Pojdi domov!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Tri leta že živita skupi, on te pa pošlje domov. Dom bi po vsej logiki moral biti tam, kjer živita, ne pa pri tvojih starših. Če tip tega ni ozavestil..dost slabo. Zanj si očitno res samo "gostja".
Sam d ti še enkat reče d pejd...spoki kufre in res pjd. Sam pol ne smeš palit na jokcanje in se vrnt po dveh dneh. Zaslužiš si lepši odnos s strani partnerja!
Sam d ti še enkat reče d pejd...spoki kufre in res pjd. Sam pol ne smeš palit na jokcanje in se vrnt po dveh dneh. Zaslužiš si lepši odnos s strani partnerja!
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
jaz sem sicer mlajsa, ampak moje mnenje je pac da po toliko casa, ce sta ves cas skupaj, se je malo navelical. Kako ti kaj izkazuje ljubezen? Razumem, da hoce cas zase, ampak to ne gre na tak nacin. Ven? 37letnik zura? In zakaj bi morala ti domov ce gre ven? A rabi prazno stanovanje za kaj...? To mi je mimo
- Special CHICK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2012
Tudi jaz menim da se je navelical. Nobenih zacetnih obcutkov ljubezni ni vec, vse je nekako mrtvo...kot da nisva naredila nekega prestop iz zaljubljenosti do ljubezni.
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
torej, odgovor imas, ne pusti, da se tako izzivlja s tabo. Zasluzis si takega ki te bo vreden. In ne nasedaj potem jokanju, da te hoce nazaj ker si mu jasno samo se rezerva in ne njegova ljubezen.Special CHICK napisal/-a:Tudi jaz menim da se je navelical. Nobenih zacetnih obcutkov ljubezni ni vec, vse je nekako mrtvo...kot da nisva naredila nekega prestop iz zaljubljenosti do ljubezni.
-
Kaycii* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Hmmm...jaz osebno, da bi meni to rekel, bi popokala VSE stvari pa šla domov in se ne bi več vrnila, kot kak cucek! S takim vedenjem sploh ne dokazuje svoja leta.... Praviš da sta skupaj že 4 leta on pa te že takorekoč 3 leta obravnava ko gostjo v svojem stanovanju...meni se zdi to mal absurdno, glede na to, da sta resna . Sama osebno bi naredila okoli tega rompompom in mi je čisto vseeno ali grema skupaj naprej ali pa vsak svojo pot. Itak je star že 37, tako da tole odhajanje ven in da te po vrhu vsega še "nažene" v taki stiuaciji iz stanovanja je skrajno čudno in nenormalno. A ta čas ko boš pa pri starših si bo pa pripeljal tist večer eno bejbo pa jo mirno pofukal? Js si to situacijo razlagam čist tako in nikakor drugače. Če bi imela RESNO zvezo in če delata v tej smeri, da bosta nekoč mož in žena in da bo on oče tvojih otrok je skrajni čas, da se pomenta, kaj te stiuacije sploh pomenijo. Jaz upam da ne boš zmanipulirana in plesala tako, kot bo on žvižgal.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
OMG!!!
In ti to prenasas? Spakiraj kufre in se ne vracaj vec k njemu! Da pri 37 zura kot kaksen 20 letnik...vse ok, ce je samski, ampak on ni. Bo pa, ce bos pametna, kmalu
In jaz si tega, da te prosi, da gres domov, ne morem predstavljati drugace, kot marsikatera ze pred mano: on ti s tem po ovinkih pove, da zeli domov pripeljat drugo zensko. Ker ce bi on sel zurat tko, da bi se dobil s prijatli in se ga napil do amena in uzival v njihovi druzbi, te ne bi prosil, da se mu umaknes....
In ti to prenasas? Spakiraj kufre in se ne vracaj vec k njemu! Da pri 37 zura kot kaksen 20 letnik...vse ok, ce je samski, ampak on ni. Bo pa, ce bos pametna, kmalu
In jaz si tega, da te prosi, da gres domov, ne morem predstavljati drugace, kot marsikatera ze pred mano: on ti s tem po ovinkih pove, da zeli domov pripeljat drugo zensko. Ker ce bi on sel zurat tko, da bi se dobil s prijatli in se ga napil do amena in uzival v njihovi druzbi, te ne bi prosil, da se mu umaknes....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
predvidevam, da žurat kot 20letnik pomeni se napijat do onemoglosti in v kafičih dvomljivega slovesa pecat najstnice?
in zakaj je to za samskega 37letnika sprejemljivo. ravnoo tako patetično za samske, kot zasedene.
in zakaj je to za samskega 37letnika sprejemljivo. ravnoo tako patetično za samske, kot zasedene.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Ce je clovek samski, lahko dela karkoli ga je volja. Ne glede na starost in ne glede na to, ali zadeva v druzbi izpade pateticna ali ne.
Seveda da je cudno, da samski tip, star 37 skace po diskacih in ga zura...ampak ce mu to pase, naj pocne to. In zaradi tega ne bo noben prizadet in zalosten (razen morda naivne bejbe, ki po sexu mislijo, da jih bo se poklical ).
Se bolj cudno pa je, da tip star 35 let, z dolgoletno partnerico (3, 4 leta) in malcico doma, pocne isto kot zgoraj omenjeni 37 letnik. A to pa je sprejemljvo? Ni, ampak se tudi dogaja. In to je huje....ker je tak 35 letnik enako neodgovren kot tisti 37 letnik. Le da v slednjem primeru noben ne trpi (razen morda naivne bejbe..... )
Seveda da je cudno, da samski tip, star 37 skace po diskacih in ga zura...ampak ce mu to pase, naj pocne to. In zaradi tega ne bo noben prizadet in zalosten (razen morda naivne bejbe, ki po sexu mislijo, da jih bo se poklical ).
Se bolj cudno pa je, da tip star 35 let, z dolgoletno partnerico (3, 4 leta) in malcico doma, pocne isto kot zgoraj omenjeni 37 letnik. A to pa je sprejemljvo? Ni, ampak se tudi dogaja. In to je huje....ker je tak 35 letnik enako neodgovren kot tisti 37 letnik. Le da v slednjem primeru noben ne trpi (razen morda naivne bejbe..... )
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Je pa res, da so same vedele, s kom so se spečale oz si šle delat otroka. Če ga 35-letnik žura, dvomim, da ga bodo leta še kaj spremenila oz umirila, da bo čez vikende čisto padel v družinsko življenje-odštejem izjeme.
The world is as you are.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Men se pa sploh ne zdi cudno, ubistvu je povsem logicno. Tak moski pac misli da je to ena redkih variant zanj, da spet koga sreca.v-e-s-n-a napisal/-a:Seveda da je cudno, da samski tip, star 37 skace po diskacih in ga zura...ampak ce mu to pase, naj pocne to.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
v-e-s-n-a napisal/-a:razen morda naivne bejbe, ki po sexu mislijo, da jih bo se poklical ).
ti pa res ne vem zakaj misliš, da ženske iščejo v diskačih tipe za resno zvezo, ki jih bodo po sexu prvo noč poklicali.
ženske ravno tako hodijo ven z namenom se posexat za eno noč.
če ti tega ne zmoreš in se ti zdi bolj varno, da imaš že 7 let istega tipa in da si zato spoštovana od okolice, ni treba da si njim nevoščljiva, če uživajo v promiskuitetnosti.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
1. jaz nisem napisala da to mislim
2. kdo je reku, da jaz tega ne zmorem in zakaj bi bila drugim za to navoscljiva????? naj delajo kar jim pase
Meni je lepo v moji vezi in ne pogresam menjavat tipov kot po tekocem traku
3. jaz nimam istega tipa ze 7 let zato, da sem spostovana od okolice. Ja ker ressssss je najbolj pomembno to, kaj si drugi mislijo! Get a life...
In ja....obstajajo naivne bejbe ki to mislijo. Ne vse, ampak so tudi take. Tako kot so tudi take, ki imajo f** frenda in ceprav se v to spustijo baje zavestno in vedo, da gre zgolj za sex, se kasneje zaljubijo in potem pridejo sem jokcat....
2. kdo je reku, da jaz tega ne zmorem in zakaj bi bila drugim za to navoscljiva????? naj delajo kar jim pase
Meni je lepo v moji vezi in ne pogresam menjavat tipov kot po tekocem traku
3. jaz nimam istega tipa ze 7 let zato, da sem spostovana od okolice. Ja ker ressssss je najbolj pomembno to, kaj si drugi mislijo! Get a life...
In ja....obstajajo naivne bejbe ki to mislijo. Ne vse, ampak so tudi take. Tako kot so tudi take, ki imajo f** frenda in ceprav se v to spustijo baje zavestno in vedo, da gre zgolj za sex, se kasneje zaljubijo in potem pridejo sem jokcat....
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
takih naivnih žensk je res zelo malo in so po večini še zelo zelo mlade in totalno izven tvoje starostne kategorije.
tako da ne vem kaj se imaš za pametno.
če ne menjavaš tipov kot po tekočem traku in jih nikoli nisi, je samo zato ker jih nikoli nisi imela možnosti in zato, ker misliš da je to slabo, ker drugi tako pravijo.
tako da ne vem kaj se imaš za pametno.
če ne menjavaš tipov kot po tekočem traku in jih nikoli nisi, je samo zato ker jih nikoli nisi imela možnosti in zato, ker misliš da je to slabo, ker drugi tako pravijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]