Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Jan. 2011 12:29

neznankan napisal/-a: Ne povem, ampak vpraša. In če ne bi blo novo ne bi šla lagat, da je.

kdo pa govori o laganju? a za majico mu tudi poveš, da jo je že bivši slekel s tebe? ali ga druga oblačila ne zanimajo? le dragi komleti?
ne štekam tega cirkusa.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:35

_patchouli_ napisal/-a:Ne vem, koliko nosite korzete, ampak meni to ni udobno spodnje perilo. In posledično ga ne nosim kar tako, za vsak dan. Včasih že, ampak res parkrat na leto. Seksi kompletke oblečem za fanta, ker vem, da bo NJEMU všeč. Ja, celo nardim nekaj, da moj tip v postelji z mano uživa. In ja, ob tem se tudi jaz počutim seksi in super, bla bla bla, kot je izpeljala purple_rain :D

Edit: urejam, ker sem neznakin pripisala eno stvar, ki je ni napisala ona. :oops:

Ti dam čist prav. Zakaj bi nosila neki v čemer se ne počutiš udobno. A pa ti pove, da mu je všeč, ali le misliš da mu je? Ker pomoje, da ne uživa le zarad perila.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 17. Jan. 2011 12:51

Vem, da mu je, ker se mu učke zasvetijo, ko pride do perila in reče wow :D

Itak z mano ne uživajo sam zarad perila, jaz sem vsesplošno fajn :P (hec, nisem samovšečna sploh :cool: ) Ampak seksi perilo je pač del igre, del zapeljevanja.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 14:28

Če mu je všeč pa kar v akcijo. Moj na perilo ne pada. Se moram drugače tudit zanj.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 17. Jan. 2011 14:32

^^se strinjam s _patchouli_ in ostalimi bejbami :D Če bi gledala na to katero spodnje perilo je bivši videl bi morala pol verjetno več kot polovico spodnjega perila vstran vrečt pa novega nabavit zdaj ko mam drugega fanta al kak? :D

Po mojem vsakega fanta vsaj mal podžge punca s seksi spodnjim perilom, to je skor isto kot lepo zavito darilo in ko ga odviješ te čaka presenečenje... no v tem primeru gola punca pripravljena za akcijo... :D
Zadnjič spremenil kikyca, dne 01. Jul. 2011 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 14:51

Nihče ni rekel, da ko imaš novega fanta bi pa mogu vse perilo stran zmetat. Ne to pa ne. Ampak, da mu ne bi lagala, da je novo, če bi vprašu. Ne bi pa več nosila perila, ki mi ga je bivši kupil. Če pa je perilo s pomenom za njega, mora bit pa prav izrecno zanj izbrano, če ne nima pomena.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 17. Jan. 2011 14:58

Noben me še ni vprašal, če mam kako spodnje perilo novo al ne oz. če že se ni spuščal v podrobnosti :D Sicer smo si pa itak ljudje različni (hvala bogu) tak da se nima smisla brezvzeze prerekat, vsakemu je kaj drugače všeč. :D
Zadnjič spremenil kikyca, dne 01. Jul. 2011 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 15:14

Men ga je skoraj vsak, ampak nihče mu pa ni dajal kakšnega hudega pomena ali pa mi kupil kaj res hudega. Največji kiks pa je bil prevelik ali premajhna številka.

Drugače si pa lepo povedala v zadnjem stavku. In še kako res je tole.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 17. Jan. 2011 20:06

neznankan napisal/-a:Nihče ni rekel, da ko imaš novega fanta bi pa mogu vse perilo stran zmetat. Ne to pa ne. Ampak, da mu ne bi lagala, da je novo, če bi vprašu. Ne bi pa več nosila perila, ki mi ga je bivši kupil. Če pa je perilo s pomenom za njega, mora bit pa prav izrecno zanj izbrano, če ne nima pomena.

haha če bi moj vedu da mi ga je bivši kupu bi ga še z večjim veseljem slačil.... :twisted: :twisted: Bi mu blo čist prehudo in bi mu nabil ego do konca.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 18. Jan. 2011 0:35

Mi ni jasno, zakaj eni tipi se lotijo kupovat zenskega perila? Bolano
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 18. Jan. 2011 0:49

^^Zakaj pa ženske moškim kupujemo/jo? Sem tud na forumu že večkrat zasledila, da punce za darilo kupijo fantu boksarke, zakaj pol oni ne bi mogli tud svoji punci kupit spodnjega perila? Nevem no, men osebno se ne zdi to nekaj nenavadnega. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Jan. 2011 8:47

Akvamarin napisal/-a:Mi ni jasno, zakaj eni tipi se lotijo kupovat zenskega perila? Bolano

meni je pa to krasno darilo. :D (če ima tip kaj okusa seveda).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Jan. 2011 14:07

Tud jst sm dobla že kr nekaj perila za darilo. Men je kul.

Drgač pa nisem ravno ljubiteljica čipk, imam pa rada usnje. Tko da tud kompleti, ki jih imam so usnjeni.

Npr. kej takšnega mi je kul

Slika

Slika

Slika
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 18. Jan. 2011 17:51

Nesanica napisal/-a:haha če bi moj vedu da mi ga je bivši kupu bi ga še z večjim veseljem slačil.... :twisted: :twisted: Bi mu blo čist prehudo in bi mu nabil ego do konca.

Zdaj mi pa povej a se jz motim, da si ti skupaj s poročenim al to drži?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Jan. 2011 19:23

ka ma pa to veze?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov