Pojavnost devic v partnerstvu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjetnost, da moški pri 40. dobi za partnerko Slovenko devico (glej še dodatne pogoje)?

če ni dodatnih pogojev: limitira proti ničli
1
8%
če ni dodatnih pogojev: manj kot 1 promil
2
17%
če ni dodatnih pogojev: manj kot 1%
0
Brez glasov
če ni dodatnih pogojev: od 1 do 5 %
4
33%
če ni dodatnih pogojev: nad 5%
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: limitira proti ničli
4
33%
ob navedenih pogojih: manj kot 1 promil
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: manj kot 1%
1
8%
ob navedenih pogojih: od 1 do 5 %
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: nad 5%
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 12

Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 31. Jan. 2016 19:33

Pa kje ste te slike našli? Jst sem preiskal tist podforum za moderatorje pa jih ni.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 31. Jan. 2016 20:04

Ajde, da bos lahko mirno spal. Mislim, da sem pobrisala vse, kar bi bilo lahko prepoznavno. Razen seveda one-of-a-kind telescka, takih ne delajo vec.

Slika

'Mati, wade!'
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 31. Jan. 2016 20:21

eh no. pa ravno face so izdajale, da gre še za bieberčke :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 31. Jan. 2016 20:33

Mja, mal diskretnosti pa moramo ohranit. :)
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 31. Jan. 2016 21:15

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Jan. 2016 21:17

Hej, če ti tipi dobijo sex, sem vesel za njih.

Problem so takšni tipi, kot je ta Optimist...ker takšni najdejo potem nesamozavestne tipe, in jim pričajo neresnico.

In potem ti tipi dobijo neko predstavo kako naj bi deloval sexualni market, in jih to še bolj zafrustrira.

Biti moški je lažje na sexualnemu področju, pri ženski je na prvemu mestu še vedno videz, in če ženska ni privlačna...ima mnogo manj izbire.

Medtem ko moški se lahko vlečemo na 1001 način, seveda je videz pomemben..ampak že če bereš po temu forumu, eni so všeč dolgolasi metalci, eni žgoljavi glasbeniki, eni da ima malo trebuščka. Ni važno kako izgledaš, zunaj je ene par žensk ki hoče sexati s tabo...važno je da je higiena na nivoju, obleka vsaj da ti je mar in je to to...samo najti moraš te ženske.

Kar se tiče pa karakternih lastnosti, je pa itak še bolj pestro...sem pa mnenja da lažje živiš in si uspešen z ženkami če imaš tele lastnosti:

- prijazen ( neustrežljiv, ne ritolozniški)
- ambiciozen ( ni treba da si uspešen, samo da imaš neko željo in vizijo in da delaš na temu)
- radodaren ( lahko daš, brez da bi nekaj zahteval v zameno, ne vrednotiš svojih dejanj)
- samozavesten
- sexualno samozavesten ( da veš da znaš zadovoljiti žensko)
- ne javkaš, ne obrekuješ, in ne hejtaš ( vedenje pussyev in gnojev)
- humoren (sarkazem, sposobnost heca iz sebe, ne klovn in ne otrok)
- samostojen (da skrbiš zase, znaš kuhat, pucat, maš nek plan za naprej, in imaš nek plan za samostojno življenje)
- si individuum ( maš svoj lajf, maš svoje frende, maš svoje fore...in znaš to vzdrževati)
- si enak (veš da so ženske enake, imajo enake potrebe, in jih tretiraš enako)
- skrbiš zase ( higiena na nivoju, teža v gor dol 10 kil, se oblačiš letom in ciljem primerno)
- odločen in suveren
- nisi P***a ( držiš besedo, ne lažeš pretirano in ne delaš velikih pizdarij=

Vse ostalo je samo nagradnja dobre osnove, ampak tole je tisti temelj zdravega in odraslega moškega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 31. Jan. 2016 21:44

Led Zeppelin napisal/-a:
Biti moški je lažje na sexualnemu področju, pri ženski je na prvemu mestu še vedno videz, in če ženska ni privlačna...ima mnogo manj izbire.

Se ne strinjam čisto v celoti, vsaj ne v smislu, da so ženske zato na slabšem. Predvsem zato, ker ponavadi ženski ni v interesu spati s čim večjim številom moških in delanje črtic ampak najti pravo osebo, ki jo bo ljubil. In izgled je potem postranski, dejansko...Veljam za lepotico (besede moških in drugih ljudi, ne moje mnenje) pa je veliko žensk mojih let veliko bolj srečnih v ljubezni...npr. ena bivša sošolka, "grda račka", nevidna za fante celo odraščanje, zdaj poročena, zaljubljena in srečna s tipom (on tudi total zaljubljen), z otročkom. in še mnogo takih primerov....
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Jan. 2016 22:07

Ok, fikcijska realnost.

Ti in ona gresta skupaj na večer hitrih zmenkov.

Na koncu dobiš ti 30 cifer od 40 moških, ona recimo 6.

In ti imaš potem večji izbor, ne gre se za pravi izbor ali da ona ne more biti ljubljena...ti imaš na koncu dneva več možnosti da najdeš in izbereš točno kar si želiš.

Problem lepih žensk je samo da vas večina moških poskuša zadovoljiti in pri vas iskati potrditev in trofejo.
Obenem je pa to vaše največje breme in orožje, breme je zato ker vas realno hoče posexati 3/4 tipov, druge ženske vam bolj mečejo polena pod noge, vaši dosežki so označeni kot slabši in velika večina moških si vas želi lastiti ali vam biti lakaj.
Ravno danes sem debatiral to z prijateljem, že ko je ženska punčka, ji vsi začnejo govoriti kako je lepa, pri 13ih že začne dobivati sexualno pozornost, in kasneje veliko vrednost na sexualnemu marketu.

In to je fucked up, resno...če bi men en govoril da sem najbolj pameten in zabaven, kako bi se sploh lahko razvil v nekega funkcionalnega in čustveno zdravega človeka :D....tako da ko srečam lepotico ki je res uravnotežena in zdrava osebnost, sem prav "vau, you did it" :D.

Anyhow, seveda s tvojo kolegico ni nič narobe, in lepo je da je našla partnerja. Ampak, če ti hočeš visokega in temnega športnika, ga boš lažje dobila, in če ti hočeš enega spodobnega tipa ki ti bo naštepal 2.1 otroka, ga lahko pobereš jutri.

Seveda je meni najbolj pomembna osebnost in karakter ženske, če bom z njo preživel 30 let svojega lajfa in imel potomce z njo. Ampak, seveda želim da mi je totalno noro lepa, in sexualno privlačna.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 31. Jan. 2016 22:26

Predvsem hočem povedat, da je precej na obojestranski kemiji in, ko je prisotna ta kemija se zgodi magija. Pa čeprav sta tista punca in tip "manj lepa po družbenih standardih". Sta pa 100x bolj srečna in izpopolnjena kot neka punca ki ima izbiro ali nek tip ki se vsak vikend prazni v drugo.

In meni se to ne zgodi nujno niti z lepim tipom. V bistvu me mnogo lepih tipov pusti hladno, so mi samo lepi. Do zdaj me je najbolj privlačil nekdo, ki sploh ni bil po mojem okusu na prvi pogled, ampak se je kar odvilo. Ne spomnim se da bi me kdaj kater tip tako močno spolno privlačil kot me je on, totalno seksi mi je postal tudi fizično, že če samo pomislim zdaj nanj se vzburim. Tako da imaš prav glede tistega, da moško privlačnost/neprivlačnost še zdaleč ne sestavlja samo njegov izgled.

Kakorkol, vsak lahko najde nekoga, ker folk ima različne okuse in standarde. Za nekega tipa bo neka ženska "grda bajsa", njenemu tipu pa najbolj seksi in simpatična ženska,....Določena lepotica nekomu čisto povprečna oz. nič posebnega itd...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Jan. 2016 22:37

Jaz sem vedno padal na visoke in bolj oblinaste ženske, zdaj sem padel na 1m pa žiletko visoko, dve vreči cementa težko žensko...tako da ja, ne igra nek standard ali družbena lestvica privlačnosti nima faktorja pri temu z komer boš preživel življenje.

Gre se samo zato da bo do lepe ženske pristopilo več tipov, lahko bo srečala več moških in vmes se bo pojavil tisti pravi ki vas bo imel rad kot celoto.

Meni je bolj strašljivo pri moških, kjer je ta faktor privlačnosti bolj pomemben, in smo roko na srce bolj plehki pri izbiranju partneric...da so tipi, ki niso najbolj privlačni, in jih to toliko obremenjuje da najdejo prvo privlačno žensko ki jih izbere, in jo poročijo ali naredijo otroke. In potem vidiš ta trainwreck razmerja, kjer je tipu dovolj samo to da je čedna in da ima zaradi tega višji položaj v gostilni.
Budale :D.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 31. Jan. 2016 23:12

Čisto tako komentiranje postave tipa, morem reči da ste bile punce malo prestroge, pa ni važno koliko je star in kakšno faco ima, ker tega ne vidim. Ampak sam komentar postave je športa zdrava postava, ne samo z nabitimi rokami kot so bile neke opazke. Ampak tudi lepo urejeni trapezi in prsa. Tako, da kolikor je star mu nič ne manjka ima ok postavo. Tudi jaz če vidim najstnico z dobro ritjo, je ne zasmehujem zaradi let (da preživi večino dneva v fitnesu, je pa verjetno neumna), to so opazke bednih ljudi čisto tako. Ne vem kako se da po postavi ocenit ali je smart guy ali ne? Se mi zdi veliko bolje športni najstniki kot najstniki za računalniki z 20 kilami viška.

Ananhas to pa ti težko veš, sem poznal že par takih primerov pa potem v realnosti je stvar druga. Nekje fora slika internet in v živo :wink:. Pusti hvaljenje moških ki samo kalkulirajo svoje šanse, prilepi sliko pa bo analiza :D. Upaš lahko da bomo moški bolj usmiljeni do tebe, kot ste vi bile do Optimista.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 31. Jan. 2016 23:41

Saj nisem napisala, da je grd. Povedala sem samo, da ni nič posebnega. Ker res ni, takih mladičev zunaj na tone, na troli, na cesti, v trgovini. Skratka vsak model, ki ima dostop do fitnesa, takih je pa med današnjo mladino 80%. Treba je povedat realno, sploh po Optimistovih hvalospevih kako ženske najmanj v nezavest padajo vse mokre, takoj, ko se kje pojavi, in podobne scene.
Delam v takem okolju, kjer na dnevni bazi res videvam zelo dobre tipe oz. bolje rečeno moške. Mene 20-letni tipi ne morejo seksualno privlačiti, ker pač me ne... njihov obraz, kretnje, obnašanje, to so še otroc. :wink:
Tako, da mogoče bi ga res raje morala pokomentirat kakšna 19, 20-letnica. :wink:
Je pa popolna razlika ali temu telesu prilepiš glavo 20-letnika ali pa glavo 27.letnika.

Svojih slik pa ne mislim lepit tu gor, ker nimam potrebe po potrditvi neznancev z neta. Sem izgrajena oseba in svoje vrednosti in samozavesti ne gradim samo na podlagi svojega videza in moja samozavest se ne bo spremenila, če mi še en tip reče "ful imaš lepo telo" ali pa "sploh nisi nič posebnega".
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 01. Feb. 2016 0:02

Ne vem zakaj potem nisi srečna v ljubezn, oz. jo imajo druge bolj kakor si navedla. Ker kakor si se okronala za lepotico potem pa imaš še takšen šiht da videvaš dnevno zelo dobre moške. Potem enostavno ne vidim manjkajočega koščka te sestavljanje. Ker če si lepotica, pa vsak dan mimo tebe lepi moški, koliko je potem na dan snubitev draga princeska? Ja sej vem internet vsak napev prenese. Če bi bilo vse tvoje napisano res bi bila ti še kako srečna v ljubezni, samo ja na napisanem so lahko vsi princi in princeske, papir pa internet preneseta vse. 80% takih postav na cestah, to mi pa sploh ni logično ne vem no polet ko so ljudje v kratkih majčkah in bikiniji v portorožu se mi še zdaleč ne dozdeva da ima 80% moških-mladih ok postavo prej ene 20%, tako da ne vem kje ti živiš da imaš na trolah same športnike? Lahko napišeš katero mesto je to, še raje pa kje je 80% žensk z lepo postavo v katerem kraju, ker grem sigurno junija tja na morje? :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 01. Feb. 2016 0:13

Ah ja capo, ne dojameš vidim. Pa poskusiva še enkrat - to koliko sem jaz srečna v ljubezni nima vse veze z mojim izgledom. Ima samo vezo s tem, da jih več pristopi. Da preskoči prava iskra pa je pač potrebna obojestranska kemija. In taka kemija se kamot dogaja tudi "grdim" in nikjer ne piše, da manj privlačni po izgledu niso srečni v ljubezni. Niso srečno zaljubljeni in ljubljeni samo Barbike in Keni in tudi Barbike in Keni se razhajajo. Zdaj kaj bolje razumeš?

Prav tako si narobe razumel, da jih ima 80% taka telesa, kar sem napisala je to, da ima 80% mladine dostop do fitnesa, kjer lahko poskrbijo za svoje telo (kar se Instagram generaciji očitno zdi ena izmed najpomembnejših stvari, glede na trend). In ja v bistvu na dnevni bazi v centru prestolnice videvam veliko privlačne mladine, obeh spolov.

No capo in kaj si ti ugotovil? Do kam ti seže ta fant? :D
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 01. Feb. 2016 0:27

Kaj si trgovka ali receptorka? Lej realno je da če ti delaš v "Milerju" se vsak dan mažeš z testnimi make upom in testnimi parfumi in imaš srednjo lepo postavo te to še ne naredi lepotico, ampak lutkico in tukaj je verjetno razlika v tem zakaj med toliko lepimi moškimi ki jih srečaš dnevno, nimaš sreče v ljubezni...
Zato, se mi zdi smešno kako najstnika z ok postavo pluvat a sebe pa prekomerno hvalit. On je vsaj igral odprte karte in ni pisal, ampak pokazal, ni 2x za reči da je na koncu sebe prilepil. Če bi ti veljala za lepotico verjami nebi bilo tako, ali pa imaš napačne predstave kaj je lepotica.
Do kam seže ne vem, bi morali lepotico vprašat? Ne težko komentirat mamo čisto različne konstrukcije on še čaka dlake in tako ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]