Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zakaj pa?
(ja, zdej pa že mal izzivam; ker tole je pa adijo komentar)
Sej ne veš kako "tko" menjava tipe; mogoče so bli pa to 3je različni (pa je že "množina") v 5 letih - men se to ne zdi velik.
(ja, zdej pa že mal izzivam; ker tole je pa adijo komentar)
Sej ne veš kako "tko" menjava tipe; mogoče so bli pa to 3je različni (pa je že "množina") v 5 letih - men se to ne zdi velik.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A ti vsakemu poveš, da je to spodnje perilo že kdo videl? A je treba vsakič obrazložit kdaj še bilo to uporabljeno? Pa še pokazat račun in datum nakupa.
Ah, ta pokvarjenka, ker si drzne menjati spolne partnerje in se jim pokazat v istem seksi perilu.
Ah, ta pokvarjenka, ker si drzne menjati spolne partnerje in se jim pokazat v istem seksi perilu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
Ti hudiča, jz sem pa živela v zmotnem prepričanju, da se bejbe oblačijo kot se, ker se one v tem počutijo fajn (v to je vključeno tudi fantovo občudovanje - jz se tud "v občudovanju" počutim fajn) in ne izključno samo za fantaneznankan napisal/-a:Hotla sem rečt da se lepše sliši če rečeš: dragi tole perilo sem si pa zate kupila, a ti je všeč. Kot pa: dragi ah tole je pa že 5 let staro in so ga že trije pred tabo občudovali.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
neznankan, that would be me
Brez skrbi, mam več kot en sexy kompletek in definitivno več od tebe in ja, prav vsi, razen zadnjega, so videli več kot enega tipa. What a slut. Pač, tipi pridejo in grejo, sexy kompletki ostanejo za vedno Kaj, a naj ga stran vržem, ko grem s tipom narazen? A res misliš, da tipu povem, da je bilo perilo kupljeno še v obdobju njegovega predhodnika? Pa tud če bi, ob pogledu nanj oziroma mene v njem, mislim, da me ne bi niti slišal.
(Pa z mano ni nič narobe, hvala za skrb)
Brez skrbi, mam več kot en sexy kompletek in definitivno več od tebe in ja, prav vsi, razen zadnjega, so videli več kot enega tipa. What a slut. Pač, tipi pridejo in grejo, sexy kompletki ostanejo za vedno Kaj, a naj ga stran vržem, ko grem s tipom narazen? A res misliš, da tipu povem, da je bilo perilo kupljeno še v obdobju njegovega predhodnika? Pa tud če bi, ob pogledu nanj oziroma mene v njem, mislim, da me ne bi niti slišal.
(Pa z mano ni nič narobe, hvala za skrb)
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
*mala* napisal/-a:A ti vsakemu poveš, da je to spodnje perilo že kdo videl? A je treba vsakič obrazložit kdaj še bilo to uporabljeno? Pa še pokazat račun in datum nakupa.
Moj, če mu je nekaj všeč vedno vpraša, če je novo. Lažem pa glih ne.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ In če slučajno ni novo? Potem pa vprašanja, kdo je vse to že videl? Zakaj je videl? Itd..?
Dobr da vem, da moram po vsakem fantu vse zamenjat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
^^^ Pa sej ni treba lagat. Pač rečeš, ne ni novo, mam že ene 2 leti. Normalni ljudje namreč sploh ne bodo potem iz tega šli vlečt kakih čudnih zaključkov in delat problemov, tam kjer jih ni (ojoj, pred dvema letoma pa ja še nisva bila skupaj... a to pomeni, da nisem prvi? ipd)
namenjeno neznakin
namenjeno neznakin
- neznankan
- Kofetarica
purple_rain napisal/-a:^^Ti hudiča, jz sem pa živela v zmotnem prepričanju, da se bejbe oblačijo kot se, ker se one v tem počutijo fajn (v to je vključeno tudi fantovo občudovanje - jz se tud "v občudovanju" počutim fajn) in ne izključno samo za fantaneznankan napisal/-a:Hotla sem rečt da se lepše sliši če rečeš: dragi tole perilo sem si pa zate kupila, a ti je všeč. Kot pa: dragi ah tole je pa že 5 let staro in so ga že trije pred tabo občudovali.
Tud jaz, ker jaz oblečem to v čemr se dobro počutim. Ampak v prebiranju teme sem ugotovila, da se gre za to kako na spodnje perilo gledajo fantje. Če bi se mi šlo zanj, bi kupla novega.
- neznankan
- Kofetarica
_patchouli_ napisal/-a:
Brez skrbi, mam več kot en sexy kompletek in definitivno več od tebe.
To pa zelo dvomim. Sva si pa različne v tem, da moji - tisti, ki perilo opazijo vedno vprašajo, če je novo. Maš srečo, da tebe ne. Nisem rekla, da ga vrži. Ampak, če je s pomenom za njega, mora bit izbrano za njega. Starega pa nosiš, ko ni s pomenom za njega.
- neznankan
- Kofetarica
*mala* napisal/-a:^^ In če slučajno ni novo? Potem pa vprašanja, kdo je vse to že videl? Zakaj je videl? Itd..?
Je novo, ker mam toliko spodnjega perila, da ni šanse, da ne blo novo. Pa še fante redko menjam, tko da ni variante. Govorim zase, ne zate!
- neznankan
- Kofetarica
_patchouli_ napisal/-a:^^^ Pa sej ni treba lagat. Pač rečeš, ne ni novo, mam že ene 2 leti. Normalni ljudje namreč sploh ne bodo potem iz tega šli vlečt kakih čudnih zaključkov in delat problemov, tam kjer jih ni (ojoj, pred dvema letoma pa ja še nisva bila skupaj... a to pomeni, da nisem prvi? ipd)
namenjeno neznakin
Saj s tabo se čist strinjam. Komentar je bil za malo, ki je dejala, če mu povem, da ni novo. Ne povem, ampak vpraša. In če ne bi blo novo ne bi šla lagat, da je.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
neznankan napisal/-a:Ampak v prebiranju teme sem ugotovila, da se gre za to kako na spodnje perilo gledajo fantje. Če bi se mi šlo zanj, bi kupla novega.
Ne vem, koliko nosite korzete, ampak meni to ni udobno spodnje perilo. In posledično ga ne nosim kar tako, za vsak dan. Včasih že, ampak res parkrat na leto. Seksi kompletke oblečem za fanta, ker vem, da bo NJEMU všeč. Ja, celo nardim nekaj, da moj tip v postelji z mano uživa. In ja, ob tem se tudi jaz počutim seksi in super, bla bla bla, kot je izpeljala purple_rain
Edit: urejam, ker sem neznakin pripisala eno stvar, ki je ni napisala ona.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov