Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
hm, meni pa se zdi, da je kakšnemu mogoče res najbolj všeč samo gola ženska... verjetno jih ni prav veliko, ampak kakšen se pa najbrž le najde
mene pa zanima po kolikšnem času tipu uletite s takim perilom (korzet, samostoječe ipd.)... po enem tednu "zveze", po enem mesecu, po pol leta?
mene pa zanima po kolikšnem času tipu uletite s takim perilom (korzet, samostoječe ipd.)... po enem tednu "zveze", po enem mesecu, po pol leta?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Predvsem je pomebno kolk je sama zenska seksipilna, perilo je samo en lep dodatek, ki ga moras znat nositi. Neseksipilna zenska, bo zgledala smesno z unimi korzeti in dodatki. Za tangice pa definitivno moras imeti dober rit.
Osebno ne maram tigrastega perila, posilam pa tole>
http://www.youtube.com/watch?v=7w_PBurNqQw
Osebno ne maram tigrastega perila, posilam pa tole>
http://www.youtube.com/watch?v=7w_PBurNqQw
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
softTouch napisal/-a: mene pa zanima po kolikšnem času tipu uletite s takim perilom (korzet, samostoječe ipd.)... po enem tednu "zveze", po enem mesecu, po pol leta?
jaz sem vedno prakticirala tako, da sem počakala do prvega primernega praznika. moj roj. dan, njegov, valentinovo. nisem dolgo čakala. naprej pa po želji. fantje ne morejo skriti navdušenja nad svojo punco v takih trenutkih. in tudi zaigrati ne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
pri meni pa odvisno, itak dostikrat nosim samostoječke, sploh spomladi, nogavice pa tako ali tako vsakemu perilu dajo pridih seksi videza.
Načrtno pa se oblečem že precej na začetku, navadno potem ko že parkrat seksava.
Načrtno pa se oblečem že precej na začetku, navadno potem ko že parkrat seksava.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
claire napisal/-a:^^ ok ajdi (recio, da ti lateks ni všeč). kaj pa prva slikica od treh? a se ti kdaj oblečeš v kaj takega?
brez zamere, ampak nisem še slišala za tipa, ki ne bi trzal niti niti malo na hudo sexi opravo.
ima kak drug fetiš? a sploh veš za njegove fetiše? a on ve za tvoje? sprašujem, ker si te predstavljam kot eno nuno, ki se v vsem ženstvenem ne počutiš dobro. kot eno možačo. tvojega pa kot da ti ne upa povedati. in reče lepa si mi naga, da te ne razkuri. (tudi meni je golota sicer ok, ampak vedno eno in isto, to ni zdravo za nobeno razmerje). mene res zanima kako klapajo take veze, kjer ni niti pri sexu nobene vznemirjenosti.
Jaz nisem rekla, da meni ni všeč, ampak da mojemu ni všeč. Zase govorim samo kaj največ in najrajši nosim.
Huda sexi opravi je zanj to, da sem brez spodnjega perila. V postelji itak nujno čim prej gola. Ampak drugače recimo, da kdaj oblečem samo majčko, brez modrčka. Ne mara korzetov, štumfov. Rad pa ima svilene srajčke. Všeč mu je, če moje gole prsi prekrivajo moji dolgi lasje. Od spodnjega perila so mu najbolj všeč boksarce, ki se lepo oprimejo ritke.
Veza pa nama odlično klapa, če te to skrbi.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Jaz modrčke večinoma nosm čipkaste, ker so mi čipke všeč. Ampak všeč meni. Moj ima najrajš čimbolj prozorne al kako bi rekla, da se skoz vid.
Tangice mu niso tko zlo všeč, so mu bolj boksarce. Tko da mi je to kar dobro, ker tangice niso nč kaj zdrave. Tako, da spodaj pa jaz prisegam na bombažne boksarke, da se obvarujem vnetij.
Se mi pa zdi, da je moj čist povprečen moški, in da najrajš vidi, če na sebi nimam nič. Najlonk pa ne nosim - mam suho kožo po njih. Pa se mi zdi, da bi mi vsake strgal, ko na hitro vleče cune iz mene.
Tangice mu niso tko zlo všeč, so mu bolj boksarce. Tko da mi je to kar dobro, ker tangice niso nč kaj zdrave. Tako, da spodaj pa jaz prisegam na bombažne boksarke, da se obvarujem vnetij.
Se mi pa zdi, da je moj čist povprečen moški, in da najrajš vidi, če na sebi nimam nič. Najlonk pa ne nosim - mam suho kožo po njih. Pa se mi zdi, da bi mi vsake strgal, ko na hitro vleče cune iz mene.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
no če se vežem na izjavo v drugi temi - če vsak dan ješ bel kruh se ga naveličaš....
Itak da je oj v sekundi trd če mu odprem vrata gola, ampak če bi to počela vsakič mu ne bi bilo zanimivo... Tako pa včasih seksi spodnje perilo, včasih samo bombažne boksarice, včasih samo spalna srajčka, včasih samo petke... Nikoli se ni pritožil...
Itak da je oj v sekundi trd če mu odprem vrata gola, ampak če bi to počela vsakič mu ne bi bilo zanimivo... Tako pa včasih seksi spodnje perilo, včasih samo bombažne boksarice, včasih samo spalna srajčka, včasih samo petke... Nikoli se ni pritožil...
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Joj sam, če na golo telo ne bi palil tudi na sexi perilo ne bi. Drugače pa uporabljat 5 let en komplet sexi perila kot je ena napisala je pa tud mal dolgočasno. Važn je, da je kaj novega, to je potem sprememba.
Drugač pa zakaj bi se mogle ženske neki sexi oblačit. Kaj pa moški?
Drugač pa zakaj bi se mogle ženske neki sexi oblačit. Kaj pa moški?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^sej ni rekla, da isti tip gleda tisti en komplet, ampak da je en komplet videl več tipov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]