Pomembne vrednote pri nasprotnem spolu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Feb. 2009 23:39

tkhni
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Feb. 2009 0:24

Sj je logično, da če ni na -ić, da je kavalir..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 26. Feb. 2009 7:39

[quote="~NIA~"]
*da se ne piše na -ić

*da ima avto (ki mi ga mora posojat)

*more odpisat smsje, in bit v vsakem možnem trenutku dosegljiv zame

*.......na razpolago moram imeti tudi njegov mobitel, računalnik in še kaj drugega, čeproav nebi nikol vohljala za njim.. čist tko, zarad lune!

*pred menoj naj ne bi imel preveč pestrega spolnega življenja, zdej pa nobenga stika z bivšimi :P[quote="~NIA~"]

a se ti nezdi da mal uiber pretiravas? ker kokr jez poznam tipe no fuking way da ti tole rata.......
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 26. Feb. 2009 9:48

Ajmo najbol trapast pa se mi zdi tisto odpisovanje sms-jev? Ni bolj naješne stvari kakor to...

Mobitel fuknit nekam stran, ker če ni potrebe je to waste of time.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Feb. 2009 10:03

:lupe:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:49, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 26. Feb. 2009 10:09

nikaragua napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:*da se ne piše na -ić

*more odpisat smsje, in bit v vsakem možnem trenutku dosegljiv zame

*.......na razpolago moram imeti tudi njegov mobitel, računalnik in še kaj drugega, čeproav nebi nikol vohljala za njim.. čist tko, zarad lune!

*pred menoj naj ne bi imel preveč pestrega spolnega življenja, zdej pa nobenga stika z bivšimi :P
~NIA~ napisal/-a:
a se ti nezdi da mal uiber pretiravas? ker kokr jez poznam tipe no fuking way da ti tole rata.......

Kolikor sem na tekočem, ga že ima? :D

Mene najbolj privlači to,d a tip ve kaj hoče početi v življenju. Da ima hobije v katerih je dober. Kolikor neumno se že sliši, pomembna mi je izobrazba, ampak ne zaradi papirja ali plače, ampak zato ker so mi všeč moški, ki radi študirajo in ki študirajo zato, ker jih neka stvar res zanima in potem o tem ogromno vejo. Ne sme manjkati tudi splošna razgledanost.
Morajo biti tudi ravno prav nežni in ravno prav strastni, poleg tega pa dobri prijatelji. To s prijateljstvom bi postavila celo na prvo mesto. :D
Ena meni zalo pomembna lastnost pa je tudi aktivno preživljanje prostega časa, rabim fanta, ki rad potuje in noče vsako leto preživljat počitnic v istem kraju ob morju.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Feb. 2009 10:22

~NIA~ napisal/-a:*da ni razvajen v smislu da bi v meni iskal drugo mamo
*da zna pospravt za sabo
*da zna likat!!!!!
*da zna kj skuhat (za razliko od mene ;) )
*da se ne piše na -ić
*da je VSAJ par cm večji od mene
*da se redno tušira in skrbi za higieno
*da ni škrt in da me kdaj kam pelje, kj plača..
*da je čist mal romantičn.. (ne sme bit osladno pa pretirano, ampak naprimer da se zna 'obnašat' če gredava sončni zahod..)
*da me razvaja z malenkostmi (gre ob 3h ponoč po pijačo, kupi limone ko sm bouna...) in razumem 'tipično žensko' (jst mam zadnjo besedo, jst mam prou, ne sme bit jezn ko sm trmasta, ko sm jezna, ko se derem, ko mam svoje muhe, izpade..)
*ne sme nosit kavbojk :D (vsaj en tizga enga in edinga modela k ga ma kr so res OBUP od OBUPA!)
*more odpisat smsje, in bit v vsakem možnem trenutku dosegljiv zame pa kjerkol že je (oprostim če smuča ali je v službi in ima delo)! ;)
*zaupat mi more (ne sme mi rečt 'ne bom ti povedal' - med nama ni skrivnosti) - na razpolago moram imeti tudi njegov mobitel, računalnik in še kaj drugega, čeproav nebi nikol vohljala za njim.. čist tko, zarad lune!
*znat more dobr plesat
*usake tolk more bit prpavljen na pijančevanje v diskotekah in na žurih..
*ne sme bit preveč ljubosumn
*pred menoj naj ne bi imel preveč pestrega spolnega življenja, zdej pa nobenga stika z bivšimi :P
*aja pa met mora hrbtenico (da ne pokima vsemu kar jst rečem, čeprov mi je všeč da nakonc popusti in moja obvelja!)
*....

...mislem da bom tazga težko našla...
Holy shit....torej, da ti das vse 4 od sebe on nej te pa streze spredi pa zadi? Kaj pa ti njemu das v zameno?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Feb. 2009 15:12

Jaz težko rečem, ker so mi všeč različne skrajnosti pri ljudeh... Od popredalčkanih urejenih piflarčkov, do zakajenih, sproščenih hipijev..

Pomembno mi je da ma človek neko osebnost, in da ne bo samo čakal na moj žvižg in komando.

Moj tip:
- mi mora zaupat
- me mora vizualno privlačit
- bit urejen in skrbet za higieno (da me ni sram ko grem z njim po mestu, in da me ne gleda čudno če mu rečem da naj pride kam v obleki s črnim metulčkom. :wink: )
- ma približno iste ali vsaj podobne poglede in potrebe kar se tiče spolnosti )
- ambiciozen (da pač malo miga v službi- oz pri izobraževanju)
- da ni pretirana prpa (ne prenašam pretiranega čustvovanja, jokanja ali karkoli podobnega)
- mora bit mal avanturista
- me ma rad :oops:
- da me spodbuja pri mojih ciljih, in ne podcenjuje mojih idej
- da ni čist predvidljiv- da me zna očarat in presnetit

- da se krega z mano kadar se hočem kregat :twisted:

Zaželjeno je še da ma rad šport, da zna kej sam pospravit in da ne čaka da se mu vse prinese k riti...

- pa mora bit zanimiv, ker ne prenesem dolgočasnih ljudi
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 26. Feb. 2009 15:24

Mahagonij napisal/-a:
*da zna pospravt za sabo
*da zna likat!!!!!
*da se ne piše na -ić
*da je čist mal romantičn.. (ne sme bit osladno pa pretirano, ampak naprimer da se zna 'obnašat' če gredava sončni zahod..)
*da me razvaja z malenkostmi (gre ob 3h ponoč po pijačo, kupi limone ko sm bouna...) in razumem 'tipično žensko' (jst mam zadnjo besedo, jst mam prou, ne sme bit jezn ko sm trmasta, ko sm jezna, ko se derem, ko mam svoje muhe, izpade..)
*ne sme nosit kavbojk :D (vsaj en tizga enga in edinga modela k ga ma kr so res OBUP od OBUPA!)
*more odpisat smsje, in bit v vsakem možnem trenutku dosegljiv zame pa kjerkol že je (oprostim če smuča ali je v službi in ima delo)! ;)
*zaupat mi more (ne sme mi rečt 'ne bom ti povedal' - med nama ni skrivnosti) - na razpolago moram imeti tudi njegov mobitel, računalnik in še kaj drugega, čeproav nebi nikol vohljala za njim.. čist tko, zarad lune!
*znat more dobr plesat
*aja pa met mora hrbtenico (da ne pokima vsemu kar jst rečem, čeprov mi je všeč da nakonc popusti in moja obvelja!)
*....

Holy shit....torej, da ti das vse 4 od sebe on nej te pa streze spredi pa zadi? Kaj pa ti njemu das v zameno?

Double D košarico (ali celo' F)! Kaj češ več?! :D
Imaš, da me vikaš!
Marjan Pezde
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marjan Pezde » 26. Feb. 2009 18:35

*da zna pospravt za sabo
*da zna likat!!!!!
*da se ne piše na -ić
*znat more dobr plesat
*....

Let me guess-samska? :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Feb. 2009 18:49

NIA ma ze neki casa fanta, kar vemo vse redne uporabnice tle gor :D

a si njega opisala? upam da se vsaj mal zafrkavas :D no ampak sej sigurno tut taki obstajajo, ki bi pasali v ta merila in bi radi meli tako punco.... :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Feb. 2009 19:29

A res ne štekate da je Niin post zajebancija? :lol:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Feb. 2009 19:34

Js štekam da je zajebancija, sam po njenem pisanju, se mi pa ne zdi daleč od resnice :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 26. Feb. 2009 19:38

Smo, smo, brez skrbi.

Samo....

...

... v teh alinejah je kup lastnosti (bi rekla, da kar 2/3), ki jih njen sedanji tip ima. Tako izraz "v vsakem hecu je nekaj resnice" dobi čisto stvarni pomen. :lach:
Imaš, da me vikaš!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Feb. 2009 19:46

Libido. napisal/-a:A res ne štekate da je Niin post zajebancija? :lol:

Meni se pa ne zdi zajebancija. :D Sej NIA je dost "zahtevna", tko da se mi zanjo to ne zdi nič kej tazga. :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov