Pomen spodnjega perila!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 10:24

Potem pa tud nekaj drugega ni vredu z njo, če tko menjava tipe.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Jan. 2011 10:27

^^zakaj pa? :P
(ja, zdej pa že mal izzivam; ker tole je pa adijo komentar)
Sej ne veš kako "tko" menjava tipe; mogoče so bli pa to 3je različni (pa je že "množina") v 5 letih - men se to ne zdi velik.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 11:04

Hotla sem rečt da se lepše sliši če rečeš: dragi tole perilo sem si pa zate kupila, a ti je všeč. Kot pa: dragi ah tole je pa že 5 let staro in so ga že trije pred tabo občudovali.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Jan. 2011 11:10

A ti vsakemu poveš, da je to spodnje perilo že kdo videl? A je treba vsakič obrazložit kdaj še bilo to uporabljeno? :P Pa še pokazat račun in datum nakupa.

Ah, ta pokvarjenka, ker si drzne menjati spolne partnerje in se jim pokazat v istem seksi perilu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Jan. 2011 11:21

^^Slika
neznankan napisal/-a:Hotla sem rečt da se lepše sliši če rečeš: dragi tole perilo sem si pa zate kupila, a ti je všeč. Kot pa: dragi ah tole je pa že 5 let staro in so ga že trije pred tabo občudovali.
Ti hudiča, jz sem pa živela v zmotnem prepričanju, da se bejbe oblačijo kot se, ker se one v tem počutijo fajn (v to je vključeno tudi fantovo občudovanje - jz se tud "v občudovanju" počutim fajn) in ne izključno samo za fanta :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Jan. 2011 11:37

valda je treba celo garderobo menjat. nov fant, nov človek. ;)

ti neznanka a ti si za vse neznance nabaviš nove sexi oprave?

to je že velik strošek, če drugega ne. ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 17. Jan. 2011 11:44

neznankan, that would be me :D
Brez skrbi, mam več kot en sexy kompletek in definitivno več od tebe in ja, prav vsi, razen zadnjega, so videli več kot enega tipa. What a slut. Pač, tipi pridejo in grejo, sexy kompletki ostanejo za vedno :P Kaj, a naj ga stran vržem, ko grem s tipom narazen? A res misliš, da tipu povem, da je bilo perilo kupljeno še v obdobju njegovega predhodnika? Pa tud če bi, ob pogledu nanj oziroma mene v njem, mislim, da me ne bi niti slišal.
(Pa z mano ni nič narobe, hvala za skrb)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:00

*mala* napisal/-a:A ti vsakemu poveš, da je to spodnje perilo že kdo videl? A je treba vsakič obrazložit kdaj še bilo to uporabljeno? :P Pa še pokazat račun in datum nakupa.

Ah, ta pokvarjenka, ker si drzne menjati spolne partnerje in se jim pokazat v istem seksi perilu.

Moj, če mu je nekaj všeč vedno vpraša, če je novo. Lažem pa glih ne.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Jan. 2011 12:07

^^ In če slučajno ni novo? Potem pa vprašanja, kdo je vse to že videl? Zakaj je videl? Itd..?

Dobr da vem, da moram po vsakem fantu vse zamenjat :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 17. Jan. 2011 12:08

^^^ Pa sej ni treba lagat. Pač rečeš, ne ni novo, mam že ene 2 leti. Normalni ljudje namreč sploh ne bodo potem iz tega šli vlečt kakih čudnih zaključkov in delat problemov, tam kjer jih ni (ojoj, pred dvema letoma pa ja še nisva bila skupaj... a to pomeni, da nisem prvi? :cry: ipd)

namenjeno neznakin :)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:12

purple_rain napisal/-a:^^Slika
neznankan napisal/-a:Hotla sem rečt da se lepše sliši če rečeš: dragi tole perilo sem si pa zate kupila, a ti je všeč. Kot pa: dragi ah tole je pa že 5 let staro in so ga že trije pred tabo občudovali.
Ti hudiča, jz sem pa živela v zmotnem prepričanju, da se bejbe oblačijo kot se, ker se one v tem počutijo fajn (v to je vključeno tudi fantovo občudovanje - jz se tud "v občudovanju" počutim fajn) in ne izključno samo za fanta :P

Tud jaz, ker jaz oblečem to v čemr se dobro počutim. Ampak v prebiranju teme sem ugotovila, da se gre za to kako na spodnje perilo gledajo fantje. Če bi se mi šlo zanj, bi kupla novega.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:15

_patchouli_ napisal/-a:
Brez skrbi, mam več kot en sexy kompletek in definitivno več od tebe.

To pa zelo dvomim. Sva si pa različne v tem, da moji - tisti, ki perilo opazijo vedno vprašajo, če je novo. Maš srečo, da tebe ne. Nisem rekla, da ga vrži. Ampak, če je s pomenom za njega, mora bit izbrano za njega. Starega pa nosiš, ko ni s pomenom za njega.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:16

*mala* napisal/-a:^^ In če slučajno ni novo? Potem pa vprašanja, kdo je vse to že videl? Zakaj je videl? Itd..?

Dobr da vem, da moram po vsakem fantu vse zamenjat :D

Je novo, ker mam toliko spodnjega perila, da ni šanse, da ne blo novo. Pa še fante redko menjam, tko da ni variante. Govorim zase, ne zate!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 17. Jan. 2011 12:17

_patchouli_ napisal/-a:^^^ Pa sej ni treba lagat. Pač rečeš, ne ni novo, mam že ene 2 leti. Normalni ljudje namreč sploh ne bodo potem iz tega šli vlečt kakih čudnih zaključkov in delat problemov, tam kjer jih ni (ojoj, pred dvema letoma pa ja še nisva bila skupaj... a to pomeni, da nisem prvi? :cry: ipd)

namenjeno neznakin :)

Saj s tabo se čist strinjam. Komentar je bil za malo, ki je dejala, če mu povem, da ni novo. Ne povem, ampak vpraša. In če ne bi blo novo ne bi šla lagat, da je.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 17. Jan. 2011 12:19

neznankan napisal/-a:Ampak v prebiranju teme sem ugotovila, da se gre za to kako na spodnje perilo gledajo fantje. Če bi se mi šlo zanj, bi kupla novega.

Ne vem, koliko nosite korzete, ampak meni to ni udobno spodnje perilo. In posledično ga ne nosim kar tako, za vsak dan. Včasih že, ampak res parkrat na leto. Seksi kompletke oblečem za fanta, ker vem, da bo NJEMU všeč. Ja, celo nardim nekaj, da moj tip v postelji z mano uživa. In ja, ob tem se tudi jaz počutim seksi in super, bla bla bla, kot je izpeljala purple_rain :D

Edit: urejam, ker sem neznakin pripisala eno stvar, ki je ni napisala ona. :oops:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov