Pojdi domov!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Mr.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
Special CHICK napisal/-a:Pozdravljene.
Imam problemcek in sicer me zanima mnenje malo starejsih "deklet". Stara sem 26 let, partner pa jih ima 37. Vse lepo in prav, vendar se zadnje case vse podira. Skupaj sva ze 4 leta, pri njemu pa zivim 3 leta.
Ne razumem zakaj vsake toliko casa od njega slisim "pojdi domov, jutri bi rad sel ven". Meni se to zdi skrajno sebicno, glede na to da se je bil pripravljen spustiti v zvezo. Posiljati nekoga domov kot kakega psa, in ga nato ko izkoristis "prosti cas" poklicati nazaj se mi zdi iskreno zelo otrocje. Tudi sama sebe cenim dovolj, da zagotovo ne bom ob vsaki njegovi zelji skocila, vzela par stvari in doma cakala da me bo gospodic poklical. Sem razmisljala da bi vzela vse stvari in odsla domov, pa ne za dan, dva..temvec mesec, dva... Saj pravi da naj vse pustim pri njemu in grem samo malo pogledat starse. Mislim kaksna traparija. Kateri moski pri teh letih ne razume kaj pomeni biti v zvezi?
Zanima me kaj menite, do kam lahko moski gre in kdaj je najboolje vse skupaj opustiti in ga pustiti samega ce ze tako hoce. Da se razumemo, mi je kristalno jasno da nekdo potrebuje cas zase, da pa me nekdo posilja domov ko to njemu zapase...ne hvala. Ce zeli zvezo koncati jo lahkoo, ce zeli da ziviva vsak na svojem tudi lahko. Ne bo pa me posiljal kamorkoli bo hotel in kadarkoli se mu bo zljubilo. To sem mu parkrat povedala, vendar se vedno ko mu kaj ni prav rece "pojdi domov".
Tega se mi neda vec poslusati...Kaj pa ve nasplosno menite o tem
LP
Če bi imela kaj pameti bi že šla od njega. Meni se tovrstne ženske res smilite. A si ne morete pomagati ali kaj? Kaj te točno drži pri njemu? Predvidevam da takrat ko ima prazna jajca tebe več ne šmirgla a ne?
-
Lenoba - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2012
Mr.Mr. vrjetno punca ima pamet...ne vem zakaj žaliti...kaj ti ljubiš s pametjo ali srcem? Včasih se zgodi, sploh v malo daljši zvezi, da kakšne stvari nočeš takoj dojeti.
Special CHICK drugače pa tudi meni ni jasno zakaj bi morala ti domov da gre on lahko ven s prijatelji?
In ja kot so punce prej pisale..js se nebi zanašala na to da vsi blizu živijo...to so njegovi sorodniki in po vsej verjetnosti bojo z njim potegnili in bili tiho pred tabo....
Pa sta vidva drugače že kej govorila da bi imela kakšno družino?
Ker meni je tole zelo čudno da bi pri 37 letih samo žural in okoli hodil s kolegi... ne vem edino če je ala Rajko Hrvatič....pol pa vseeno če kar takoj popokaš
Special CHICK drugače pa tudi meni ni jasno zakaj bi morala ti domov da gre on lahko ven s prijatelji?
In ja kot so punce prej pisale..js se nebi zanašala na to da vsi blizu živijo...to so njegovi sorodniki in po vsej verjetnosti bojo z njim potegnili in bili tiho pred tabo....
Pa sta vidva drugače že kej govorila da bi imela kakšno družino?
Ker meni je tole zelo čudno da bi pri 37 letih samo žural in okoli hodil s kolegi... ne vem edino če je ala Rajko Hrvatič....pol pa vseeno če kar takoj popokaš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov