Pomembne vrednote pri nasprotnem spolu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Feb. 2009 20:20

Mislm da je njen post kr resničen. ;)

Jst sm pa moje vrednote predvsem izoblikovala glede na pretekle izkušne, tko da tuki so zbrane napake dveh, mogoče treh, bivših.

Hm, pr men more rd potovat, oz. tut če ni dnarja, da se spomne na kšn road trip po jadranski magistrali s štruco kruha in paštetami. Da se ne sme bat avionov, ker potrebujem sama moralno podporo (čeprov tole glih ni neki pomembno). Aja, pa da je razgledan, da se spozna na kj. Da zna slovenščino perfektno (če je tle rojen), pa tut angleščino solidno. To me je pri dveh bivših motilo, da sta delala ogromne slovnične napake, kar men živc potegne. Da zna uporablat S/Z!!! Pa da nima nič proti mojemu žuranju, da gre tut z mano vn če hoče, da se vklopi v družbo, da nima nič proti alkoholu, travi... (en bivši je bil straight edge in sm pol jst popivala z njegovimi prjatli, medtem ko je on sedel zravn in obsojajoče gledal :roll: ) Da ma rad SONCE. Da ne pospravlja več od mene in da mi ne teži, če mam vodo/sladoled/piškote kjerkoli v bližini računalnika oz. postelje. Da ni škrt in da mi ni treba vračat kovancev, k si kj sposodm. Da ne obsoja mojega zapravlanja :schlaumeier: Pa še ful bi se najdl. :oops: Ampak ja, to so glavne stvari, k so me motile.

Aja pa še ena : da ne fejka vsega naštetega, sam da me dobi, pol k sm pa "zagarantirana", pa pozab na vse to.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 26. Feb. 2009 20:46

-da je pametnejši od mene, da se od njega lahko česa naučim, pač res more bit ZELOOO razgledan
-da rad potuje
-da je spontan in avanturist
-da ma tok stvari, ki mu dogajajo, da komi najde čas zame
-pa pol pač te stvari kot so iskrenost pa to
-aja, pa naj bo samozavesten, lahko je cinik, sam ne pa nesramen (oz. je lahko mal nesramen, če je v trenutku smešno :D)
-da ni preresen oz. da sploh ni resen, ampak da vseen ma neke cilje in ve, kaj si želi dosežt
-da ne blefira da mu nobena ženska ni huda, naj mi pove če je, da jo še js pogledam. Al pa da bova midva skupi za vedno in podobne nebuloze, mislm, cut the crap, uživava dokler sva, ko več ne bova pa ne bova, pa naj ne bo pretirano romantičen, tko, v mejah normale

Ma tko no, pač idealen moški :D (am, js sm sebe opisala?) Ubistvu je pa popolnoma vseen, dokler se štekava in zadeva funkcionira.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Feb. 2009 22:45

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 26. Feb. 2009 23:10

Glavno, da me ma rad in, da me ne jezi PREVEČ. Ostalo se pa sproti rihta! :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]