Pomen spodnjega perila!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
emanuela napisal/-a:^^moja sestra jih vedno dobi v New Yorkerju.Pa je kar nekaj kompletov ful lepih.
Men je pa New Yorker A košarica čist prevelika, lahko si jo samo na glavo poveznem namesto kapice .. oz. sem šele pred kratkim ugotovila, da je košarica pri 70A (jaz imam drugače 75A) dosti manjša in mi na srečo lepo pristaja
Agent Provocateur mi je sicer tud všeč, ampak nisem še odkrila nič takšnega, da bi me res navdušilo in da bi dala zato čez 100 EUR za ene gate .. še čakam na kakšen res kul kos.. samostoječih štumfkov, ki jih drugače obožujem, pa sploh nimajo nič izbire tam se Calzedonia, La Perla ipd. še vedno bolje obnesejo.
- mmmmmmxxxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
neznankan napisal/-a:^^ Se mi zdi, da si ti še mlad fant a ne?kikyca napisal/-a:^^Zakaj pa ženske moškim kupujemo/jo? Sem tud na forumu že večkrat zasledila, da punce za darilo kupijo fantu boksarke, zakaj pol oni ne bi mogli tud svoji punci kupit spodnjega perila? Nevem no, men osebno se ne zdi to nekaj nenavadnega.
Jaz pa tega nočem, ker sem tko delikatna, da še sama včasih težko izberem.
Mlad sem po srcu. Drugače pa v zrelih letih
Če tip ve kaj ti je všeč potem ni problema.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Ne vem, če je tko lahko vedet. Jz to še sama težko definiram. Vsako stvar moram probat, da vidim, če mi pristaja, če mi je prav, potem se šele odločim.
Ena velikost lahko pr drugem proizvajalcu pomen čist neki druzga kot pri prvem. Tko, da ne želim, da mi kdo kupuje spodnje perilo. Če že to želi naj mi rajš podari darilni bon in si potem grem sama izbrat.
Ena velikost lahko pr drugem proizvajalcu pomen čist neki druzga kot pri prvem. Tko, da ne želim, da mi kdo kupuje spodnje perilo. Če že to želi naj mi rajš podari darilni bon in si potem grem sama izbrat.
- mmmmmmxxxx
- Sramežljivka
Lejte punce. Mislil sem da to naredi tip, ki ve kaj hoče in ve kaj ti hočeš. Malo mu moraš pa tudi zaupat glede okusa in teh stvari.
Navsezadnje bo on gledal tebe kako mu boš "pritisk" dvigovala, ne?
Navsezadnje bo on gledal tebe kako mu boš "pritisk" dvigovala, ne?
-
jagoodka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2008
claire napisal/-a:^^ pa naj še kdo reče, da babe ne komplicirajo! bon. jea. najbolj neizvirno darilo sveta.
svašta no.
da te tip ne pozna dovolj dobro, da bi ti kupil primerno perilo je pa žalost vseh žalosti.
strinjam kompliciranje pa tako! mislim...kje je ta čar ko ti nekdo kupi perilo? običajno je normalno, da se fant in punca dovolj poznata in vesta kaj je komu všeč,...če pa slučajno se zgodi, da punci izbrano perilo splooooh ni všeč, ga pač obleče samo zanj, ki ji ga je izbral:) in oba sta srečna!
bon za darilo za svojega dragega/svojo drago???!!! again... žalost vseh žalosti.
Have a nice day!
- mmmmmmxxxx
- Sramežljivka
Naj mogoče najprej tip začne s čim malim. Npr. samostoječe nogavice in od tu naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov