Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ja js mam ponavad rozaste, pa če so mrežaste al pa navadne. večinoma so take srčkane mam ene rdeče doma pa mi je kr mal bed jih nost... (niso roza ane)
- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
A moj že opazi, kaj imam gor. Ampak zdaj več ne da take pozornosti na to, kaj imam gor. Zdaj če bi imela kake ful hot tangice in seksi nederček, bi že kaj rekel...ni pa mu perilo neki wow. Lepo mu je, ne pa zaj tak, da bi vzdihoval poleg, pa oh in sploh!
Drgače pa je meni ful pomembno, kakšno spodnje perilo imam. Pomembno je, da se dobro počutim v tem, kar nosim!
Drgače pa je meni ful pomembno, kakšno spodnje perilo imam. Pomembno je, da se dobro počutim v tem, kar nosim!
Lp, Tamara
-
Sabinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
Ja, moj tudi ne daje ne vem kakega posebnega pomena spodnjemu perilu... sam slece me hehe... men so pa dobre boksarke s snoopyji pa miskami al pa na splosno boksarke... tangic ne nosim kej dost...
v bistvu mi je blo vcasih mal tk bad, k pac niti pogledu ni skor kua mam oblecn.. zdj pa se ne sekiram vec... c bo kdaj ucinkval bom oblekla kej bl norga, drgac pa ne...
v bistvu mi je blo vcasih mal tk bad, k pac niti pogledu ni skor kua mam oblecn.. zdj pa se ne sekiram vec... c bo kdaj ucinkval bom oblekla kej bl norga, drgac pa ne...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
MOjmu spodnje prilo niti ni tok važno. Al mam gor tangice, boksarce, al pa navadne gate....sploh nima veze....valda je pa najbolj srečen če sem brez
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
BabyBlue` - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
jest osebno sm cist nora na spodnje perilo kupujem ga pa predvsem zarad sebe k vidm neki sexy pa qjut morm kupt... zdej sm si kupla korzet k ma pac tut trakce za nogavice pa nikjer ne najdem vzorcastih pa me zanima ce kera ve kje bi se jh dal dobit samostojece sm najdla teh pa ne...vem da je mal izven teme sam bom vseen hvalezna odgovoru
-
incognito - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Mb
jaz sem tut večinoma v boxarcah, ker so mi pač bolj komot drugače pa si rada nabavim kake tange s snupije, ker so mi tak šik in kjut... moj pa pač da včasih kako zabavljivo pripombo, če vidi, da mam kaki novi kos na sebi (seveda ga potem v najkrajšem možnem času tut sleče )
-
StrawberryGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
- Kraj: MariborCity
Moj ima najrajši kako sexy opremo (najbolj ga rajca moj tigrast komplet s trakci in nogavicami ), drugače pa tudi opazi, če imam kake nove tangice ("i, glej, kaki lepi Snoopy" ). Seveda pa sem na koncu vedno kmalu brez vsega...
Si vis amari, ama!
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
moj pa sploh nima časa da opazi če mam kaj novega na sebi, ker kar sama takoj vprašam če mu je všeč. drugače pa mi velikokrat tudi on kupi tangice...zdaj že približno ve kake so mi všeč...na začetku je vedno full grozne izbiral
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
glede perila je blo men v najini vezi najbol, k se je odloču, da mi bo za valentinovo kupu spodnje perilo, kot se šika.. in sva šla po vseh možnih štacuncah in probavala korzetke in modrčke in vse tak.. taka dolga predigra je izpadl vse skp.. ker sm se jst sexy počutla v vseh tistih stvareh, njega je pa valda tut rajcal to, da me vid v tistih krpicah... no na koncu sva v palmersu izbrala korzet s štrumpantlni, tangice in nogavice. Oblečem ga zmer samo za posebne priložnosti, k ga hočm spomnt na tist dan
nogavice je pa nasploh težko dobit, ker so skor vse samostoječe.. to pa ni to
Angie
nogavice je pa nasploh težko dobit, ker so skor vse samostoječe.. to pa ni to
Angie
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]