Pomembne vrednote pri nasprotnem spolu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marjan Pezde
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marjan Pezde » 25. Feb. 2009 16:15

Slej ali prej vsak pride v leta, ko ugotovi, da je dovolj letanja s cveta na cvet, in da je čas za RESNO zvezo. pravega partnerja je težko najti. vsak človek ima pač neke meje, vsak ima neke zahteve po določenih vrednotah, vsak nekako vidi kreaturo človeka s katerim bi rad prebil celo življenje ... kakšne so pri tem vaše želje? kako si predstavljate idealnega partnerja? kakšen mora biti? pa ne samo zdaj, za en ali dva partyja, ampak tudi takrat, ko bomo stari in betežni ... katere stvari pač najbolj cenite pri nasprotnem spolu(okej, drugače usmerjeni pišite za isti spol), na kaj največ date?
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 25. Feb. 2009 16:32

Hja men je važno, da je poba urejen na splošno in da ma tud v glavi vse pošlihtano. Važno je, da ve kaj hoče, ne pa da se še išče in ne ve točno kaj bi počel. Fajn je, če ima vsaj zametke smisla za humor, saj, kam pa pridemo brez smeha?? :D Bit mora tud mal avanturista, da ga ni strah probat novih stvari in potovat kam, kjer niso sam hoteli in asfaltirane ceste, ipd. Najbolj pa mi je pomembno, da zna včasih ''pozabit nase'' in se osredotčt name, ko ga res potrebujem. Da me podpira pri mojih odločitvah in mi je v oporo, ko sem na tleh. :) :wink:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Feb. 2009 19:03

Poleg tega da me ima rad (jasno) najbolj cenim pozornost, samoiniciativnost in pridnost.

Ne maram lenuhov, razvajencev in takšnih, ki nimajo nobenega cilja v življenju.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 25. Feb. 2009 19:57

V prvi vrsti se mi zdi pomembno, da ima v glavi razčiščeno - ali išče resno vezo ali samo avanturo. Sem pač oseba, ki je avanturisti ne zanimajo. Pomembno se mi zdi, da zna sam poskrbeti zase, da ni mamin sinček (kakšno malenkost skuhat, pospravit za sabo, da ima skrb za čistočo). Da ne obuja zastarelih dogodkov (ja, takrat sem te prosil za uslugo, pa je nisi naredila, zdaj pa je jaz tebi ne bom). Mora biti vsaj malo romantična duša, iskrenost in pogovor mi dosti pomenita. Da ne dela iz vsake muhe slona. Mora se znat postavit zase. In seveda, da je kar je, preprost, z vsemi napakami vred. Popolnega moškega pač ni.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 25. Feb. 2009 20:10

Zazeljeno je, da ni Pezde.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 25. Feb. 2009 20:31

Idealnega moškega tako ali tako ni, vsekakor pa so glavne vrednote pri meni:

*da se tip po čim krajšem času odloči kaj bi rad (bluzenje, resno vezo), da js vem, če mi v danem trenutku to sploh ustreza
*si zna vzet čas zame (če ma še manj časa si tisto minuto za klic, sms, verjetno lahko odtrga), a ne pretirava s tičanjem ob meni (pač nekaj časa zase, nekaj trenutkov s prjatli pa vseeno lahko dobim pa tut njemu se ni treba temu odpovedat)
*da ne obljublja nečesa, kar kmalu ali sploh nikoli ne misli naredit
*da ni PRETIRANO ljubosumen, sploh pa ne na moje moške prijatelje za katere dobro ve, da nebi imela nič z njimi (no sej v zdravi meri, priznam, pa tudi paše, ker veš, da mu je mar zate)
*da se mi zna čustveno odpret, izpovedat, torej da ne zadržuje svojih čustev, problemov v sebi, ko pa mu js mogoče lahko pomagam
*da me zna poslušat in mi zna ali vsaj poskuša svetovat
*da je vsaj malo romantična dušca (me zna presenetit sm in tja s kakšnim skromnim presenečenjem, lepim smsom, besedami, dejanji)
*da ima zastavljene cilje (ne pa da tava in ne ve kaj bi sam s sabo oz. kaj bo sam s sabo čez nekaj let)
*da ni lenoba: da mu šport vsaj nekaj pomeni (ker tut men dost); da tudi on kaj postori (vsaj moška dela, ne pa da leži ko kup nesreče na kavču); da se mu da kaj novga preizkusit (kak izlet, mogoče potovanje, nova izkušnja)
*da mu ni bedno predstavit meni svojih prjatlov in prjatlc in spoznavat mojih (da se hitro vključi v družbo)
*da je pripravljen na mirno reševanje problemov (s pogovorom in ne dretjem, kuhanjem mule in podobnim)
*da se zna tut kj pohecat, spravt u smeh
*da je simpaticen, odprt do drugih ljudi, se ne nosi
*in ja...nikoli maminmega sincka, ki bi mamico koval v zvezde, in ti govril kaj nrest (npr. skuhat), d bo tko dobr k je od mamice...bebe

vrjetno kar velik zgleda, sam ce preberes, v bistvu ni tolk, ker se vse povezuje....:) in moj je tak :P
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 25. Feb. 2009 20:36, skupaj popravljeno 5 krat.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 25. Feb. 2009 20:32

Nikoli maminega sinčka. :lol:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 25. Feb. 2009 20:50

jez mislm da k zacnes enkrat pr enih 15tih z ljubeznskimi poskusi gledas predvsem s srcem pol pa zacnes tut mal z glavo razmislat. Kajti srce te slej k prej zapusti, lepota izgine mišlenje pa navade pa ostanejo.

idejalnega NI!!! so pa ideali k pac nastanejo ideali ker se z njimi sprjaznes, kar naenkrat vids lepoto v stvareh k sploh niso lepe in podobno...

mislm pa da tist k tega ni sposobn in ceu lajf isce 'idealnega partnerja' ostane sam...
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 25. Feb. 2009 21:46

UG84 napisal/-a:Ne maram lenuhov, razvajencev in takšnih, ki nimajo nobenega cilja v življenju.

Se strinjam. Če ima človek cilj, ima večinoma vse pošlihtano.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 25. Feb. 2009 21:50

Da ma svoje nazore, nacela in izoblikovan pogled na zivljenje ... da ta pogled in mnenje pove in za tem stoji. K vsemu temu seveda spadajo tudi zivljenjski cilji.
Da ima zdrav smisel za humor.
Da se z njim da pogovorit in sklepat kompromise.
Da je vsaj do neke mere konkreten moski, ob katerem se ti malo zasibijo kolena :P , ker je pac seksi. Ampak, da zna z mano bit nezen.
Da zna poskrbet zase.
Da mi pomaga in stoji ob strani, ko ga potrebujem.

:!: Zavedam pa se, da tega nimam pravice zahtevat od njega, dokler se sama ne obnasam tako do njega (z izjemo tiste moskosti :P ) :!:
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 25. Feb. 2009 21:56

Znat mora razmišljat s svojo glavo in se postavit zase, ne pa da je neka mehkužna ovca. Potem je zelo pomembno tudi, da je vesele narave, da se zna pošalit iz veliko stvari, ker v življenju nujno potrebujem čimveč smeha. Zelo zaželeno je tudi, da je delaven in vztrajen, čeprav sem trenutno v zvezi z nekom, ki je že na meji lenuha :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Feb. 2009 22:52

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 25. Feb. 2009 23:09

~NIA~ napisal/-a:*aja pa met mora hrbtenico (da ne pokima vsemu kar jst rečem, čeprov mi je všeč da nakonc popusti in moja obvelja!)

Čisto kontradiktorno... :rofl:
V bistvu si opisala copato, zato upam, da je bil post mišljen v hecu. :D

EDIT: videla opombo. :wink:
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 25. Feb. 2009 23:22

~NIA~ napisal/-a:*aja pa met mora hrbtenico (da ne pokima vsemu kar jst rečem, čeprov mi je všeč da nakonc popusti in moja obvelja!)
*....

^^ :rofl: Haha, če dobiš tipa, ki bo delal vse, kar si napisala zgoraj, bo prav gotovo imel hrbtenico, ja! Mislim, da mu sploh ne bi pustila, da ma svoje mnenje. Če bi ga mel, bi mu težila, ker ni po tvoje, če pa ne, bi mu težila, ker je "brez hrbtenice".

~NIA~ napisal/-a:...mislem da bom tazga težko našla...

^^Poskusi med deževniki-oni nimajo hrbtenice niti ušes, tako da ga ne bo nič motilo... :rofl:

P.S.: Si pa fajn napisala vse skup :wink: Take dejansko obstajajo :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Feb. 2009 23:30

sanjski moški, ni kej :D .......katerga bi se po 14dneh hitr naveličala :D

kaj more met moj dec?
usekakor me more imet rad, to je na prvem mestu, ker če me ne mara mu nobena superduper sposobnost in mišica ne pomagata.
Potem pa kakršen pač je.neke sanjske vrednote je težko dobit, useeno pa mam rajš take, ki majo kej od svojga žiulenja in vedo zakaj so na svetu.
Mislm, da sm kr najdla eno idelako zame :)sam še prstan mi da tist taprau, pa bo zacahnen za zmeri (no to je tko al tko že) :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov