Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zajfa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zajfa » 21. Jan. 2007 8:31

prebral sem veliko vasih odgovorov.

kaj se tice zenskega perila je vpil na moskega razlicen od posameznika do posameznika. Meni osebno so bile vedno vsec braziljanke, sedaj ko sem pa dalj casa s svojim dekletom, da so mi tudi tangice postale vsec.

Pri meni je odvisno v kaksnem razpolozenju sem. Posebej v zimskih mesecih je moje pozelenje po dekletu neverjetno in takrat mi veliko pomeni, da ima na sebi braziljanke, ki me popolnoma obnorijo.

Kar se pa moske populacije tice, pa je sedaj ze nekaj let trend, da nas tangice spravljajo v derilij.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Feb. 2007 15:18

js zelo velik dam na spodnje perilo in tud pr tipu ful gledam kasnga nos. Recimo bivši je mel ful teh široke noksarce k so mi šle res na jetra... :? ne vem zakaj, ampak teh gat ne prenesem. Zdajšnji pa ma skos te oprijte pa čist hud body, tko da sam dol podem. Js pa prisegam na črn pa beu spodn periu(zato k sm mal bl trmna, pa mi sede). Ne maram pa ostalih kičastih batv, k me nardijo k kako kurbo :razz: :lol:
Uporabniški avatar
>Pikica>
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Štajerka v Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a >Pikica> » 09. Feb. 2007 18:45

sexy perilo nosm in kupujem d se počutm uno na hudo sexy..sam dab pa kej opazu..če vid kake tangice na nov jih takoj sleče :D opaz sam velik pa na to ne da se men zdi :) mogoč ga zapalijo kake čipke pa tak mal na hudo sexy more bit :)
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 10. Feb. 2007 12:35

js najrajše kupujem sexy spodnje perilo... seveda še raje če gre on z mano in pove svje mnenje in da ga že pri tem malo podžigam :D
drugače pa mam rada vedno na sebi lepo perilo, tudi če vem da takrat ne bom seksala, ker se boljše počutim, bolj samozavestno. moj fant opazi kako perilo mam, ampak mu to ni tolk pomembno... bolj pomembno mu je da se hitro sleče :D men pa so na njem najbolj hot oprijete boksarce, recimo rdeče ali črne.
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2006
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 12. Feb. 2007 7:52

meni osebno spodnje perilo veliko pomeni.se moram počutiti sexy.najbolj mi sedejo tangice ali pa oprijete hlačke.pri moških je pa tudi pomembno da v spodnjicah dobro izgleda.meni se zdi,da moškim najbolj pašejo oprijete spodnjice-pa ne tiste klasične,ampak tiste ki izgledajo kot oprijete kratke hlače..kako se jim že reče?
...pozabila....sam da niso dolge gate :D
...itak mi vse diši po tebi...
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 12. Feb. 2007 16:44

Jao, meni je spodnje perilo res ful pomembno... vedno ga izberem tako, da odraža moje počutje tisti dan... ali ful seksi, romantično, športno... ampak nekako opažam, da je moškim dost vseeno, kakšno je (vsaj pri mojih dveh zadnjih fantih je blo tko), važno, da čimprej leti dol z mene :wink:
ampak očitno imam samo jst tako "srečo" s tipi :evil:
...if it hurts, it's probably worth it...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 10. Nov. 2007 14:27

pomojem si to vsak fant razlaga drugace odvisno od okusa, enega bolj uzburjajo tangice drugega oprijete boksarce za tretjega je bolje ce zenska nima na sebi nic,..cist odvisno
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 10. Nov. 2007 14:39

jz mislem da perilo nima tako pomembne vloge, mal že porajta kakošno je pa tko ampak po mojem komi čaka da ga nimaš več na sebi...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 10. Nov. 2007 17:01

Ne komentira spodnjega perila, oz. mu je vseeno. Važno mu je,da sem čimprej brez njega. :razz:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 10. Nov. 2007 17:04

Važno je samo to,da je čisto. :D
zelenooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a zelenooka » 10. Nov. 2007 18:11

moj kr opazi kaksne mam no...ker njemu se kr use zdi sexi na men...posebi kaksno sexi spodnje perilo
ampak najraje vidi da sm brez
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 10. Nov. 2007 22:46

...jaz sem tudi mahnjena na spodnje perilo... zelo pomembno je, kdaj kaj nosim... večinoma pa tangice, najraje mrežaste, prosojne, fant jih enostavno obožuje na meni (še raje pa če jih lahko z enim potegom sleče :D ). Se strinjam s tistimi, ki si kupujejo spodnje perilo zato, da izgledajo sexi - s tem si dvigujemo samozavest, poleg tega vidijo partnerji drugo, sexi stran punce. Zelo mi je pomemben kroj, material in količina blaga (čim manjši košček blaga), saj poudari/skrije obline.
Uporabniški avatar
Amy.<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amy.<3 » 11. Nov. 2007 8:45

Kupujem si tako spodnje perilo, v katerem se dobro počutim...Torej pomemben mi je material...Nosim pa največ boxarce in tangice...Pa seveda moderček...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 11. Nov. 2007 11:15

joooj moj bejbi je cist nor na perilo...zadnic sva sla skup u trgovino in sm mu kr rekla da naj mi zbere v cem bi me rad vidu..tok da...kupla...ampk se mu se nism pokazala...cakam na en trenutk;)

drgac pa obozuje zivo perilo (tako rumeno, oranzno-zive barve)...

men so tut perilca srckana..sam madonca-kesa greeee... :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 11. Nov. 2007 14:50

Jaz rada kupujem spodnje perilo, in mi je pomembno, da je udobno in sexi... Zato tudi fantu večkrat kupim kakšne bokserce ki so mi všeč...

Na živce mi gre ceneno, kičasto spodnje perilo iz npr new yorkerja ipd,... :tot:

Am, nisem še opazila da bi on mojemu spodnjemu prilu posvečal ful pozornosti; če mam kak nov komplet ponavadi reče da sem ful lepa v tem, da mi paše; da je sexi... :) Aja pa rdeča barva mu je najbolj všeč.. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]