Pojdi domov!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pčitno maš doma en primerek totalno otročjega modela, ki se niti približno ne zna soočat s problemi in jih reševat.
- Special CHICK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2012
No ja, taka mnenja sem pricakovala. Vseeno je na nek nacin tezko, vendar prej ko se vsa ta agonija zakljuci, lazje bom sla naprej
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
- Special CHICK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2012
Džeki napisal/-a:OMG
Tip se ti kurbari pred očmi, kaj ti ni jasno? zakaj le te naganja k tvojim, zato, da si lahko on komot druge ženske vozi, ko tebe ni.
Morš bit slepa, da tega ne sprevidiš.
Domov ravno ne, ker so hise zelo skupaj, njegov brat zivi nad nama, mama in oce pa na dovozu tako da so vsi bolj ali manj zjutraj in zvecer zunaj sprehajajo otroke in pse tako da...
*Verjamem pa da bi rade volje kaksno noc ostal kje drugje ali pa si privoscil vikend paket zuriranja (ce mene ni doma pac lazje ostane nekje do jutra)
*In ze samo to, da me je pripeljal do taksnega razmisljanja je dovolj za zakljucek mar ne
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
lej...ko se bosta prepirala in ko ti bo rekel "daj mi mir, pusti me samega, da si ohladim glavo" mu daj mir in ga pusti samega, da si ohladi glavo, ne pa početi, kar počnete ženske: rinete v moškega in lajate in hočete tisti trenutek vse razčistit...dajte mir. ko ti reče, da hoče mir, se odmakni. Pa te ne bo pošiljal domov.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
LOL. Spet tole. "Starši pravijo, da sva dobra skupaj"//"starši se že poznajo, kaj bodo pa rekli"//..tole ma še najmanj veze z vama!Special CHICK napisal/-a:smo se ze vsi navadili da je tako, njegovi starsi in moji starsi...vsi smo se navadili da v soboto hodiva na kosilo k mojim starsem v nedeljo pa k njegovim.
A tebi pa še ni kapnilo "kaj mi je tega treba" in da bi ti rekla "ajde, čau, dost imam tega" in zares šla..Special CHICK napisal/-a:Drugo bi bilo ce bi me zelel pustiti ali ce bi se zveza zakljucevala, potem bi seveda sla nebi visela pri njemu. /.../ Potem naj me zapusti in naj si ustvari zivljenje po svojem okusu. Bolje kot pa da mi nakoplje nepotrebne stroske bencina medtem ko se vozim gor in dol po njegovi zelji.
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Special CHICK napisal/-a:Pozdravljene.
Imam problemcek in sicer me zanima mnenje malo starejsih "deklet". Stara sem 26 let, partner pa jih ima 37. Vse lepo in prav, vendar se zadnje case vse podira. Skupaj sva ze 4 leta, pri njemu pa zivim 3 leta.
Ne razumem zakaj vsake toliko casa od njega slisim "pojdi domov, jutri bi rad sel ven". Meni se to zdi skrajno sebicno, glede na to da se je bil pripravljen spustiti v zvezo. Posiljati nekoga domov kot kakega psa, in ga nato ko izkoristis "prosti cas" poklicati nazaj se mi zdi iskreno zelo otrocje. Tudi sama sebe cenim dovolj, da zagotovo ne bom ob vsaki njegovi zelji skocila, vzela par stvari in doma cakala da me bo gospodic poklical. Sem razmisljala da bi vzela vse stvari in odsla domov, pa ne za dan, dva..temvec mesec, dva... Saj pravi da naj vse pustim pri njemu in grem samo malo pogledat starse. Mislim kaksna traparija. Kateri moski pri teh letih ne razume kaj pomeni biti v zvezi?
Zanima me kaj menite, do kam lahko moski gre in kdaj je najboolje vse skupaj opustiti in ga pustiti samega ce ze tako hoce. Da se razumemo, mi je kristalno jasno da nekdo potrebuje cas zase, da pa me nekdo posilja domov ko to njemu zapase...ne hvala. Ce zeli zvezo koncati jo lahkoo, ce zeli da ziviva vsak na svojem tudi lahko. Ne bo pa me posiljal kamorkoli bo hotel in kadarkoli se mu bo zljubilo. To sem mu parkrat povedala, vendar se vedno ko mu kaj ni prav rece "pojdi domov".
Tega se mi neda vec poslusati...Kaj pa ve nasplosno menite o tem
LP
ti je povedal vse,POJDI DOMOV
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
s0nckic4 napisal/-a:v prvem primeri mi absolutno ni jasno zakaj bi moral it partner domov, če gre drigi partner ven žurat!? razen če žurajoči partner namerava potem domov koga zraven pripeljat na zasebno zabavo...
.
this. to je prvo na kar sem tudi jaz pomislila. Tudi če se začne žurka pri njemu, se mi zdi več kot logično da je zraven, sej živi tam, naprej pa naj gredo fantje sami.
Pa tudi to da ti reče pojdi domov, dejansko pomeni, da pri njemu nisi doma.
Drgač pa to da fotr pa mami pa brat živijo tam in te poznajo ne pomeni nič. Men se ne ne bi zdel nič takega če bi brat varu in bi mu celo odstopila stanovanje za uro ali pa dve.
Spakiraj, če nisi že.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Nesanica napisal/-a:.Men se ne ne bi zdel nič takega če bi brat varu in bi mu celo odstopila stanovanje za uro ali pa dve. .
Ti si pa ena šaljivka. Jaz bi tamalo prej vprašala, če ji je cigl na glavo padel
The world is as you are.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Resno? Nisem starejša punca (22 let imam), s fantom ne živim tri leta, ampak samo leto in pol in prvič, ko bi slišala kaj takega od fanta (starega 21) bi res spakirala in šla, pa naj se goni.
Omg, da kaj takega prenašaš! In se še sprašuješ kaj bi?!
Se pa drugače popolnoma strinjam tudi z Džekijem. Seksa tam na veliko, vsaj če mene vprašaš (ali vsaj bi, če bi ti šla domov), itak da bejba za ONS ne rabi spat pri njem.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hmm, bi razumela da bi ti rekel da pojdi domov (sem sama velik kolerik in v afektu dostikrat koga kam pošljem, kaj rečem, pa mi je čez pol minute zelo žal da sem to naredila) ampak da potem mirno gleda kako pobereš par stvari in dejansko greš - to mi ni jasno. Če bi js to mojemu kdaj naredila bi verjetno tekla za njim iz bajte, in na kolenih prosila naj ostane. Ker to da se koga kam pošilja (po mojem mnenju) ne spada v ljubečo zvezo.
Tako da dvomim da je neka druga konstruktivna rešitev kot da greš.
Tako da dvomim da je neka druga konstruktivna rešitev kot da greš.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
emanuela napisal/-a:Ti si pa ena šaljivka. Jaz bi tamalo prej vprašala, če ji je cigl na glavo padel
jah - prvo vprašaš kaj je razlog in če je odgovor zadovoljiv in ti gre itak partner-ica na živce, daš potem ključe a ne.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov