pomagite prosm!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
nevem zakaj taki haloo.
Pač menjala si tabletke in telo pač malo čudno odreagira na spremembo.
Sicer pa (brez zamere) meni se zdi brezveze te tablete neke menjavat. Jas mam ene že dobri dve leti in mi čist ugajajo. Nevem ali tebi nobene na ugajajo al delaš poskuse kere so bolše
edit:
drugače pa glede tega da si se toliko zredila.
KT samo spodbujajo apetit .Tako da moreš pač met malo samokontrole in si rečt ne. Drugače kt same po sebi ne redijo, ti pač več ješ in zato grejo kilogrami gor.
Pač menjala si tabletke in telo pač malo čudno odreagira na spremembo.
Sicer pa (brez zamere) meni se zdi brezveze te tablete neke menjavat. Jas mam ene že dobri dve leti in mi čist ugajajo. Nevem ali tebi nobene na ugajajo al delaš poskuse kere so bolše
edit:
drugače pa glede tega da si se toliko zredila.
KT samo spodbujajo apetit .Tako da moreš pač met malo samokontrole in si rečt ne. Drugače kt same po sebi ne redijo, ti pač več ješ in zato grejo kilogrami gor.
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
pri meni je tako: ko pojem eno tablico tabletk to se pravi 3 tedne in če npr. u torek uzamem ta zadnjo, mi menstra ne pride takoj naslednji dan ampak po navadi šele u nedeljo se pravi čez 4 dni. torej brez panike! ti pa priporočam, da ne menjaj toliko tabletk.
- piiikica**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana
yasminelle pa yarina mata hormon drospirenon k ne zadržuje vode v telesu in s tem pomaga k znižanju telesne teže.... pr logest,lindynette.. pa tega ni in se ti voda zadržuje v telesu in tako se poveča telesna teža.ne pr vsh pr večina pa....odvisn od posameznika.tko da s tem nimam več težav že kr neki časa
- piiikica**
- Sramežljivka
sej sm mela zdej menstro po 4 dneh(dons) sam je bla vodena,svetla in ni je več...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Sam maš pa čudno ginekologinjo da ti tko menja tablketke! Ker da se telo navadi na ene rabiš pol leta, pol pa če ti ne vstrezajo menjaš. In toliko časa lahko teoretično pričakuješ neredne menstruacije, različno šibke/močne. Jaz uporabljam tudi Yarino in imam po njih zelo šibko menstro, prsi se mi pa niso povečale. Ginekologinja mi je tudi zatrdila, da če menstre nebi dobila, da bi bila še vedno zaščitena, samo telo odreagira na tabletke drugače. Tako da brez panike!
- piiikica**
- Sramežljivka
ma ja čudna ja logest sm mela ene 1 let lindynette tud tm neke yasminelle pa sam 1 mesc pa mi je dala kr že yarina
-
jah, saj te ona ne sili, da menjaš tabletke ne.. ali?
- piiikica**
- Sramežljivka
ja ne me ne sil....sam pač mislm da ona najbl ve glede tega enkrat sm ji celo neki rekla nazaj pa me je čist napizdila...
-
a nisi prej rekla da si yasminelle zamenjala za yarino ker ti je povedla da ti po teh joški zrasejo??
- piiikica**
- Sramežljivka
ja je ja....rekla ja jst ti bom kr njih prepisala...itak so yasminelle pa yarina iste sam drugo ime...
-
jah pol pa menjaj ginekologinjo ane. Če je tale tak čudna... Nevem zakaj bi ti druge tabletke predpisala, če so ti one čist ugajale
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Ja zdravnica naj bi bila tam zato, da ti svetuje o stvareh, ki naj bi jih ona poznala in ti naj bi ji zaupal. Zato ne kriviti piiikice, da je zamenjala, saj je le zaupala osebi, ki naj bi ji najbolje svetovala.
Piiikica, predlagam ti, da zamenjaš ginekologinjo.
Piiikica, predlagam ti, da zamenjaš ginekologinjo.
- piiikica**
- Sramežljivka
vem ja morm jo zamenjat čimprej....k sm šla na pregled mi je predpisala antibiotike k sm mela glivice,tega pa mi sploh ni puvedala....k sm pršla šele v lekarno mi je farmacevtkinja povedala....
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
ejte punce sam neki me zanima..ka antibaby 48hour se da dobit u lekarni kr tko al rabiš recet??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]