pomagite prosm!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 25. Maj. 2008 13:15

čauuu.jst sm tuki nova pa sploh nevem kako bi začela...uglavnm jemlm kontracepcijske že ene 2 leti..zamenala sm jih jih že 4krat.ta mesc pa mam yarina.in menstra bi mogla pridt učeri.sam je dons.če bi se tem sploh lahko rekl da je menstra...nekak krvav izcedek..nism puzabla niti ene tablete,niti zamudila...sam usen summ da neki ni uredu...kaj mislte da je možnost da sm noseča?slišala sm za te tablete za spav.če ti zamuja jih uzemš in splaviš v obliki menstre.a mugoče veste u kolkm času jih morš uzet???nevem kaj naj nrdim!!!pumagite prosm!! hvala za odgovore
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 25. Maj. 2008 13:25

piiikica** napisal/-a:čauuu.jst sm tuki nova pa sploh nevem kako bi začela...uglavnm jemlm kontracepcijske že ene 2 leti..zamenala sm jih jih že 4krat.ta mesc pa mam yarina.in menstra bi mogla pridt učeri.sam je dons.če bi se tem sploh lahko rekl da je menstra...nekak krvav izcedek..nism puzabla niti ene tablete,niti zamudila...sam usen summ da neki ni uredu...kaj mislte da je možnost da sm noseča?slišala sm za te tablete za spav.če ti zamuja jih uzemš in splaviš v obliki menstre.a mugoče veste u kolkm času jih morš uzet???nevem kaj naj nrdim!!!pumagite prosm!! hvala za odgovore

Mislim da malo preveč paničariš. En dan, dva zaostanka menstruacije je pa ja normalno.. Še posebno če jemleš tabletke redno je možnost zanositve 0,001% .. Vse bo vredu? :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Maj. 2008 13:26

Teh tem je že kar nekaj..pojdi pod rubriko zdravje mislim, da boš tam našla marsikaj uporabnega :wink:
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 25. Maj. 2008 13:28

ja sam to dons ni bla menstruacija....trajal je ene 2 ure..to je use....zdej pa k da je sploh ni blo :cry: :cry: :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Maj. 2008 13:32

la
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 25. Maj. 2008 13:36

Sicer pa ja, tem o tabletkah in zanositvi je že dovolj ;) ... tolko o tem zdej..
Zadnjič spremenil Jess°, dne 25. Maj. 2008 15:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 14:43

:schlaumeier:
Čuješ, tak ti bom rekla. Začni brat (ti in tebi podobne) eno tako belo stvar, ki je popisana z nekimi friki črnimi poci, ki se jim reče latinica... So bl male črke, sam so pa čitljive. Nahaja se tista bela, brezvezna stvar notr u škatlici.
Deklič... Če menjavaš tablete, kot si jih ti menjavala, ti telo temu primerno tudi odreagira, ker niso vse KT isto šibke oz. močnejše in telo vseh vrst KT ne sprejme isto. In tole, da nisi mela čisto normalno menstre je po mojem čisto normalna reakcija telesa (meni se je isto naredilo, ko sem šla iz Harmonet na Cilest)...
Če pa te že daje panika da si noseča, pa čuješ... Via la lekarna, do pulta :"Teta, djte mi eno ono stvar, da vidiš, če si al nisi a veste... Khm... Kk bi vam povedla...No... Pač menstra mi zamuja ne... Pa bi mela no... :D "... Ok, malo te zajebavam.
Skratka v lekarni maš in babyteste in antibaby 48hours pills... Pa navodila so pr obojih :D .
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 25. Maj. 2008 15:30

kot prvo velik preveč paničariš.ne vem, a si kdaj pomislila da maš vse pomešano ker si tolk tabletk zamenjala. za moje pojme to zagotovo ne vpliva pozitivno.
drgač pa sama veš kako tabletke delujejo.če jih 100% jemlješ tako kot je treba, se nič ne more zgodi (razen tist 0,01% al kolk je že :!: ) tko da nehaj panike zganjat po nepotrebnem
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 25. Maj. 2008 15:55

Tist cajt, ko si ga porabla za registrerat se na forum, bi lohk šla že v lekarno, če te res tok skrbi..

A pa je res za vsake dve urci, ko nekaj zamudi, delat paniko??
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 25. Maj. 2008 16:05

tonja....berm navodila pa še kako...ne enkrat temveč večkrat...ampak ta navodila niso odg. na vprašanje...usakič ko sm zamenala tablete je blo use zmer lepo in prou...sam zdej pri yarina je drugač...drugač grem pa jutr po clear blue...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 16:12

Nvm za druge, jaz pr svojih tabletah mam napisano, da pri menjavi pride do
(alineje cel kup) težav.
Jaz v glavnem ne prenašam drugih tablem kot pa samo harmonest al harmonet al kaj so že :D . Na vse ostalo telo odreagira... Katastrofalno... :tot:
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 25. Maj. 2008 16:18

ah jst pa še zdej nevem kere so prave...usake majoo prehude stranske učinke...od logesta se zredila 10 kg,od lindylette 20 prehuda žiučnost,pol sm mela yasminelle pa sm šla na pregled pa je rekla če hočm večje joške ker jih kao nimam da mi da yarina....in pol sm te dubila....od tega pa itak ne pričakujš večjih jošk.mislm kr neki :? :? kaj bo sledeče..do 50 leta jih bom zamenala še 10 če bo šlo tko naprej :roll:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 16:21

ce so ti yasminelle vstrezale, zakaj si jih menjala? Saj imas tudi ti besedo, ne samo G.
piiikica**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a piiikica** » 25. Maj. 2008 16:25

jah pač sm bla čist vesela k mi je omenla da so se večini po yarini povečale joške :lol: pa sm dubila lažno upanje :oops:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 16:30

Zamenjaj nazaj za Yasminelle pa je... :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov