Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
em, men so pa fajne use vrste spodnega perila, tangice pod kake oprijete hlače al pa krilo, bokserce za pozimi, ko je pol tk fajn toplo, navadne hlačke, pa so še vedno zakon za vsak dan... najbol udobne so...
ka pa spodnje perilo vaših fantov?
men so najbolše oprijete boksarce... s kakim fajnim motivom gor, recimo črne pa rdeč hudiček al pa kej pdobnega...
ka pa spodnje perilo vaših fantov?
men so najbolše oprijete boksarce... s kakim fajnim motivom gor, recimo črne pa rdeč hudiček al pa kej pdobnega...
LOVE hurts
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mislim da so mu najljubše ene tangice tko z nizkim pasom črne barve, spredi pa je narisana mala mucika,ko tko luštno gleda in piše...has anyone seen my pussy
Drgač mu je pa všeč, če nosim tangice, ker mi skoz pravi da mam tko fajno ritko...in me kr naprej grabi za njo al en navadn slip tud z zlo nizkim pasom...
najrajš pa vidi da sm brez vsega spodi še posebej, če mam kako kiklco oblečeno
Drgač mu je pa všeč, če nosim tangice, ker mi skoz pravi da mam tko fajno ritko...in me kr naprej grabi za njo al en navadn slip tud z zlo nizkim pasom...
najrajš pa vidi da sm brez vsega spodi še posebej, če mam kako kiklco oblečeno
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Kolker sem do sedaj opazila jim je najbolj všeč živo rdeča barva tangic takšnih ali druačnih. Najbolje, da maš še kakšnega hudička narisanega odspredaj
Sam zasledila, da morajo biti tangice take barve, da se ne vidijo skoz, če imaš slučajno bele hlače al pa kaj takega. Halo? Poskusi ravno nasprotno bomo videli kako se ti bo lahko upital.
Sam zasledila, da morajo biti tangice take barve, da se ne vidijo skoz, če imaš slučajno bele hlače al pa kaj takega. Halo? Poskusi ravno nasprotno bomo videli kako se ti bo lahko upital.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
moram priznat da je full odvisno od tipa do tipa...
enim so vsec tangice, drugim zenske boxsrce.. pa nekaterim tudi take standardne hlacke
tangice pa so vsekakor najbolj priljubljene.. pa se ce se kanse bolj prozorne, vzorcaste...skratka take bolj hot!!
enim so vsec tangice, drugim zenske boxsrce.. pa nekaterim tudi take standardne hlacke
tangice pa so vsekakor najbolj priljubljene.. pa se ce se kanse bolj prozorne, vzorcaste...skratka take bolj hot!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Pomen spodnjega perila je men osebno estetski, pa higiena itak.
Drgac pa sp. perilo izbiram tko da bo meni vesc, se prav kej ornk butastega pa smešnega, kkšni hudi vzorci, potiski, motovi, barve, oblike... Sm ful odprta kar se spodnjega perila tiče. Cipk pa ne maram preveč ..
Drgac pa sp. perilo izbiram tko da bo meni vesc, se prav kej ornk butastega pa smešnega, kkšni hudi vzorci, potiski, motovi, barve, oblike... Sm ful odprta kar se spodnjega perila tiče. Cipk pa ne maram preveč ..
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
prisegam na 100% bombaž. razen če sva z miškom zmenena da pride k men in da bo akcija, mam en črn korzetek z bleščicami in čez eno oblekco, spodi pa brez, al pa kj od perila ki mi ga je on kupil in ni bombažno.
meni pa se čisto zmeša ko vidim njega v črnih oprijetih boxarcah.... NJAMI NJAMI
meni pa se čisto zmeša ko vidim njega v črnih oprijetih boxarcah.... NJAMI NJAMI
- baby_doll
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Itak, da nosiš tisto, kar ti odgovarja. Všeč mi je seksi perilo in po moje je moški, ki to na meni opazi in mu je všeč, večji sladokusec v erotiki in igricah. Moja izkušnja je, da sexy čipkice še zvišajo kvaliteto erekcije in jo podaljšujejo.
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Mojmu sploh tangince niso kul, kar je meni super, ker jih drugač sploh ne maram So mu pa všeč brazilke, pa veliko čipk mora bit, drugač pa mislim, da fantje ne gledajo tok na spodnje perilo, ampak jim je v tistem trenutku vse drugo bolj pomembno
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ce bi jaz mela keš, bi verjetn mela na tone sp.perila..pac ker mi je ful vsec in ful rada nosim lepo in razlicno sp. perilo..na primer en dan cipke , drug dan nek vzorcek s srcki..pac res tko vse od tangic do hotk..sam zal to ful stane..tko da zdj mam dost klasicne stvari pa kksn komplet k ni tok klasicn pa za vsak dan a ne..
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov