Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
moj ful ne mara čipk, pa tangice mu tut niso nč kaj posebnga...v tem se strinjava.. ful so mu hude brazilke, al pa nizke boksarce...pa take, k so mal drugačne, ne enobarvne..jst sicer prisegam na roza barvo (on pravi, da mam že preveč rozastih oblačil), ampak mam pa spodnje perilo v vseh barvah.. drugač pa jih on itak kmal sleče, ker pravi, da mi bo tko bl udobno
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
mojmu je za moj perilo čist vseen,res pa je da se zmrduje nad boxami s snupijem iz hm
če se že oblečem,je najbolj vesel, če se tut kar se da hitro slečem
če se že oblečem,je najbolj vesel, če se tut kar se da hitro slečem
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Jaz imam rad lepo spodnje perilo, ... okej, raje rečem seksi: kakšna čipka, kaj prosojnega materiala, da so hlačke gladkejše od bombažnih (nevem kako se že reče materialu, lycra?!), sploh pa sem navdušen nad raznimi korzeti, negližeji, najlonkami, mrežastimi nogavicami, ipd, itd.
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Po moje nisi mislil na čipko, vem pa približno kaj misliš... Tudi sama imam rada če ima moški dober okus za perilo in da tudi opazi kaj punca nosi, sej v končni fazi se oblečeta pravtako eden za drugega, a ni tak?
Pri meni je tako, da najprej se moram sama počutiti dobro. Ponavadi je tak, da gledam kaj imam oblečeno in potem izberem tudi perilo v takšnem odtenku, vglavnem tako da paše... Enostavno ne moram imet črno perilo in belo majico oz hlače, če le imam izbiro,si probam to uskladit, ne vem če je to moj fetiš ali tako na to gleda še gdo drug?
Pri meni je tako, da najprej se moram sama počutiti dobro. Ponavadi je tak, da gledam kaj imam oblečeno in potem izberem tudi perilo v takšnem odtenku, vglavnem tako da paše... Enostavno ne moram imet črno perilo in belo majico oz hlače, če le imam izbiro,si probam to uskladit, ne vem če je to moj fetiš ali tako na to gleda še gdo drug?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aja? Js pa ne poznam čis nbenga, k bi mu blo kej tacga ušeč...
Js nosm izklučno boxerce pa hotke, najraj pisane pa gladke, dost je snupijeu pa raznih prauličnih junakou, dost je pa tut takih k so brez motivou, pa sam kšn metulčk al pa mejhn detajl. In do zdej je blo še usakmu tipu sexy in mislm, da jih je zmer mn, k bi jim ble tangice pa sami štriki kul. Hvala bogu.
Aja, pa itak zmer kombiniram s cunami (ampak res zmer), sploh polet, k se mi recmo rob od boxerc vid. Mi ful ne zgleda, če use skp ni usklajen. Jp, sm zlo dosledna kar se tega tiče.
Js nosm izklučno boxerce pa hotke, najraj pisane pa gladke, dost je snupijeu pa raznih prauličnih junakou, dost je pa tut takih k so brez motivou, pa sam kšn metulčk al pa mejhn detajl. In do zdej je blo še usakmu tipu sexy in mislm, da jih je zmer mn, k bi jim ble tangice pa sami štriki kul. Hvala bogu.
Aja, pa itak zmer kombiniram s cunami (ampak res zmer), sploh polet, k se mi recmo rob od boxerc vid. Mi ful ne zgleda, če use skp ni usklajen. Jp, sm zlo dosledna kar se tega tiče.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
jst mam v svojmu kupšku perila med stotimi tangicami še vedno nekaj najljubših,ki jih kar naprej nosim pa včasih pašejo kakšne boksarce,hotke...odvisno kok sm oblečena oz. za kam...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
pri mojem = črno. čipkasto po možnosti. je pa itk kot večina drugih še vedno bolj vesel, če ga hitro slečem.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Moj ma najraje kaj mrežastega, čipkastega. Barva ni toliko pomembna, vendar vseeno - črna vodi. Mu je pa všeč tudi en punčkast kompletek z rožicami, hehe.
Glede pomena ... sexi perilo mu nakazuje da bo dober sex.
Glede pomena ... sexi perilo mu nakazuje da bo dober sex.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
pri men je tud tko, da če mam oblečen sexy spodnje perilo, ga potem še bolj zapelem... všeč mu je pa čipkasto rdeče al pa črno
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Kakšna barva al pa material je je čist odvisno od tipa samga. Moj ma rad črno, pa vsejn kake so. seveda pa morjo bit tangice, čeprav se me tud v boksercih ne bran
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov