
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
moj ma rad, če imam lepo spodnje perilo. sam dostkrat pa v tisti naglici niti ne opazi, da imam sploh kaj na sebi, zanimivo a ne? tko da, ko imam čas, se vedno lepo pripravim in ga počakam, takrat se kar nasmeji. če pa gre vse bolj na hitro, potem pa niti ne gleda nič okol sebe. sam vseeno menim, da je perilo res nekaj pomembnega in zelo rada nosim lepo perilo.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Jaz ful rada nosim lepo sexy perilo,ampak je fora v tem da moj dragi sploh ne opaz če mam čipke,tange al pa boxarce..on najraj vid da sem brez saj mu to olajša vse skupaj
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj je pa čist nor na rdeče čipkaste tangice oziroma nasploh na rdeče perilo
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Jaz zelo rada oblečem lepo in sexy spodnje perio in tudi moj dragi ga rad vidi na meni. Najbolj všeč mu je rdeče, črno in temno modro čipkasto perilo...pa tudi korzeti s podvezicami in sexy štunfki so mu zelo všeč, zato dajem velik poudarek spodnjem perilu!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz tudi nosim seksi perilo...spodnje perilo mora biti lepo...tudi če je moško...zadnje čase je kar veliko izbire na trgu...dočim so bile včasih samo navadne gate pa kakšne ful dolge široke boksarce s čudnimi vzorci!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js mam večino gatk, tangic pa hotk z raznimi risanimi junaki, kr so mi enostauno tok kjut, da jih pač morm met.
Sm ena taka punčara, k se nekak ne vid u nekih štrumpantlih, opasnih čipkah, fukiš korzetkih in prozornih štiklah (fetiš enga biušga, oh, na men jih ni vidu), se mi zdi, da bi blo to čist preveč smeha (čeprou tipi ne delijo mojga mnenja o tem) ... js sm bl za pisano, luštkano in punčkasto . Mam sicr tut mal bl seksi zadeuce, kšn hud kompletek za "posebne prložnosti", ampak tko, za everyday life, furam pa u glaunem risane junake in punčkaste modele .
Sm ena taka punčara, k se nekak ne vid u nekih štrumpantlih, opasnih čipkah, fukiš korzetkih in prozornih štiklah (fetiš enga biušga, oh, na men jih ni vidu), se mi zdi, da bi blo to čist preveč smeha (čeprou tipi ne delijo mojga mnenja o tem) ... js sm bl za pisano, luštkano in punčkasto . Mam sicr tut mal bl seksi zadeuce, kšn hud kompletek za "posebne prložnosti", ampak tko, za everyday life, furam pa u glaunem risane junake in punčkaste modele .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Kar me spmoni, kako je moj alergičen na moje gatke s Snoopyjem (iz H&M seveda). Prav ne more jih videti.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, verjamem .
Js mam srečo, da skasiram take desce, k so jim moje mačke, snupiji, medvedki, pike, rošce, srčki čist ušečno seksi (well, saj upam, kr se še noben ni utaknu u to ). Pa sej se usake tok cajta napravm bl "udarno", tko da mal zakurm sceno in naju osvobodim kjutlih buci-buc gatk .
Js mam srečo, da skasiram take desce, k so jim moje mačke, snupiji, medvedki, pike, rošce, srčki čist ušečno seksi (well, saj upam, kr se še noben ni utaknu u to ). Pa sej se usake tok cajta napravm bl "udarno", tko da mal zakurm sceno in naju osvobodim kjutlih buci-buc gatk .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
^^ Zdej si me pa nasmejala, ker je pr men čist isto...no ja, mogoče je razlika sam v tem, da se je men dragi že prtožu enkrat, k sm čist za predolg časovni interval navalila na Snoopyje, na čipke pa pozabljala...čeprov po drugi strani ma pa tud ful rad moje H&M otročje kompletke, ker so mu bolj všeč boksarce kot pa tangive (pr sexy kompletkih pa res redko dobiš všečne boksarce, k ne zgledajo kot zavesa)...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
mojemu je pa vse všeč... samo da gre čimprej dol te pa če so boksarce, tangice al pa čisto navadne gatice, vse je najlepše ko je nekje stran od mene
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Aloha napisal/-a:Heh, verjamem .
Js mam srečo, da skasiram take desce, k so jim moje mačke, snupiji, medvedki, pike, rošce, srčki čist ušečno seksi (well, saj upam, kr se še noben ni utaknu u to ).
Js tud ful nosim takšno spodnje perilo, sam ne vem pa, kok je kej to fantom všeč - pritoževal se ni še noben, no. Mam sicer tud ene par čipkastih tangic , sam jih pa praktično nikol ne nosim, ker ni to moj stil. Js bom svoj predalček s spodnjih perilom še naprej veselo zalagala s pisanimi, "otročjimi", z živalcami in rožicami porisanimi hlačkami, kaj si o tem kter tip misli, mi je pa v bistvu vseeno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- janna
Jaz nosim čisto vse, bombažne tangice z slončki, brazilke z srcki, mrežaste in prosojne tangice, čisto mini mini tangice, korzete, pižame z medvedki in še in še Rada nosim pisane zadeve, ne morem pa se upreti sexy perilu, ponavadi moj potem kmalu dobi kakšen mms
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov