Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 11. Nov. 2007 14:53

Moj bi me pa rad vidu u kkm kompeltku s samostoječimi nogavičkami, ma mu še nism izpovnla želje... :D. Bo treba hmal...hehe.
Drgač so pa meni na njemu najbolj ušeč oprijete boksarce, barva mi pa ni važna, ker mi je lep v vsakih oziroma brez njih še bolj :D.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 12. Nov. 2007 16:09

moj ma rad, če imam lepo spodnje perilo. sam dostkrat pa v tisti naglici niti ne opazi, da imam sploh kaj na sebi, zanimivo a ne? tko da, ko imam čas, se vedno lepo pripravim in ga počakam, takrat se kar nasmeji. če pa gre vse bolj na hitro, potem pa niti ne gleda nič okol sebe. sam vseeno menim, da je perilo res nekaj pomembnega in zelo rada nosim lepo perilo.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 12. Nov. 2007 20:44

Jaz ful rada nosim lepo sexy perilo,ampak je fora v tem da moj dragi sploh ne opaz če mam čipke,tange al pa boxarce..on najraj vid da sem brez saj mu to olajša vse skupaj :lol:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 12. Nov. 2007 20:58

moj je pa čist nor na rdeče čipkaste tangice oziroma nasploh na rdeče perilo :D
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 13. Nov. 2007 14:17

ker jih pač vzburja..js sm se enkrat za foro oblekla v samostoječke, čipkaste hotke, korzet in špičake.. uff.. to bi mogli videt.. taki pač so moški :) in takšni so nam všeč... ;D
I can be your pussycat and u can play with me..
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 26. Apr. 2008 16:58

Jaz zelo rada oblečem lepo in sexy spodnje perio in tudi moj dragi ga rad vidi na meni. Najbolj všeč mu je rdeče, črno in temno modro čipkasto perilo...pa tudi korzeti s podvezicami in sexy štunfki so mu zelo všeč, zato dajem velik poudarek spodnjem perilu!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Apr. 2008 17:12

Jaz tudi nosim seksi perilo...spodnje perilo mora biti lepo...tudi če je moško...zadnje čase je kar veliko izbire na trgu...dočim so bile včasih samo navadne gate pa kakšne ful dolge široke boksarce s čudnimi vzorci!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Apr. 2008 17:26

Js mam večino gatk, tangic pa hotk z raznimi risanimi junaki, kr so mi enostauno tok kjut, da jih pač morm met.

Sm ena taka punčara, k se nekak ne vid u nekih štrumpantlih, opasnih čipkah, fukiš korzetkih in prozornih štiklah (fetiš enga biušga, oh, na men jih ni vidu), se mi zdi, da bi blo to čist preveč smeha (čeprou tipi ne delijo mojga mnenja o tem) ... js sm bl za pisano, luštkano in punčkasto :) . Mam sicr tut mal bl seksi zadeuce, kšn hud kompletek za "posebne prložnosti", ampak tko, za everyday life, furam pa u glaunem risane junake in punčkaste modele :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Apr. 2008 17:54

^ Kar me spmoni, kako je moj alergičen na moje gatke s Snoopyjem (iz H&M seveda). Prav ne more jih videti. :rofl:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Apr. 2008 18:00

Heh, verjamem :P .

Js mam srečo, da skasiram take desce, k so jim moje mačke, snupiji, medvedki, pike, rošce, srčki čist ušečno seksi (well, saj upam, kr se še noben ni utaknu u to :D ). Pa sej se usake tok cajta napravm bl "udarno", tko da mal zakurm sceno in naju osvobodim kjutlih buci-buc gatk :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 26. Apr. 2008 19:41

^^ Zdej si me pa nasmejala, ker je pr men čist isto...no ja, mogoče je razlika sam v tem, da se je men dragi že prtožu enkrat, k sm čist za predolg časovni interval navalila na Snoopyje, na čipke pa pozabljala...čeprov po drugi strani ma pa tud ful rad moje H&M otročje kompletke, ker so mu bolj všeč boksarce kot pa tangive (pr sexy kompletkih pa res redko dobiš všečne boksarce, k ne zgledajo kot zavesa)...
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Apr. 2008 19:55

mojemu je pa vse všeč... samo da gre čimprej dol :D te pa če so boksarce, tangice al pa čisto navadne gatice, vse je najlepše ko je nekje stran od mene :lol:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 26. Apr. 2008 21:27

Aloha napisal/-a:Heh, verjamem :P .

Js mam srečo, da skasiram take desce, k so jim moje mačke, snupiji, medvedki, pike, rošce, srčki čist ušečno seksi (well, saj upam, kr se še noben ni utaknu u to :D ).

Js tud ful nosim takšno spodnje perilo, sam ne vem pa, kok je kej to fantom všeč - pritoževal se ni še noben, no. :D Mam sicer tud ene par čipkastih tangic :D, sam jih pa praktično nikol ne nosim, ker ni to moj stil. :lach: Js bom svoj predalček s spodnjih perilom še naprej veselo zalagala s pisanimi, "otročjimi", z živalcami in rožicami porisanimi hlačkami, kaj si o tem kter tip misli, mi je pa v bistvu vseeno. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
janna

Neprebrana objavaNapisal/-a janna » 27. Apr. 2008 4:39

Jaz nosim čisto vse, bombažne tangice z slončki, brazilke z srcki, mrežaste in prosojne tangice, čisto mini mini tangice, korzete, pižame z medvedki in še in še :D Rada nosim pisane zadeve, ne morem pa se upreti sexy perilu, ponavadi moj potem kmalu dobi kakšen mms :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Apr. 2008 9:34

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov